bodowp Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 D4NTE Najlepszego. Kurna mam tak ryło zjarane, że masakra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Kurna mam tak ryło zjarane, że masakra... zeby Cie za terroryste nie wzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 prędzej za komunistę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 D4NTE Najlepszego.Kurna mam tak ryło zjarane, że masakra... ja tyż, wszyscy w pracy ze mnie leją i pytają czy boli [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 siema wszystkim szukam lusterko zewn. lewe elekt. do BMW e36 compact w kolorze czarnym ma ktoś dojścia do takich części ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 siema wszystkim szukam lusterko zewn. lewe elekt. do BMW e36 compact w kolorze czarnym ma ktoś dojścia do takich części ? Gruszka załatwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Kawa z rana wchodzi jak śmietana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dynekrk Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Będzie może dzisiaj ktoś na spocie B7 z silnikiem TFSI? Dużo rzeczy i tak przeczytałem na forum ale jeszcze mam kilka pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Będzie może dzisiaj ktoś na spocie B7 z silnikiem TFSI? Dużo rzeczy i tak przeczytałem na forum ale jeszcze mam kilka pytań. Bedzie FANTOMAS...jak będziesz widział srebrne B7 Za którym bedzie ścieżka olejowa to uderzaj do Niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Dzień dobry, Panowie, znacie w Krakowie lub okolicach jakiegoś dobrego mechanika, któremu można zaufać i zostawić samochód powiedzmy na tydzień, żeby go zrobił jak należy i policzył do tego normalne pieniądze jak za taką pracę a nie cenę z kosmosu....? Jak na razie jestem w kropce.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Greg albo Adaś na 29 listopada , byłeś juz tam, albo Mariusz na Mierzei Wislanej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 A ten Adam nie zrobi fuszerki? Padły mi wtryski ale po włożeniu innych używek dalej to samo... pewnie te tez walniete, dlatego myślę od jakiego samochodu będą pasować, żeby były jak najnowsze i miały jak.najmniej przelatane.... o ile to w ogóle tylko wtryski, dlatego potrzebuje dobrego diagnoste i mechanika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Dzień dobry, Panowie, znacie w Krakowie lub okolicach jakiegoś dobrego mechanika, któremu można zaufać i zostawić samochód powiedzmy na tydzień, żeby go zrobił jak należy i policzył do tego normalne pieniądze jak za taką pracę a nie cenę z kosmosu....? Jak na razie jestem w kropce.... PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Może ktos z was polecić jakąś osobę, która pomaga przy odbiorze mieszkania w stanie surowym (tj. Sprawdzenie czy wszystko jest tak jak powinno, jakieś piony, poziomy czy wszystko dobrze pomontowane itd.. ) ? to musi byc ktos z pasja, bo inaczej szkoda kasy gabriel !!!! Shadow, mnie odbierała ta babka... młoda ale z jajami, byłem bardzo zadowolony. https://www.facebook.com/odbiormieszkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 A ten Adam nie zrobi fuszerki? Padły mi wtryski ale po włożeniu innych używek dalej to samo... pewnie te tez walniete, dlatego myślę od jakiego samochodu będą pasować, żeby były jak najnowsze i miały jak.najmniej przelatane.... o ile to w ogóle tylko wtryski, dlatego potrzebuje dobrego diagnoste i mechanika... Nie zrobi ale jak wtryski to jedz lepiej na Mierzei Wislanej 6 Mariusz +48 533 466 423 MoZesz powołać sie na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Może ktos z was polecić jakąś osobę, która pomaga przy odbiorze mieszkania w stanie surowym (tj. Sprawdzenie czy wszystko jest tak jak powinno, jakieś piony, poziomy czy wszystko dobrze pomontowane itd.. ) ? to musi byc ktos z pasja, bo inaczej szkoda kasy gabriel !!!! Shadow, mnie odbierała ta babka... młoda ale z jajami, byłem bardzo zadowolony. https://www.facebook.com/odbiormieszkania Z ciekawości, co ona takiego sprawdza przy odbiorze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi