lennox Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 Kolega z wczorajszego spota który ma anglika srebrne B6 Avant... Odezwie się? Sprawa jest.
KERCZI Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 a tak powaznie mowiąc to do lokalu moze Ci sie przydać jeszcze cos takiego odn. UPC i WIFI - fajnie to działa a już sensownie kosztujeWzmacniacz sygnału, repeater Wi-Fi, TP Link TL-WA850RE, 1 x RJ45 (LAN), 300 Mb/s - Wzmacniacze sygnału, repeatery Wi-Fi Karol a może wystarczy po prostu router np: TAKI i jego konfiguracja w trybie bridge'a (WDS) ? oczywiście ze wystarczy. ale z nim juz bedzie mial troche rzezby w lokalu, a tamten wpina do gniazdka i po temacie. Wyglada estetycznie itd a roznicy masz tylko 40zł... To już Tomka brożka czy chce mieć w lokalu tą sieć co w domu. Jeśli chce dla klientów w poczekalni + net dla recepcji to wolałbym nawet WDSa nie robić tylko zwyczajny routing sieć<->sieć... A wtedy to z repeatera kupa Poza tym 65zł z tego co pamietam to mowil ze ma slaby zasieg...ale never mind jak to zobaczy to bedzie wiedzial czy mu sie przyda czy nie... nie 65 tylko 40... mam to po 99zł
lennox Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 a tak powaznie mowiąc to do lokalu moze Ci sie przydać jeszcze cos takiego odn. UPC i WIFI - fajnie to działa a już sensownie kosztujeWzmacniacz sygnału, repeater Wi-Fi, TP Link TL-WA850RE, 1 x RJ45 (LAN), 300 Mb/s - Wzmacniacze sygnału, repeatery Wi-Fi Karol a może wystarczy po prostu router np: TAKI i jego konfiguracja w trybie bridge'a (WDS) ? oczywiście ze wystarczy. ale z nim juz bedzie mial troche rzezby w lokalu, a tamten wpina do gniazdka i po temacie. Wyglada estetycznie itd a roznicy masz tylko 40zł... To już Tomka brożka czy chce mieć w lokalu tą sieć co w domu. Jeśli chce dla klientów w poczekalni + net dla recepcji to wolałbym nawet WDSa nie robić tylko zwyczajny routing sieć<->sieć... A wtedy to z repeatera kupa Poza tym 65zł z tego co pamietam to mowil ze ma slaby zasieg...ale never mind jak to zobaczy to bedzie wiedzial czy mu sie przyda czy nie... nie 65 tylko 40... mam to po 99zł Przepraszam:embarrassed:
Wąski Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 witać RS2 America - Page 51 - S2Forum - The Audi S2 Community dla mnie gość ma potencjał i kasę
BAX_90 Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 witać RS2 America - Page 51 - S2Forum - The Audi S2 Community dla mnie gość ma potencjał i kasę ciekawe kiedy ją skończy z ostatnich fotek wynika że finał blisko
tukanx Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 tu kolega z Anglika co tam?? PS. Gdzie ktoś ogarnia w Krk radia samochodowe żeby mi zaglądnąć do tego napędu??
