bodowp Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Pany od jutra forum ma wolne przez 2 dni także jak coś macie do poszukania albo z kimś sie chcecie skontaktować/umówić to .....biegusiem bo czas sie kończy !!!!!![/b] wysłane z htc co ja będę w pracy jutro robił jak forum nie będzie działać Weźmiesz się w końcu za robotę
Arturoo Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Nie wiem......sam nie wiem jak córka zareaguje ,że tata ma tyle wolnego wysłane z htc
Wąski Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Pancie dobry znajomy jest na kupnie audi A5 sport back w białym kolorze min. 2011 rok... Gdyby ktoś coś to dajcie cyne Ta mu się podoba: A5 SPORTBACK 2.0TDI *S-LINE* BIXENON*SKÓRA* F23% (4469829016) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ta ma pedalską ramkę więc odpada
fantowski Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Klasyk Audi potrzebny od zaraz dla Ogra... tylko cena miażdży Audi UrQuatrro Pełna dokumentacja , Opłaty , Oryginał !!! Wysogotowo Dobra cena jak na URa o czym Ty mówisz
OGr Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Klasyk Audi potrzebny od zaraz dla Ogra... tylko cena miażdży Audi UrQuatrro Pełna dokumentacja , Opłaty , Oryginał !!! Wysogotowo Dobra cena jak na URa o czym Ty mówisz Hmmmm, przeczytaj jeszcze raz.
bodowp Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Klasyk Audi potrzebny od zaraz dla Ogra... tylko cena miażdży Audi UrQuatrro Pełna dokumentacja , Opłaty , Oryginał !!! Wysogotowo Dobra cena jak na URa o czym Ty mówisz Ty żyjesz.. co Ci na spocie nie było
fantowski Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Klasyk Audi potrzebny od zaraz dla Ogra... tylko cena miażdży Audi UrQuatrro Pełna dokumentacja , Opłaty , Oryginał !!! Wysogotowo Dobra cena jak na URa o czym Ty mówisz Ty żyjesz.. co Ci na spocie nie było byłem na spocie ale nie w galerii moje zdanie na ten temat znasz
lennox Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Deszcz pada już trzeci dzień. Teściowa ma chyba depresję... ciągle patrzy w okno. Jeżeli jutro nie przestanie, chyba będę musiał wpuścić ją do domu.
OGr Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Deszcz pada już trzeci dzień. Teściowa ma chyba depresję... ciągle patrzy w okno. Jeżeli jutro nie przestanie, chyba będę musiał wpuścić ją do domu. :grin::grin:
Arturoo Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Deszcz pada już trzeci dzień. Teściowa ma chyba depresję... ciągle patrzy w okno. Jeżeli jutro nie przestanie, chyba będę musiał wpuścić ją do domu. :polew: :polew: poplułem telefon
bodowp Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Facet dzień w dzień przychodził po pracy zalany w trupa. Żona rozmawia z koleżanką i żali się w związku z tym problemem: -Mój stary po pracy dzień w dzień pije z kolegami i przychodzi do domu zalany w trupa. - Jak przyjdzie do domu pijany i będzie spał rozbierz go i delikatnie wsuń mu na palcu prezerwatywę w du...ę, ale tak żeby trochę wystaało. - I co - to pomoże?? -Zobaczysz. Mąż przyszedł jak zwykle zalany i żona zrobiła tak jak koleżanka proponowała. Na drugi dzień kilka minut po skończonej pracy mąż wraca trzeźwy do domu i siada do obiadu. Żona zszokowana mówi: -A coTty dzisiaj tak wcześnie i w ogóle trzeźwy? Koledzy Cię olali? - JA NIE MAM ŻADNYCH KOLEGÓW!!!!:
D4NTE Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Facet dzień w dzień przychodził po pracy zalany w trupa. Żona rozmawia z koleżanką i żali się w związku z tym problemem: -Mój stary po pracy dzień w dzień pije z kolegami i przychodzi do domu zalany w trupa. - Jak przyjdzie do domu pijany i będzie spał rozbierz go i delikatnie wsuń mu na palcu prezerwatywę w du...ę, ale tak żeby trochę wystaało. - I co - to pomoże?? -Zobaczysz. Mąż przyszedł jak zwykle zalany i żona zrobiła tak jak koleżanka proponowała. Na drugi dzień kilka minut po skończonej pracy mąż wraca trzeźwy do domu i siada do obiadu. Żona zszokowana mówi: -A coTty dzisiaj tak wcześnie i w ogóle trzeźwy? Koledzy Cię olali? - JA NIE MAM ŻADNYCH KOLEGÓW!!!!: Deszcz pada już trzeci dzień. Teściowa ma chyba depresję... ciągle patrzy w okno. Jeżeli jutro nie przestanie, chyba będę musiał wpuścić ją do domu. :decayed:
boseron Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Kto chętny na grilla dziś w ogrodzie u mnie zapraszam
stranger Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Wtedy jak tego używałem to korzystałem z Nokii E51 z zewnętrznym gps nie pamiętam jakim pytam bo rozbierznosci moga byc spore, mam cos zblizonego do RACELOGICA (10Hz GPS ) wiec dosc dokladnie to pokazuje . @nex Twoje czasy do 0-100 i do 140 porownywalne z A42.0TDI po chipie (po 100 zacznie CI troche odjezdzac) .
bodowp Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 łooooo panie ale tu dziko gdzie ten pasek co można zawsze kliknąć w swoje posty albo tematy w których się pisało ? coś znalazłem ale nie da się przejść do swojego postu w temacie tylko wywala na początek wątku zawsze tak sobie patrzyłem co nowego w temacie po moim wpisie. Grzebie dalej może gdzieś znajdę jeszcze.
PABLO Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Bogdan masz wszystko w profilu na dole w kolumnie, później jak wejdziesz w temat lub posty to dajesz na szare tło jak pisze np spoty Krakowskie i Cię przekierowuje
Rekomendowane odpowiedzi