D4NTE Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Siemka Paniska ale sypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dzień dobry Tez się dziś pojawię po pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Siemka Paniska ale sypie I dobrze wysłane z lte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Gdyby ktos znudzil sie upalaniem na parkingach i ma ochote to wieczor mozna posmigac na zamknietej drodze (niestety miedzy drzewami) pare kilometrow za krakowem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Tys widzioł drzewa Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Siemka Panowie Pozdrowienia dla Wszystkich z napędem FWD ps. Boseronek na co Ci Quattro Szkoda że do wieczora pewnie to wszystko stopnieje..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Panowie a ja mam lepszy plan jeśli to do wieczora zostanie, przy ulicy lowinskiego na skraju miasta sa piękne tereny zamkniętej firmy na której co weekend jest szkoła driftu...napewno nie wpadnie tam policja ani nie będzie tam żadnych innych aut... Siemka Panowie Pozdrowienia dla Wszystkich z napędem FWD ps. Boseronek na co Ci Quattro Szkoda że do wieczora pewnie to wszystko stopnieje..... Czyli ze trzeba iść do garażu po padło?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Panowie a ja mam lepszy plan jeśli to do wieczora zostanie, przy ulicy lowinskiego na skraju miasta sa piękne tereny zamkniętej firmy na której co weekend jest szkoła driftu...napewno nie wpadnie tam policja ani nie będzie tam żadnych innych aut..Czyli ze trzeba iść do garażu po padło?!? fajnie tam jest-należy tylko uważac na kanały otwarte Panowie a ja mam lepszy plan jeśli to do wieczora zostanie, przy ulicy lowinskiego na skraju miasta sa piękne tereny zamkniętej firmy na której co weekend jest szkoła driftu...napewno nie wpadnie tam policja ani nie będzie tam żadnych innych aut... aut nie ma tylko trzy koparki Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Wąski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Panowie a ja mam lepszy plan jeśli to do wieczora zostanie, przy ulicy lowinskiego na skraju miasta sa piękne tereny zamkniętej firmy na której co weekend jest szkoła driftu...napewno nie wpadnie tam policja ani nie będzie tam żadnych innych aut..Czyli ze trzeba iść do garażu po padło?!?fajnie tam jest-należy tylko uważac na kanały otwarte Panowie a ja mam lepszy plan jeśli to do wieczora zostanie, przy ulicy lowinskiego na skraju miasta sa piękne tereny zamkniętej firmy na której co weekend jest szkoła driftu...napewno nie wpadnie tam policja ani nie będzie tam żadnych innych aut... aut nie ma tylko trzy koparki Ta strasz ich dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Panowie a ja mam lepszy plan jeśli to do wieczora zostanie, przy ulicy lowinskiego na skraju miasta sa piękne tereny zamkniętej firmy na której co weekend jest szkoła driftu...napewno nie wpadnie tam policja ani nie będzie tam żadnych innych aut..Czyli ze trzeba iść do garażu po padło?!?fajnie tam jest-należy tylko uważac na kanały otwarte Panowie a ja mam lepszy plan jeśli to do wieczora zostanie, przy ulicy lowinskiego na skraju miasta sa piękne tereny zamkniętej firmy na której co weekend jest szkoła driftu...napewno nie wpadnie tam policja ani nie będzie tam żadnych innych aut... aut nie ma tylko trzy koparkiTa strasz ich dalej To może tak, jeśli ktoś już dotarł do momentu w którym decyduje w którą stronę jedzie auto i nie potrzebuje już placu lub lotniska by być rajdowcem, to zapraszam wieczorem. Edytowane 30 Grudnia 2014 przez gruszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 gdzie jedziecie? ta trasa ktora chlopaki z evo co roku smigaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ta strasz ich dalej informuję tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Gdyby ktos znudzil sie upalaniem na parkingach i ma ochote to wieczor mozna posmigac na zamknietej drodze (niestety miedzy drzewami) pare kilometrow za krakowem Jaki rejon? Panowie a ja mam lepszy plan jeśli to do wieczora zostanie, przy ulicy lowinskiego na skraju miasta sa piękne tereny zamkniętej firmy na której co weekend jest szkoła driftu...napewno nie wpadnie tam policja ani nie będzie tam żadnych innych aut... Na pewno nie będzie innych aut jak będzie tam śnieg :grin: Pół miasta już się tam zjeżdża a kiedyś był taki spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Gdyby ktos znudzil sie upalaniem na parkingach i ma ochote to wieczor mozna posmigac na zamknietej drodze (niestety miedzy drzewami) pare kilometrow za krakowem Jaki rejon? Panowie a ja mam lepszy plan jeśli to do wieczora zostanie, przy ulicy lowinskiego na skraju miasta sa piękne tereny zamkniętej firmy na której co weekend jest szkoła driftu...napewno nie wpadnie tam policja ani nie będzie tam żadnych innych aut... Na pewno nie będzie innych aut jak będzie tam śnieg :grin: Pół miasta już się tam zjeżdża a kiedyś był taki spokój Za liszkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Panowie a ja mam lepszy plan...Jak ja to słyszę że ty mssx plan [emoji23] To może tak, jeśli ktoś już dotarł do momentu w którym decyduje w którą stronę jedzie auto i nie potrzebuje już placu lub lotniska by być rajdowcem, to zapraszam wieczorem.tzn. że niby co na przejażdżkę zapraszasz? a brać sobie od razu bliet na mpka[emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Panowie a ja mam lepszy plan...Jak ja to słyszę że ty mssx plan [emoji23]To może tak, jeśli ktoś już dotarł do momentu w którym decyduje w którą stronę jedzie auto i nie potrzebuje już placu lub lotniska by być rajdowcem, to zapraszam wieczorem.tzn. że niby co na przejażdżkę zapraszasz? a brać sobie od razu bliet na mpka[emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 To może tak, jeśli ktoś już dotarł do momentu w którym decyduje w którą stronę jedzie auto i nie potrzebuje już placu lub lotniska by być rajdowcem, to zapraszam wieczorem.tzn. że niby co na przejażdżkę zapraszasz? a brać sobie od razu bliet na mpka[emoji6] hahahhahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Pozdrawiam z niedziałających świateł na matecznym...kosmos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Za liszkami To nie kojarzę. Dzisiaj odpadam bo wyjeżdżam ale jak założę zimę do seja to można coś pośmigać Pozdrawiam z niedziałających świateł na matecznym...kosmos Dzięki za info, niestety wybieram się w tamte okolice Edytowane 30 Grudnia 2014 przez ruks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Kerczi to jesteś w sumie nie daleko ode mnie i nie wpadasz na kawę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi