FANTOMAS Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 nie nadążali z wpisywaniem, więc olali z mojego wszystko jak w konfesjonale ale na twoim pewnie będzie zwiecha bo system przez mody Karola go nie ogarnia.....ale na końcu powinno być........Łukasz płakał jak sprzedawał Eeeee niemożliwe... O oleju tez jest info??? przeca napisałem że jest jak u księdza sama prawda i tylko prawda jest podane co do bańki oleju na 100km Ruks pożyczyłbyś Kercziemu tej sarenki na treningi co by następny razem miał wytrenowany manewr omijania sarny bo wcześniej trenował tylko test łosia i na sarnie nie wyszło
Shadow Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Ruks pożyczyłbyś Kercziemu tej sarenki na treningi co by następny razem miał wytrenowany manewr omijania sarny bo wcześniej trenował tylko test łosia i na sarnie nie wyszło
ruks Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 nie nadążali z wpisywaniem, więc olali z mojego wszystko jak w konfesjonale ale na twoim pewnie będzie zwiecha bo system przez mody Karola go nie ogarnia.....ale na końcu powinno być........Łukasz płakał jak sprzedawał Eeeee niemożliwe... O oleju tez jest info??? przeca napisałem że jest jak u księdza sama prawda i tylko prawda jest podane co do bańki oleju na 100km https://lh3.googleusercontent.com/-V81RPBacKDU/U7JfrptOIcI/AAAAAAAATuQ/1Fgn3iyDkbA/s640/DSCF5406.jpg Ruks pożyczyłbyś Kercziemu tej sarenki na treningi co by następny razem miał wytrenowany manewr omijania sarny bo wcześniej trenował tylko test łosia i na sarnie nie wyszło Niech jeździ wolniej, słyszałem że 10 mniej ratuje sarnę
FANTOMAS Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 powiedział Jeleń Jeleń to ponoć już wynajął młode wilki z lasu żeby mu namierzyły tego cfaniaka co to mu laskę zajumał na pasach.
Lopezzz Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 też mi się wydawało, że gdzieś je już widziałem... sprzedałeś je w świat? Felgi wyglądają jakby znajomo Mam je nadal, ale są do sprzedania jak będzie ktoś chętny.
Cuber Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Opublikowano 1 Lipca 2014 Ja to chyba będę z obstawą dzisiaj.....
D4NTE Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 się loża szyderców ruszyła widzę pogoda się u nas robi to i humor wraca
FANTOMAS Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 się loża szyderców ruszyła widzę pogoda się u nas robi to i humor wraca bo ileż można czytać....Kerczi a nie masz czasem..... jedyne Boseron coś tutaj akcji wprowadza ale ileż w końcu on może tych samochodów jeszcze kupić i naprawić. Pewnie mu się to w końcu znudzi i kupi sobie ałdi i co wtedy zawieje nudą
Cuber Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Opublikowano 1 Lipca 2014 ciekawa kolorystyka http://a4-klub.pl/b8-a4-s4-rs4-76/all-b8-moj-czorno-bioly-rumak-d-333952/#post4333046:whistling:
_Gabriel_ Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 dla seryjnego sterownika to mniej wiecej tyle, jakbys kupil zonie koparke - fajnie, ze jest ale nic z tym nie zrobi zrobZE sobie chipa jak czlowiek pod 99+oct
KERCZI Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Dokladnie ---------- Post dopisany at 17:09 ---------- Poprzedni post napisany at 17:09 ---------- No moze jedynie dla wtryskow
_Gabriel_ Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 po ile w ogole jest ten nitro+ za litr?
Arturoo Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 się loża szyderców ruszyła widzę pogoda się u nas robi to i humor wraca sie rozumie się loża szyderców ruszyła widzę pogoda się u nas robi to i humor wraca bo ileż można czytać....Kerczi a nie masz czasem..... jedyne Boseron coś tutaj akcji wprowadza ale ileż w końcu on może tych samochodów jeszcze kupić i naprawić. Pewnie mu się to w końcu znudzi i kupi sobie ałdi i co wtedy zawieje nudą jest wytrwały ...trzeba przyznać
boseron Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 się loża szyderców ruszyła widzę pogoda się u nas robi to i humor wraca bo ileż można czytać....Kerczi a nie masz czasem..... jedyne Boseron coś tutaj akcji wprowadza ale ileż w końcu on może tych samochodów jeszcze kupić i naprawić. Pewnie mu się to w końcu znudzi i kupi sobie ałdi i co wtedy zawieje nudą a nie kupie ałdi bo musze o czyms pisać przecież, no dobra ......wał cały oddany do szlifu, panewka zatarta rozleciała sie.....pytanie czy wina smarowania(pompa oleju) czy po prostu zuzycie materiału ...... wiec taki mały półremoncik silnika , a co mi tam przynajmniej mi sie nie nudzi
Góral65 Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 do posiadaczy B8 potrzebuje sprawdzić panel klimatronika na zasadzie podmianki ponieważ całkowicie nie działa, na miejscu nie mam nikogo a żaden elektryk nie daje rady:kwasny:, pomoże ktoś?
Rekomendowane odpowiedzi