Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tytus, pamietasz jak Ci mowilem na spocie ze, :a4fan: zarazilo sie skrzypieniem :gwizdanie:

Znalazlem przyczyne, to nie roleta - ta siedzi jak cicho jak lepper po wyborach ale:

68465224lg9.jpg

urwal sie srodkowy zatrzask. :gwizdanie:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A może lepiej by się zastanowić nad czymś z długim rękawem - bo się już lato kończy :mysli:

no kurde nie przesadzajmy.... albo inaczej zróbmy spodnie czapki kurtki skarpetki i majtki i cały kompleci do cyrku :good:

:decayed::polew::good:

Opublikowano
  • Autor

Diego a moze troszke bardziej opiszesz co i jak bo ze zdjecia nic nie widac :gwizdanie:

Opublikowano

ale dziś ładny dzień :naughty:

Opublikowano

[br]Dopisany: 04 Lipiec 2008, 12:09 _________________________________________________

ale kurfa po co mi to Jarko ..... po CH... mi polar ? Wole jechac do Adasia i kupic sobie :gwizdanie:

Dobra, dobra - już się tak nie napinaj :decayed:

Opublikowano
  • Autor

hmmm zakompleksiony wislaku zmień nicka :gwizdanie:

Opublikowano

90866529ys6.jpg

Plastik, ten gdzie jest mocowanie rolety ma wyłamane zatrzaski od strony szyby - jak i gdzie sie to stalo - nie wiem. Wygląda, ze samo z siebie podczas jazdy, byc moze zmęczenie materiału. Ciezko sie to fotografuje, refleksy. :kwasny:

Opublikowano

ciekawe :gwizdanie: samo chyba nie mogło :mysli:

Opublikowano

Plastik, ten gdzie jest mocowanie rolety ma wyłamane zatrzaski od strony szyby - jak i gdzie sie to stalo - nie wiem

Diego, chodzi Ci o ten plastikowy bok w bagażniku ?

Opublikowano

Dokladnie ten. :good:

Opublikowano

ale ktoś tu robi wioche...

po pierwsze ... nie wioche tylko wiochę...

po drugie nie pasuje , nie czytaj...

po trzecie odnośnie wioski to nie chce mi się wymieniać ile Ty razy ją zrobiłeś ...

po czwarte - pisz osobowo , pisząc ktoś robisz wiochę bo widocznie nie umiesz odmieniać przez przypadki lub Twoje ignoranctwo jest na takim poziomie że nie zasługuje na komentarz ( wierzę że to pierwsze)

odnośnie Ciebie to tyle, i tak już zmarnowałem klawiaturę :wink4:

hmmm zakompleksiony wislaku zmień nicka :gwizdanie:

Cuber , po Tobie spodziewałem się więcej wrodzonej inteligencji i obrócenia tego w formę( bo to było dla jaj :wink4: ) żartu bo tak miało być tylko na chwilkę , pomyliłem się...

po drugie nie jestem aż tak chyba zakompleksiony bo nie wożę ze sobą całej siatki dziecinnych wlepek :wink4:

Opublikowano

wciśnij sobie ignornu5.jpg

pomaga :gwizdanie:

Opublikowano

Dokladnie ten. :good:

Te metalowe zatrzaski można dokupic w ASO za niewielkie pieniadze, ostatnio rozbierałem prawy bok, bo coś stukało w zawieszeniu.

Najgorzej jest zdemontować ten bok, trzeba drzeć mocno ale z wyczuciem żeby nie połamać plastiku.

Opublikowano

Mam przeglad w tym tygodniu u beltowskiego, wiez looz, zrobia przy okazji i to. Strasznie wkurzajce jest to skrzypienie. :sick3:

Opublikowano

Panowie ...

nie orientujecie się ile kosztuje ta część tapicerki która idzie od wzdłuż przedniego aż do środkowego słupka u góry?

Opublikowano
  • Autor

Jak coś to wiecie gdzie mnie dziś szukac :gwizdanie: do 22-23 ciej bede pod tf :evil:

Opublikowano

znowu się idziesz łajdaczyć :naughty:

Opublikowano

wymieniał ktoś moze ostatnio całe zawieszenie w b5 ?

Opublikowano

Witam

Panowie przy ul. mogilskiej jest sklep Skody, mozna tam kupic cześci do audi do silnika i zawieszenia tylko trzeba miec numer cześci dla przykładu turbina w ASO do AWX kosztuje 5600 zł a w tym sklepie 2540 zł.

Opublikowano

Witam

Panowie przy ul. mogilskiej jest sklep Skody, mozna tam kupic cześci do audi do silnika i zawieszenia tylko trzeba miec numer cześci dla przykładu turbina w ASO do AWX kosztuje 5600 zł a w tym sklepie 2540 zł.

:shocked: ja w ASO usłyszałem około 7 koła za tą turbawkę, a po znajomości ktoś mi powiedział ponad 3 tysiaki... A tu 2540 w normalnej cenie... A to na pewno nie jest po regeneracji za tą kwotę :?: Bo w intercarsie też jest za tyle regenerowana właśnie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.