D4NTE Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Panowie pękł mi zawias schowka pasażera można kupić sam zawias czy trzeba cały kupić? Występują jakieś zamienniki czy tylko są ori?
-RamzeS- Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Dante ja u siebie to przerabiałem przyjedz na spota to ci powiem co i jak
_Gabriel_ Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Jest juz ktos? Da sie wjechac na nibieski? Probuje juz z kazdej strony i pozamykane...tylko do zielonego dojechalem
D4NTE Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Dante ja u siebie to przerabiałem przyjedz na spota to ci powiem co i jak Chory jestem i nie dam dzisiaj rady zajechać.Niezła okazja http://allegro.pl/zderzak-tyl-tylny-audi-a4b6-s-line-sedan-pdc-lz5c-i4675297306.html"]http://allegro.pl/zderzak-tyl-tylny-audi-a4b6-s-line-sedan-pdc-lz5c-i4675297306.html Edytowane 7 Października 2014 przez D4NTE
Drac0 Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Wiem że to raczej nieodpowiedni temat, ale może ktoś z Krakowiaków orientuje się czy jest w naszej okolicy na sprzedaż jakaś godna sztuka A4 b5 1.9 tdi najlepiej w sedanie?
-RamzeS- Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Dzięki za spota. Dante jak wyzdrowiejesz to wyrezamy
_Gabriel_ Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 dzieki rowniez.Kerczi - furka
Poprobi Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Dzięki za wczorajszego spota KERCZI, piękne wozidło
bodowp Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 kurna może w przyszłym tyg mi się uda dotrzeć na spota jak już ogarnę do końca sprawy magisterki
Wąski Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 dzieki rowniez. Kerczi - furka a którym był ? Białym czy srebrnym
D4NTE Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Dzięki za spota. Dante jak wyzdrowiejesz to wyrezamy Musimy bo drażni mnie a wczoraj mi się urwało będę dzwonił do Ciebie na dniach
-RamzeS- Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Dzięki za spota. Dante jak wyzdrowiejesz to wyrezamy Musimy bo drażni mnie a wczoraj mi się urwało będę dzwonił do Ciebie na dniach
OGr Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Poszukuję turbo z 2.7TDi o oznaczeniu GTB1756, ostatecznie GTB22 ale ponoć późno wstają :/
Transitpower Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Ja też późno dziś wstałem bo po nocy w pracy jestem... Generalnie późne wstawanie w niczym mi nie przeszkadza, oprócz tego, że pół dnia tracę. Ale turbo aż tak późno chyba nie wstaje - prawda? Edytowane 8 Października 2014 przez Transitpower
bodowp Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Ja też późno dziś wstałem bo po nocy w pracy jestem... Generalnie późne wstawanie w niczym mi nie przeszkadza, oprócz tego, że pół dnia tracę. Ale turbo aż tak późno chyba nie wstaje - prawda? O tej godzinie to ja już czasem w domu po pracy jestem :-D
OGr Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Ja też późno dziś wstałem bo po nocy w pracy jestem... Generalnie późne wstawanie w niczym mi nie przeszkadza, oprócz tego, że pół dnia tracę. Ale turbo aż tak późno chyba nie wstaje - prawda? W 3.0 nie, w 1.9 gorzej ;-) Naciapane z bagaznika ...
Rekomendowane odpowiedzi