werbel Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Dobry… zamówiłem https://www.navdy.com/ . Zobaczymy co z tego będzie.
KERCZI Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Pablo od kiedy masz Webasto w BMW?? Pany LEON? http://allegro.pl/seat-leon-1-6-8v-bezwypadkowy-maly-przebieg-krakow-i4688868817.html
D4NTE Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Łukasz, Karol dziękuję za pomoc
Transitpower Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Może ktoś preferuje AMG++ w FULL opcji http://otomoto.pl/mercedes-benz-clk-200-amg-tuning-lambo-lpg-C32666783.html Ło jesuu.. Ale józek
Góral65 Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Piszę tutaj z ciekawości może dostanę odpowiedź Kolega KERCZI ma podpięte ogłoszenie i zaprasza na zakupy, piszę PW mija dzień i nic piszę następne PW mijają dwa dni i nic, czyżby jakiś uraz do górali
D4NTE Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Piszę tutaj z ciekawości może dostanę odpowiedź Kolega KERCZI ma podpięte ogłoszenie i zaprasza na zakupy, piszę PW mija dzień i nic piszę następne PW mijają dwa dni i nic, czyżby jakiś uraz do górali Może ma skrzynkę zapchaną napisz do ramzes-1983 to jego prawa ręka
Góral65 Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Piszę tutaj z ciekawości może dostanę odpowiedź Kolega KERCZI ma podpięte ogłoszenie i zaprasza na zakupy, piszę PW mija dzień i nic piszę następne PW mijają dwa dni i nic, czyżby jakiś uraz do górali Może ma skrzynkę zapchaną napisz do ramzes-1983 to jego prawa ręka mając taką ofertę wypadałoby mieć wszystko w porządku, zresztą już prawie wszystko kupiłem gdzie indziej został tylko olej i filtr nie wiem czy ma to w ofercie?
D4NTE Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Piszę tutaj z ciekawości może dostanę odpowiedź Kolega KERCZI ma podpięte ogłoszenie i zaprasza na zakupy, piszę PW mija dzień i nic piszę następne PW mijają dwa dni i nic, czyżby jakiś uraz do górali Może ma skrzynkę zapchaną napisz do ramzes-1983 to jego prawa ręka mając taką ofertę wypadałoby mieć wszystko w porządku, zresztą już prawie wszystko kupiłem gdzie indziej został tylko olej i filtr nie wiem czy ma to w ofercie? Mają oleje i filtry
-RamzeS- Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Góral pisz pw co potrzebujesz
KERCZI Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Kolego Góral, podałem rownież telefon i maila. Aktualnie nie ma mnie w kraju wiec cieżko zawsze odrazu odpowiadać na pw. Ewentualnie pisz do Ramzesa jeśli powyższe formy są Ci nie na reke.
Góral65 Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Kolego Góral, podałem rownież telefon i maila. Aktualnie nie ma mnie w kraju wiec cieżko zawsze odrazu odpowiadać na pw. Ewentualnie pisz do Ramzesa jeśli powyższe formy są Ci nie na reke. nie mam do nikogo pretensji, pytałem z ciekawości
KERCZI Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Kolego Góral, podałem rownież telefon i maila. Aktualnie nie ma mnie w kraju wiec cieżko zawsze odrazu odpowiadać na pw. Ewentualnie pisz do Ramzesa jeśli powyższe formy są Ci nie na reke.nie mam do nikogo pretensji, pytałem z ciekawości Wiem, wiem. Akurat się złożyło ze mnie nie ma do środy, wiec dzwon albo pisz do Ramzesa. Nie mam nawet dostępu do systemu...
Wąski Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Grucha a mówiłeś że już nigdy nie kupisz eski Dzięki koledzy za odwiedziny
Góral65 Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Kolego Góral, podałem rownież telefon i maila. Aktualnie nie ma mnie w kraju wiec cieżko zawsze odrazu odpowiadać na pw. Ewentualnie pisz do Ramzesa jeśli powyższe formy są Ci nie na reke.nie mam do nikogo pretensji, pytałem z ciekawości Wiem, wiem. Akurat się złożyło ze mnie nie ma do środy, wiec dzwon albo pisz do Ramzesa. Nie mam nawet dostępu do systemu... już napisałem
-RamzeS- Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Kolego Góral, podałem rownież telefon i maila. Aktualnie nie ma mnie w kraju wiec cieżko zawsze odrazu odpowiadać na pw. Ewentualnie pisz do Ramzesa jeśli powyższe formy są Ci nie na reke.nie mam do nikogo pretensji, pytałem z ciekawości Wiem, wiem. Akurat się złożyło ze mnie nie ma do środy, wiec dzwon albo pisz do Ramzesa. Nie mam nawet dostępu do systemu... już napisałem a ja odpisałem
PABLO Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) Pablo od kiedy masz Webasto w BMW?? KERCZI w każdym E39 525D masz webasto tzw. podtrzymywanie temperatury silnika i takie jest u mnie, można je rozbudować oczywiście. Programowane jest z radia jeśli nie ma pilota. Edytowane 11 Października 2014 przez PABLO
KERCZI Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Pablo to nie webasto... Panie i Panowie - zapraszam http://allegro.pl/audi-s8-5-2-v10-ideal-bezwypadkowy-i-wlasciciel-i4690670686.html
PABLO Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) KERCZI WEBASTO tylko nie na pilota.Nie bawiłem się nim bo nie potrzebuje takich rzeczy ale sprawdzę czy można również odblokować ogrzewanie postojowe.http://bmw5er.pl/viewtopic.php?f=1&t=4176&start=30 S8 kozak Poszły w dół ceny widzę. Edytowane 11 Października 2014 przez PABLO
Rekomendowane odpowiedzi