Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry ekipa :hi:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
KERCZI jak juz zrobię całość to szkoda sprzedawać a z drugiej strony audi..... hm.... jest dylemat, zobaczymy

Nex dla twojej informacji akurat ten egzemplarz ma tyle ile na budziku, sprawdzałem w ASO

Współczuję :kwasny: Zrób i jeździj bo jak tak dalej będziesz remontował i sprzedawał to ponaprawiasz samochody połowie małopolski. Z tymi wałami to niestety standardowa wada silników 2.0 chociaż to przede wszystkim słyszałem o E46 przed liftowym.

Z przebiegiem to różnie bywa, wszystko można przekombinować choć wcale tak być nie musi ale Nex oczywiście musi wtrącić szyderę :tongue4: Z drugiej strony czasem auto może mieć powyżej 300kkm i jest lepszy stan niż to co ma pod 200

---------- Post dopisany at 07:29 ---------- Poprzedni post napisany at 07:24 ----------

Zagadaj do fantowskiego, z tego co pamiętam do On się kiedyś nad taką zmianą doktoryzował :wink:

---------- Post dopisany at 17:12 ---------- Poprzedni post napisany at 17:02 ----------

Czy ktoś tu szukał klasycznej BMW??

BMW E30 325e "Super ETA" (4357485121) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ale w dwóch drzwiach i taniej :wink:

Raczej brałbym teraz RWD :decayed:

---------- Post dopisany at 07:36 ---------- Poprzedni post napisany at 07:29 ----------

:hi: na to to i nawet CB nie pomoże bo trzeba być prze chu.em żeby to wypatrzeć. :shock3:

Takie wynalazki są już zabronione. Od dziś co więcej, wszystkie fotoradary mają być żółte i wszystkie muszą być załadowane. Zabronione są atrapy...

ABG

:thumbup1: nareszcie :decayed:

Wczoraj był atak marsjan na powrocie z Mikołajek. Yanosik spalił gniazdo ładowania taki był aktywny :wink: Wszyscy zgłaszali wszystko i nie nadążałem odwoływać bo oprócz 2 Insignii i 2 suszarek nic więcej nie było. Wyglądało jakby jakiś kretyn przed nami dał tel dziecku do zabawy ale raczej nie możliwe żeby z dzieckiem 3mał takie tempo :naughty:

Opublikowano

Wczoraj był atak marsjan na powrocie z Mikołajek. Yanosik spalił gniazdo ładowania taki był aktywny :wink: Wszyscy zgłaszali wszystko i nie nadążałem odwoływać bo oprócz 2 Insignii i 2 suszarek nic więcej nie było. Wyglądało jakby jakiś kretyn przed nami dał tel dziecku do zabawy ale raczej nie możliwe żeby z dzieckiem 3mał takie tempo :naughty:

I tu się mylisz ;-)

Opublikowano

I tu się mylisz ;-)

Uwierz na słowo ;-)

PS

Fajna stronnica, wyciąg z CEPIK'u nt samochodu https://historiapojazdu.gov.pl/historia-pojazdu-web/index.xhtml

Opublikowano

RUKS czytaj forum ;)

Opublikowano

:slina::slina::slina::slina:

Opublikowano

:hi:

http://olx.pl/oferta/fiat-128-sport-coupe-1975-CID5-ID6knKx.html#ab07efc572

Opublikowano

Pancie zastanawiam się nad kupnem bagażnika na rowery, jako że moja Pani chce wziąć na urlop rowery myślę nad czymś takim (patrz foto:decayed:) może ktoś coś polecić gdzie się udać albo ma ktoś do pożyczenia?:wink: Na alledrogo patrzę ale nie mam pojęcia na co zwrócić uwage bo ceny od 100-800zł :kwasny:

4375484902

Opublikowano

:slina::slina::slina::slina:

I radyjko nie potrzebne ;-)

Opublikowano

Siemanko Wszystkim w ten za***isty słończeny i bez opadów dzionek :facepalm:

Opublikowano
Siemanko Wszystkim w ten za***isty słończeny i bez opadów dzionek :facepalm:

ciesz się że gradem nie nawala.

Opublikowano
siara, a jak wyglada sprawa z mieszkiem?

Mieszek zostawiłem stary, bo miałem dobry, a obcinałem lewarek- zostawiłem sobie trochę gwintu i nakręciłem nową i się trzyma jak złoto :decayed:

Opublikowano
RUKS czytaj forum ;)

Czytam ale nie zawsze jest czas :wink:

---------- Post dopisany at 12:39 ---------- Poprzedni post napisany at 12:36 ----------

Pancie zastanawiam się nad kupnem bagażnika na rowery, jako że moja Pani chce wziąć na urlop rowery myślę nad czymś takim (patrz foto:decayed:) może ktoś coś polecić gdzie się udać albo ma ktoś do pożyczenia?:wink: Na alledrogo patrzę ale nie mam pojęcia na co zwrócić uwage bo ceny od 100-800zł :kwasny:

http://img14.allegroimg.pl/photos/oryginal/43/75/48/49/4375484902

Spore opory powietrza tak samo jak rowery na dachu natomiast łatwiejszy załadunek i nieco niższy środek ciężkości :wink: najlepiej sprawdzić na aucie przed zakupem jak stabilne są rowery, czy nie obijają się o siebie i czy jest opcja na otwarcie bagażnika jak masz to rusztowanie zamontowane :grin:

Opublikowano

Ładny spoiler się robi ;-)

Opublikowano

http://img14.allegroimg.pl/photos/oryginal/43/75/48/49/4375484902

Spore opory powietrza tak samo jak rowery na dachu natomiast łatwiejszy załadunek i nieco niższy środek ciężkości :wink: najlepiej sprawdzić na aucie przed zakupem jak stabilne są rowery, czy nie obijają się o siebie i czy jest opcja na otwarcie bagażnika jak masz to rusztowanie zamontowane :grin:

Podejrzewam że z rowerami bagażnika już nie otworzysz bo zawiasy by mogły nie wytrzymać :kwasny:

Muszę podjechać do jakiegoś sklepu z rowerami chyba i oblukać temat:wink:

Ładny spoiler się robi ;-)

:grin:

Opublikowano

:bry:

Pogoda w sam raz na spanie i właśnie wstałem :decayed:

Seba popraw ten post bo wygląda jak byś sam siebie cytował :decayed:

Ok już widzę że zrobiłeś :wink:

Najlepiej pożycz od kogoś taki uchwyt na rowery.

Opublikowano

Pablo o tej porze to już nie ma sensu wstawać

Opublikowano

Po imieninach jeszcze jest sens.

Opublikowano

Podjedz do NorAuto i tam maja rozne rodzaje bagażników na rower w dobrych cenach.

Aleja Generała Tadeusza Bora-Komorowskiego 37A, 30-962 Kraków

[TABLE=class: ts intrlu, width: 100%]

[/TD]

[TD]TEL. 12 627 65 50

[/TABLE]