miodzio Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 tu kolega z Anglika co tam??PS. Gdzie ktoś ogarnia w Krk radia samochodowe żeby mi zaglądnąć do tego napędu?? Poszło PW:wink:
FANTOMAS Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 a tak powaznie mowiąc to do lokalu moze Ci sie przydać jeszcze cos takiego odn. UPC i WIFI - fajnie to działa a już sensownie kosztujeWzmacniacz sygnału, repeater Wi-Fi, TP Link TL-WA850RE, 1 x RJ45 (LAN), 300 Mb/s - Wzmacniacze sygnału, repeatery Wi-Fi Karol a może wystarczy po prostu router np: TAKI i jego konfiguracja w trybie bridge'a (WDS) ? oczywiście ze wystarczy. ale z nim juz bedzie mial troche rzezby w lokalu, a tamten wpina do gniazdka i po temacie. Wyglada estetycznie itd a roznicy masz tylko 40zł... To już Tomka brożka czy chce mieć w lokalu tą sieć co w domu. Jeśli chce dla klientów w poczekalni + net dla recepcji to wolałbym nawet WDSa nie robić tylko zwyczajny routing sieć<->sieć... A wtedy to z repeatera kupa Poza tym 65zł z tego co pamietam to mowil ze ma slaby zasieg...ale never mind jak to zobaczy to bedzie wiedzial czy mu sie przyda czy nie... nie 65 tylko 40... mam to po 99zł Przepraszam:embarrassed: koledzy docenci ja myślę coś takiego zapodać Zewnętrzny punkt dostępowy TP-LINK TL-WA5210G WISP (4431450203) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
KERCZI Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 A widzisz...koZacki jest ten pkt dostępu. Mam na nich sieci osiedlowe pociągnięte
FANTOMAS Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 A widzisz...koZacki jest ten pkt dostępu. Mam na nich sieci osiedlowe pociągnięte jebaka co jeszcze noże nożyczki ostrzysz krawaty wiążesz usuwasz ciąże jednym słowem twoja pasja to pasja do pasji
KERCZI Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 Prawdziwa pasja jest wtedy jak pasja pasuje do pasji. ---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- a tak powaznie mowiąc to do lokalu moze Ci sie przydać jeszcze cos takiego odn. UPC i WIFI - fajnie to działa a już sensownie kosztujeWzmacniacz sygnału, repeater Wi-Fi, TP Link TL-WA850RE, 1 x RJ45 (LAN), 300 Mb/s - Wzmacniacze sygnału, repeatery Wi-Fi Karol a może wystarczy po prostu router np: TAKI i jego konfiguracja w trybie bridge'a (WDS) ? oczywiście ze wystarczy. ale z nim juz bedzie mial troche rzezby w lokalu, a tamten wpina do gniazdka i po temacie. Wyglada estetycznie itd a roznicy masz tylko 40zł... To już Tomka brożka czy chce mieć w lokalu tą sieć co w domu. Jeśli chce dla klientów w poczekalni + net dla recepcji to wolałbym nawet WDSa nie robić tylko zwyczajny routing sieć<->sieć... A wtedy to z repeatera kupa Poza tym 65zł z tego co pamietam to mowil ze ma slaby zasieg...ale never mind jak to zobaczy to bedzie wiedzial czy mu sie przyda czy nie... nie 65 tylko 40... mam to po 99zł Przepraszam:embarrassed: koledzy docenci ja myślę coś takiego zapodać Zewnętrzny punkt dostępowy TP-LINK TL-WA5210G WISP (4431450203) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. No i ma zasilanie po Lanie ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- Nie wybiera się ktoś do Poznania w niedługim czasie?!?
Arturoo Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Dzień Dobry Panowie Prawdziwa pasja jest wtedy jak pasja pasuje do pasji. dasz radę wysłac na pw mi fotę etykiety tego co tak Ci smakowało wczoraj wieczorem ??
KERCZI Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Dzień Dobry PanowiePrawdziwa pasja jest wtedy jak pasja pasuje do pasji. dasz radę wysłac na pw mi fotę etykiety tego co tak Ci smakowało wczoraj wieczorem ?? To miałeś na mysli?!?
KERCZI Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 dookładnie Jak byś potrzebował to krzycz bo gumy tez sa moja pasja
KERCZI Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 model Turbo jeszcze do zdobycia ?? Proszzzzzz
bodowp Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Nagrałem skutki przeglądania się w lusterku powinno się już otworzyć ale w razie w 2:15 ---------- Post dopisany at 08:41 ---------- Poprzedni post napisany at 08:39 ---------- Nie wiem czemu nie działa ten link z danego momentu filmu
Rekomendowane odpowiedzi