Gość trueogre Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 W sumie co by nie, można by coś zaplanować, moglibyśmy pogadać o wiadomej sprawie
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 hm czyli chyba standardzik : Piatek godzina 21-sza wiadome miejsce na kaziku
Gość trueogre Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 hm czyli chyba standardzik : Piatek godzina 21-sza wiadome miejsce na kaziku To wstępnie jesteśmy umówieni, trzeba się bo tydzień ciężki był :gwizdanie:
Gość kulig Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Panowie cos na poprawe humoru Nataszko, zajedz kawałeczek tortu! -Dziekuje, Jureczku, nie chce. -No spróbuj, bardzo smaczny! -Nie, dziękuje. Ja po 18 już nie jem nic słodkiego. -Nataszko, ale ja bardzo prosze. -Jureczku, ja deserów wogóle nie jadam... -Żryj ten tort, k**wa, Pierscionek w nim jest, żenić sie z Tobą
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 dobre, z życia wzięte wszystko zalezy z czyjego życia :gwizdanie:
Gość rob Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 dobre, z życia wzięte wszystko zalezy z czyjego życia :gwizdanie: wszystko przed Tobą
mega13 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Panowie cos na poprawe humoru Nataszko, zajedz kawałeczek tortu! -Dziekuje, Jureczku, nie chce. -No spróbuj, bardzo smaczny! -Nie, dziękuje. Ja po 18 już nie jem nic słodkiego. -Nataszko, ale ja bardzo prosze. -Jureczku, ja deserów wogóle nie jadam... -Żryj ten tort, k**wa, Pierscionek w nim jest, żenić sie z Tobą Wszelki duch, to zjawa?? Już zapomniałem że taką koleżankę mamy. :> :> :>
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 poczucie humoru u mnie jest w jak najlepszym porządku! nie wiem skąd przeciwne wnioski.... :polew:
Gość kulig Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Panowie cos na poprawe humoru Nataszko, zajedz kawałeczek tortu! -Dziekuje, Jureczku, nie chce. -No spróbuj, bardzo smaczny! -Nie, dziękuje. Ja po 18 już nie jem nic słodkiego. -Nataszko, ale ja bardzo prosze. -Jureczku, ja deserów wogóle nie jadam... -Żryj ten tort, k**wa, Pierscionek w nim jest, żenić sie z Tobą Wszelki duch, to zjawa?? Już zapomniałem że taką koleżankę mamy. :> :> :> Dowcipnis... Panowie mozliwe,ze w nowej edycji OPT pojawia sie Audi
mega13 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Dowcipnis... Ze niby ja?? :tongue4:
sokolnh Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Panowie mozliwe,ze w nowej edycji OPT pojawia sie Audi będziesz rymowac z Tedem ?
Gość kulig Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Dowcipnis... Ze niby ja?? :tongue4: heh ja zapracowana jestem widze,ze Panowie zmieniaja wyglad audiczek na wiosne ja tez planuje mala zmiane ale to dopiero na lato...[br]Dopisany: 30 Styczeń 2008, 11:39 _________________________________________________ Panowie mozliwe,ze w nowej edycji OPT pojawia sie Audi będziesz rymowac z Tedem ? Jesli projekt wypali beda 3 RS-y
Gość rob Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Jesli projekt wypali beda 3 RS-y to już trochę koników jest
Gość trueogre Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 ale wam się nudzi.... odezwał się zapracowany :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2008 Dobra ja juz po wizycie w ASO ( duży przegląd ) , choc wydałem torsze plnów to jestem w pełni szczęsliwy , autko w stanie idelanym poza silniczkiem tylniej wycieraczki hehehe reszta w nalezytym porządku , W Piątek umówiony juz jestem na montaz body kitu S4 wiec w Piatkowe popołudnie będa fotki oraz będzie okazja opijania wieczorrem.... a oto na poczatek mój nowiuteńki grilll S4 Annka a co sie stało ze nagle zaczynasz sie oddzywać na spocikach Krakowskich ?
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Już się nie mogę Cuber doczekać Twojej prezentacji :th: ale będzie kox
Rekomendowane odpowiedzi