Tytus Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 kurfa ale się te złomy sypią... non stop ktoś coś robi .... A gdzies niedawno był ranking bezawaryjności i A4 B6 w swojej klasie było na I miejscu
Gość TrueOgre Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 kurfa ale się te złomy sypią... non stop ktoś coś robi .... A gdzies niedawno był ranking bezawaryjności i A4 B6 w swojej klasie było na I miejscu chyba w brawo girl :polew:
Tytus Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 chyba w brawo girl :polew: tam chyba nie pisza o taki autach
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Panowie dzisiaj piłka o 21:30 LISTA 1) Trzeniu 2) Wojtek 3) Cuber 4) TrueOgre 5) Tytus 6) Kuczi 7) Kumpel Wojtka 8 ............. dopisujcie się
Cuber Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Opublikowano 2 Lipca 2008 LISTA 1) Trzeniu 2) Wojtek 3) Cuber 4) TrueOgre 5) Tytus 6) Kuczi 7) Kumpel Wojtka 8) Rafał Zawis /kumpel Cubra 9) Mariusz /kumpel Cubra 10) Tomek /kumpel Cubra 11... 12...
sokolnh Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 kurfa ale się te złomy sypią... non stop ktoś coś robi .... ze wszystkimi nowszymi autami niestety tak jest
Cuber Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Opublikowano 2 Lipca 2008 panowie jeszcze dwie osobny potrzebne no moze jedna ..... :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2008, 16:43 _________________________________________________LISTA 1) Trzeniu 2) Wojtek 3) Cuber 4) TrueOgre 5) Tytus 6) Kuczi 7) Kumpel Wojtka 8) Rafał Zawis /kumpel Cubra 9) Mariusz /kumpel Cubra 10) Tomek /kumpel Cubra 11) Piotrek brat Kucziego 12) Michał kumpel Cubra jeszcze ktoś?
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Cuber ja już jednak nikogo nie wezmę
Cuber Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Opublikowano 2 Lipca 2008 Cuber ja już jednak nikogo nie wezmę no Ok jest Nas 12 stu więc chyba OK
Cuber Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Opublikowano 2 Lipca 2008 a Ja nie gram przeciwko Tytusowi :gwizdanie: tez chyba wezme deseczki
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Ja chetnie zagram z Trzeniem no dobra , zagrasz ze swoim idolem w drużynie Tytus ---> liczę dzisiaj na Ciebie , wiesz co robić :polew:
Tytus Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 idolem, buhahaha dobre, po prostu zawsze drzesz gebe i nie musze sie wtedy rozgladac komu podac bo wiem ze jestes na dobrej pozycji Tytus ---> liczę dzisiaj na Ciebie , wiesz co robić :polew: ZAAABIC, hahahahahahahaa
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 idolem, buhahaha dobre, po prostu zawsze drzesz gebe i nie musze sie wtedy rozgladac komu podac bo wiem ze jestes na dobrej pozycji Tytus ---> liczę dzisiaj na Ciebie , wiesz co robić :polew: ZAAABIC, hahahahahahahaa idolem, buhahaha dobre, po prostu zawsze drzesz gebe i nie musze sie wtedy rozgladac komu podac bo wiem ze jestes na dobrej pozycji Tytus ---> liczę dzisiaj na Ciebie , wiesz co robić :polew: ZAAABIC, hahahahahahahaa :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
gzrybol Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Siema Panowie wymieniłem turbinke założyłem od AWX gdzie moge wira zmodyfikować? Program robiłem u Rogala ale nie chce mi sie jechac do wawy.
Rekomendowane odpowiedzi