bodowp Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Fanta Ty juz nie kombinuj z dniem tygodnia bo znów będzie milion ankiet i sie zacznie Ale za to weselej będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolo-Krk Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Doberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) szkoła jest jak ciążą..... trwa 9 miesięcy i juz w pierwszym tygodniu bieże na żyganie..... ................................................. co ma Rydzyk wspólnego z Ferdkiem Kiepskim....... " ........dawaj babka rentę........" Edytowane 1 Września 2014 przez boseron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAX_90 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 po witać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzekson Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) KERCZI : Podpowiedz mi zalety i wady silnika 3.0 tdi po 2009 - dla przypomnienia no i ile paliło Twoje audi z tym silnikiem po Krakowie i w trasie... ..chodzi mi po głowie powrót do audi ...(oczywiscie wszyscy mogą zabrac głos) Rodzice maja taka 3.0TDI + S-Tronic z 2011r. Wiadomo, zalezy jaką kto ma nogę, ale spalanie średnie w trasie na mazury mieli ostatnio 6.7l/100km, w trybie mieszanym ok 8l. Co prawda jak ja jeździłem tym autem to spalanie było o około 1.5 większe ale po samym krakowie jak jezdziłem to 9.3-9.5 więc bardzo znośnie Ogólnie kultura pracy tego silnika mnie zachwyca Edytowane 1 Września 2014 przez Dzekson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Beta idzie na sprzedaż.. A A4 jak odbiorę Mercedesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) i co będziesz płakał jak będziesz sprzedawał Edytowane 1 Września 2014 przez FANTOMAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Powiem w momencie podania kasy na stół że nie sprzedaje A serio to szkoda mi jej :/ Jutro nie wiem czy będę na spocie, jak będziecie w KFC to od jutra rusza promocja TYLKO WE WTORKI dostępna, za 14,95zl, macie 10 kawałków kurczaka (do wyboru) więc najbardziej opłacalna akcja jak do tej pory Fanta poszedł głos Edytowane 1 Września 2014 przez PABLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Witam Panowie! A serio to szkoda mi jej :/ Masz już plany na co zmieniasz ?Jak pomalowali Ci tego Mesia ? Fanta poszedł głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 siema Panowie dzięki za głosy Pablo Shadow Cuber i kto tam jeszcze zagłosował brakuje kilku do głównego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 ja dzisiaj się melduje ale nie wiem o której Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek6636 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) siema Pany [emoji6] Edytowane 2 Września 2014 przez darek6636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Bry dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Panowie kto jeszcze może oddać głos? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/286341-lipiec-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Panowie kto jeszcze może oddać głos? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/286341-lipiec-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum/ Poiszło Edytowane 2 Września 2014 przez KERCZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Prowadzisz ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Dziękuje buzi mu daj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Poszedl glosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi