lennox Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Frank... O KU..W@... 5,14zł w szczycie. To pojechali ładnie (pier..ne ży..owskie spekulanckie świnie)!!!! No to Panowie i Panie, raty kredytów * 50%
Cuber Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2015 Dobrze że nic nie mam w franku.....
KERCZI Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Dlatego nigdy się nie bierze kredytów w obcej walucie
FANTOMAS Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 bo sie bierze kredyt w tym w czym się zarabia
KERCZI Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 bo sie bierze kredyt w tym w czym się zarabia +100
Krumak Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Dlatego nigdy się nie bierze kredytów w obcej walucie Wiesz nie każdy był tak mądry 6-7 lat temu. Wówczas stosunek CHF/PLN oscylował w okolicach 2-2,20. Ciekawe czy jeden koleś ode mnie z pracy się dziś powiesi??
KERCZI Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Dlatego nigdy się nie bierze kredytów w obcej walucie Wiesz nie każdy był tak mądry 6-7 lat temu. Wówczas stosunek CHF/PLN oscylował w okolicach 2-2,20. Ciekawe czy jeden koleś ode mnie z pracy się dziś powiesi?? A jaka jest różnica teraz czy 7 lat temu? Głupota to głupota...
Krumak Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 A taka różnica, że wówczas kredyt we frankach był dużo bardziej opłacalny niż w złotówkach, tyle że większość ludzi nawet nie chciała myśleć o ryzyku walutowym
FANTOMAS Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Dlatego nigdy się nie bierze kredytów w obcej walucie Wiesz nie każdy był tak mądry 6-7 lat temu. Wówczas stosunek CHF/PLN oscylował w okolicach 2-2,20. Ciekawe czy jeden koleś ode mnie z pracy się dziś powiesi?? sorry ale ten kto był mądry i przewidywalny to właśnie nie dał się nabić na dzide w banku w postaci obcej waluty. Na co ci ludzie liczyli biorąc kredyt na kilkanaście lub kilkadziesiąt lat że niby zawsze będzie tak jak przy zawieraniu umowy. Pewnie że na przestrzeni lat może się okazać że wcale na tym źle nie wyszli ale wystarczy kilka - kilkanaście miesięcy i będą leżeć i kwiczeć bo się okaże że na rate nie wystarcza. I gotuje mnie jak słyszę że rząd ma interweniować bo inaczej frankowski pod most pójdzie.
KERCZI Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 A taka różnica, że wówczas kredyt we frankach był dużo bardziej opłacalny niż w złotówkach, tyle że większość ludzi nawet nie chciała myśleć o ryzyku walutowym Idąc tym tropem nie powinni tez płacić Autocasco bo jest drogie a przeca może nie ukradną...FANTOMAS powiedział już wszystko, nie ma tu nic do dodania...
Krumak Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Dlatego nigdy się nie bierze kredytów w obcej walucie Wiesz nie każdy był tak mądry 6-7 lat temu. Wówczas stosunek CHF/PLN oscylował w okolicach 2-2,20. Ciekawe czy jeden koleś ode mnie z pracy się dziś powiesi?? sorry ale ten kto był mądry i przewidywalny to właśnie nie dał się nabić na dzide w banku w postaci obcej waluty. Na co ci ludzie liczyli biorąc kredyt na kilkanaście lub kilkadziesiąt lat że niby zawsze będzie tak jak przy zawieraniu umowy. Pewnie że na przestrzeni lat może się okazać że wcale na tym źle nie wyszli ale wystarczy kilka - kilkanaście miesięcy i będą leżeć i kwiczeć bo się okaże że na rate nie wystarcza. I gotuje mnie jak słyszę że rząd ma interweniować bo inaczej frankowski pod most pójdzie. Zgadzam się w 100%, ale większość osób, które znam i mają kredyt we frankach nie myślało racjonalnie w momencie podpisywania umowy w banku (przecież frank to najbardziej stabilna waluta). Takie osoby powinny mieć pretensję wyłącznie do siebie, a nie do państwa
KERCZI Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) A taka różnica, że wówczas kredyt we frankach był dużo bardziej opłacalny niż w złotówkach, tyle że większość ludzi nawet nie chciała myśleć o ryzyku walutowymIdąc tym tropem nie powinni tez płacić Autocasco bo jest drogie a przeca może nie ukradną...FANTOMAS powiedział już wszystko, nie ma tu nic do dodania...Taka tez ze wtedy myśleli ze są kozakami bo płaca 200-300 zł mniej za ratę...a teraz kilka miechow i oddają grzecznie to co kupili w tym kredycie Edytowane 15 Stycznia 2015 przez KERCZI
FANTOMAS Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 a czemu banki tak chętnie dawały w CHF bo wiedziały że to jest tylko kwestia czasu i będą na tym robić kapuche jak h... Myślicie że teraz nie dają ze względu na dobro kredytobiorcy . Teraz to już wiedzą że bańka spekulacyjna pękła i na kredytach w obcej walucie to banki by raczej płynęły a nie kredytobiorcy
Krumak Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 W każdym razie żydzi dziś sporo zarobili. Na zamknięciu dnia frank zyskał 19%, a rano na otwarciu było nawet PLN/CHF 5,12
FANTOMAS Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Taka tez ze wtedy myśleli ze są kozakami bo płaca 200-300 zł mniej za ratę...a teraz kilka miechow i oddają grzecznie to co kupili w tym kredycieDokładnie Znam takich co już płacą dobrych kilka lat i jeszcze nie zaczęli spłacać tego co faktycznie wzieli.
nex Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Lepiej tam nie mieć kredytów i żyć spokojnie
KERCZI Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Lepiej tam nie mieć kredytów i żyć spokojnie To trzeba mieć dużo szczęścia albo bogatych rodziców Dostałem przed chwila od Czakiego zdjęcie passata w ASO w Tarnowie.... Masakra
FANTOMAS Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 albo po prostu szeroko pojętą pasję passek mascot-line
nex Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Lepiej tam nie mieć kredytów i żyć spokojnie To trzeba mieć dużo szczęścia albo bogatych rodziców Dostałem przed chwila od Czakiego zdjęcie passata w ASO w Tarnowie.... Masakra teee dobry patent
Rekomendowane odpowiedzi