Adik Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Może pojedziemy wszyscy razem z Krakowa do Miedzianej Góry? zobaczyć jak sobie radza chłopaki na mokrym i śliskim w autach 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Do pracy D4NTE a nie forum ... Dużo ciekawiej wygląda twoje auto na tych felgach co masz obecnie Się pracuje... ;-) też mi się one podobają, a jaki komfort na 17...poezja... To Ty kupiłeś 17 na zimę ? eeeeeee Tak, pisałem przecież :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Pany trzeba by sie przed świętami spotkać i cos.... polamac oplatkiem Tranzit wiem ze jestes za a reszta jak, Dante nie puszcze bita bo zero na koncie Szukam kogos do polozenia 100m2 kostki brukowej, place 9 tys zl, robota na 2 tyg max, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Pany trzeba by sie przed świętami spotkać i cos.... polamac oplatkiem Tranzit wiem ze jestes za a reszta jak, Dante nie puszcze bita bo zero na koncie... Trzeba by kilka dni wcześniej zaproponować termin to myślę że chętni się znajdą. Ja jestem za :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolo-Krk Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Kosmos pogoda ) Środek grudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 To może jakiś grill?? ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 To może jakiś grill?? ABG Skałki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 To może jakiś grill?? ABG Skałki?? to o której ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 To może jakiś grill?? ABG Skałki?? to o której ? 20?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 To może jakiś grill?? ABG Skałki?? to o której ? 20?? czyli tam gdzie zawsze - ja biorę grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Skałkach jutro tam gdzie zawsze, ja mogę wziąć grilla jak coś, dzisiaj nabiłem klimę bo jutro będzie przejebanie gorąco.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 To ja już się zbieram. Mam flache, węgiel i podpałke. Jakiś parasol przeciwsłoneczny też się znajdzie ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 dzień dobry Moi Mili, do pracy rodacy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ramzes co Ty spac nie mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Syna mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Syna mam Spokojnie to podobny model co córeczka Nie ma jak spać w tygodniu do oporu a w weekend wstać o 6 Edytowane 14 Grudnia 2014 przez miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi