bodowp Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) WASKI byś odpisał na SMS... Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez KERCZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 kur*a znowu poniedziałek No właśnie dobrze bo 2 dni wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 kur*a znowu poniedziałek No właśnie dobrze bo 2 dni wolne Lennox ma taką zieloną koszulkę to chyba on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Panowie ma ktoś jakiegoś znajomego agenta PZU ? Wyciekło z miski olejowej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 co zepsules? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Już byś się cieszył gdybym coś zepsuł! Kolega potrzebuje. Wyciekło z miski olejowej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Ja znam agenta Tomka z tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 kur*a znowu poniedziałek No właśnie dobrze bo 2 dni wolne Lennox ma taką zieloną koszulkę to chyba on To nie ja. Ja się boje gości z beemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Panowie ma ktoś jakiegoś znajomego agenta PZU ? Wyciekło z miski olejowej... Mam ....Swojego klekota od zawsze u niego ubezpieczam Jak cuś to na pw mogę koma podesłać Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Panowie ma ktoś jakiegoś znajomego agenta PZU ? Wyciekło z miski olejowej... Mam ....Swojego klekota od zawsze u niego ubezpieczam Jak cuś to na pw mogę koma podesłać I czemu sie tak krzywdzisz? U tych złodziei? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 nocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Panowie ma ktoś jakiegoś znajomego agenta PZU ? Wyciekło z miski olejowej... Mam ....Swojego klekota od zawsze u niego ubezpieczam Jak cuś to na pw mogę koma podesłać Dzięki wielkie Arturoo, ale udało się już ogarnąć. Wpadnij na spota Swoją drogą to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) siemanko Pany Panowie ma ktoś jakiegoś znajomego agenta PZU ? Wyciekło z miski olejowej... Mam ....Swojego klekota od zawsze u niego ubezpieczam Jak cuś to na pw mogę koma podesłać I czemu sie tak krzywdzisz? U tych złodziei?Chyba z przyzwyczajenia .... Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukanx Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 tukanx, dnia 22 Sie 2014 - 23:58, napisał:Potrzebuje kupić karty na mp3 do rns-e w moim audi a4 2004r. Rozumiem ze max to 4gb i SD bez HC?? Gdzie takie kupić bo wszędzie same SDHC. Najlepiej w Krakowie DziękiChyba 2*2gb dzialaja 4GB. kupilem: http://allegro.pl/karta-pamieci-pretec-do-nawigacji-sd-4gb-nie-sdhc-i4528530083.html działa bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Panowie Ogarnia ktoś na którym parkingu w Galerii Bronowice się widzimy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invictus Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Siema, będę tam dziś na zakupach mogę ogarnąć gdzie jest w miare wystarczająco miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Panowie Ogarnia ktoś na którym parkingu w Galerii Bronowice się widzimy ? Na górnym jest zwykle duzo miejsca ale w zimie tam może być po prostu zimno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi