Arturoo Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Na spocie A6 klubu taka B8 na 20" zaczynając chronologicznie od osób biorących udział w tym deal'u to by trzeba to rozpisać w ten sposób.... D4NTE dzięki ...., następnym razem tu też wystawiaj takie rzeczy PABLO dzięki za kontakt do Kolegi KERCZI dzięki za pomoc w logistycznym ogarnięciu akcji pod kryptonimem "jak wejść na mecz nie kupując biletów ani w kasie ani nie znając osobiście sprzedawcy z a4 klubu"
Arturoo Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 kumpel trochu był zdziwiony jak to mu opisałem co , kto , w czyim imieniu zrobi
Adik Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Bry wszystkim, w końcu jestem ;-)Czy ktoś z Was jeździ czasem pod Poznań ? Jest tam komplet felunku a koleś nie bardzo chce wysłać. Czasem tam jezdze w trase... Podaj o co chodzi na PW... zobacze co da sie zrobic.
Cuber Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Siemka , a co to nikt nic nie imprezuje czy sie nie chwali ze imprezuje..... ps. Fantomas odbieraj k... telefon! ups sorry jestes w p... to pewnie zasiegu nie było
-RamzeS- Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Cuber co sie stało że ty w sobotni wieczór jesteś na forum ?!
Cuber Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) Nic sie nie stało , jeszcze jestem bo jeszcze coś widzę jak zaczną działac % to mnie nie bedzie ps. joke! oczywiscie Na spocie A6 klubu taka B8 na 20" sorry ale pasuje te felgi jak świni siodło Nowy Passat kompi Highline z nowym silnikiem 2,0 TDI Bi turbo 4 motion 245 km cena 170 tyś zł ....... ciekawi mnie strasznie w jakiej cenie będzie B9 w tym silniku...... http://cenniki.konfigurator-vw.pl/pdf/nowy_passat_variant.pdf Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez Cuber
_Gabriel_ Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Nowy Passat kompi Highline co pijesz?
Cuber Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2014 to co zawsze Voda źrodlana z Pepsi
Arturoo Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 ....... .. Nowy Passat kompi Highline z nowym silnikiem 2,0 TDI Bi turbo 4 motion 245 km cena 170 tyś zł ....... ciekawi mnie strasznie w jakiej cenie będzie B9 w tym silniku...... http://cenniki.konfigurator-vw.pl/pdf/nowy_passat_variant.pdf Pewnie +vat v wysłane z .....
KERCZI Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 ....... .. Nowy Passat kompi Highline z nowym silnikiem 2,0 TDI Bi turbo 4 motion 245 km cena 170 tyś zł ....... ciekawi mnie strasznie w jakiej cenie będzie B9 w tym silniku...... http://cenniki.konfigurator-vw.pl/pdf/nowy_passat_variant.pdf Pewnie +vat v wysłane z ..... Raczej..... Minus dochodowy
OGr Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 To nie beda takie silniki w eksploatacji jak cos sie zacznie sypac ale jak sie kupuje nowe to serwis zrobi. Naciapane z bagaznika ...
Rekomendowane odpowiedzi