bodowp Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 No i dzionek udany, słoneczko wykorzystane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 no to odebrałem BMW, po remoncie silnika kapitalnym, po regeneracji wtryski turbo, szlif wału nowe panewki korbowody uszczelki wszystkie miski głowicy dekla, nowe pierścienie, głowica planowana nowe uszczelniacze zaworowe, zaslepiony kolektor ssący, wsio... no i teraz to jakoś jedzie, po 2 tyskm robie program i będziemy śmigać, nie pytajcie o koszty :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 policjanta stać , pewno z 7 kloców zostawiłeś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 nie dużo się pomyliles ---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ---------- nex wolałbym to wydać na wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 no to odebrałem BMW, po remoncie silnika kapitalnym, po regeneracji wtryski turbo, szlif wału nowe panewki korbowody uszczelki wszystkie miski głowicy dekla, nowe pierścienie, głowica planowana nowe uszczelniacze zaworowe, zaslepiony kolektor ssący, wsio... no i teraz to jakoś jedzie, po 2 tyskm robie program i będziemy śmigać, nie pytajcie o koszty :-( B-edziesz M-ial W-ydatki:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Boseron to powoli czas na sprzedaż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Dziwie się że jeszcze nie jest na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 boseron jeździj tym parchem teraz bo szkoda sprzedawać albo daj wyższą kwotę by Ci się koszty zwróciły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 PABLO...powiedz Ty mi kiedy ,komuś się koszty takich napraw zwróciły ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 No to 200zl na wygrana Gebelsow poszły sie paść...co za łajzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 zostawiam narazie dla siebie, zmienie maske i zderzak na polifta do tego xenon i fajna felga.......wiem co mam ---------- Post dopisany at 03:18 ---------- Poprzedni post napisany at 03:16 ---------- [h=2]Deutschland, deutschland liberales![/h] ---------- Post dopisany at 03:22 ---------- Poprzedni post napisany at 03:18 ---------- Boseron to powoli czas na sprzedaż... a wiesz ze myslałem o tym, tylko kto mi uwierzy w remont silnika nawet mając faktury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 boseron to już najlepiej zajeździć dziada na śmierć bo kasy wsadzonej nie odzyskasz. Sprzedasz za drobne, a kupiec przez lata nie dołoży nawet zł. Oczywiście nie obiecuje, że jak zostawisz to czy za 1-2 miesiące zaś nie będziesz musiał dokładać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Cześć Pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 wysłane z htc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Wlasnie nie ma sie co dac zwariować, nigdy tej kasy nie odzyska, ale czy ma jeździć tym autem juz zawsze? Wychodząc z takich założeń nie sprzedalibysmy samochodów nigdy. Każdy na forum dokłada duże pieniądze do furmanki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Wlasnie nie ma sie co dac zwariować, nigdy tej kasy nie odzyska, ale czy ma jeździć tym autem juz zawsze? Wychodząc z takich założeń nie sprzedalibysmy samochodów nigdy. Każdy na forum dokłada duże pieniądze do furmanki... fakt ale sprzedawanie zaraz po kapitalnym remoncie i takim wkładzie finansowym chyba lepiej trochę pojeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Wlasnie nie ma sie co dac zwariować, nigdy tej kasy nie odzyska, ale czy ma jeździć tym autem juz zawsze? Wychodząc z takich założeń nie sprzedalibysmy samochodów nigdy. Każdy na forum dokłada duże pieniądze do furmanki... ja nie dokładam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Wlasnie nie ma sie co dac zwariować, nigdy tej kasy nie odzyska, ale czy ma jeździć tym autem juz zawsze? Wychodząc z takich założeń nie sprzedalibysmy samochodów nigdy. Każdy na forum dokłada duże pieniądze do furmanki... ja nie dokładam toś kupił od kogoś kto przygotował auto dla następnego właściciela jak.... boseron ...a tak serio to nie trzymał bym długo takiej furmanki......albo jeździł puki nie zgnije wysłane z htc ---------- Post dopisany at 09:40 ---------- Poprzedni post napisany at 09:38 ---------- Miałem ze swoim to samo..... I trzymam... I to jest mój błąd wysłane z htc ---------- Post dopisany at 09:49 ---------- Poprzedni post napisany at 09:40 ---------- Niestety ...koszty remontu mogą wynieść 10-20 % wartości auta...potem to nie ma sensu..... wysłane z htc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi