OGr Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Duffy sprzedawał metalowe osłony jak coś do B5.
fantowski Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 musiałem usunąć wszystkie obudowy silnika pod autem, bo jak otwarłem maske to widziałem tylko śnieg zamiast silnika . Lenistwo kręcenia gwintem niekiedy zastanawiam się czy TY do szkoły chodziłeś
Radekst Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Radekst, ale jesteś kolega, o jaaa ej, ej, ej, Ty tez przecież nie napędzasz naszej gospodarki remontując auto samemu ja przynajmniej dalem jakiemus czlowiekowi zarobic, a przez Ciebie nadal bedziemy 100 lat za murzynami
nex Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) ale OGR zrozum że osłona silnika działa jak łopata jak by nie była. W zimie przy cofaniu i przez niski zawias nabierałem za każdym razem śniegu do silnika . Zorientowałem się jak już był tak ciężki że osłona wygięła się i tarła o asfalt. Jak podniosłem maskę to się wystraszyłem, pół dnia to kułem może być?? tee profesor Edytowane 27 Stycznia 2015 przez nex
fantowski Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 super felgi sprzedane. czas decydować się na nowe
nex Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) super felgi sprzedane. czas decydować się na nowe wiesz jak się to nazywa?? fiu bździu Edytowane 27 Stycznia 2015 przez nex
gruszka Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 super felgi sprzedane. czas decydować się na nowe wiesz jak się to nazywa?? fiu bździuChyba wifi
OGr Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 ale OGR zrozum że osłona silnika działa jak łopata jak by nie była. W zimie przy cofaniu i przez niski zawias nabierałem za każdym razem śniegu do silnika . Zorientowałem się jak już był tak ciężki że osłona wygięła się i tarła o asfalt. Jak podniosłem maskę to się wystraszyłem, pół dnia to kułem może być?? tee profesor Ja rozumiem dlatego pierwszym modem u mnie po posadzeniu auta była sprzedaż osłon ;-)
nex Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 musiałem usunąć wszystkie obudowy silnika pod autem, bo jak otwarłem maske to widziałem tylko śnieg zamiast silnika . Lenistwo kręcenia gwintem niekiedy zastanawiam się czy TY do szkoły chodziłeś Teeee, profesorze otwarłem jak i otworzyłem jest poprawnie więc najpierw wygoogluj a nie mądraluj .
bodowp Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 musiałem usunąć wszystkie obudowy silnika pod autem, bo jak otwarłem maske to widziałem tylko śnieg zamiast silnika . Lenistwo kręcenia gwintem niekiedy zastanawiam się czy TY do szkoły chodziłeś Teeee, profesorze otwarłem jak i otworzyłem jest poprawnie więc najpierw wygoogluj a nie mądraluj . Tak ale kiedyś "otwarłem" mówiły tylko chłopy ze wsi.
edraven Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Do tej pory tak jest i po tym poznasz kto i skąd jest
ruks Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Btw. Potrzebuje zrobić program w VW t5 1.9 tdi i VW t4 2.5tdi Do zrobienia?!? bez problemu pisz PW jakie masz oczekiwania i który rok jednego i drugiego. A ja potrzebuje zlikwidować odcinanie paliwa przy hamowaniu w 1,9 TDI AVF 2002, zrobisz?
edraven Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 a czemu taką korekte chcesz robić?
ruks Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Żeby można było się lewą nogą dohamować
fantowski Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 musiałem usunąć wszystkie obudowy silnika pod autem, bo jak otwarłem maske to widziałem tylko śnieg zamiast silnika . Lenistwo kręcenia gwintem niekiedy zastanawiam się czy TY do szkoły chodziłeś Teeee, profesorze otwarłem jak i otworzyłem jest poprawnie więc najpierw wygoogluj a nie mądraluj . Tak ale kiedyś "otwarłem" mówiły tylko chłopy ze wsi. a myślisz że nex skąd jest??
ilear Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 musiałem usunąć wszystkie obudowy silnika pod autem, bo jak otwarłem maske to widziałem tylko śnieg zamiast silnika . Lenistwo kręcenia gwintem niekiedy zastanawiam się czy TY do szkoły chodziłeś Teeee, profesorze otwarłem jak i otworzyłem jest poprawnie więc najpierw wygoogluj a nie mądraluj . Tak ale kiedyś "otwarłem" mówiły tylko chłopy ze wsi. Wypraszam sobie, to nie kwestia wsi/miasta a raczej regionu polski z ktorego pochodzisz W gorach czesto slysze "otwarlem", jak wiemy obie formy sa poprawne. Jak ktos puka do drzwi a tobie sie nie chce schodzic, to jak krzyczysz? Otwarte czy otworzone? No, kontynuujcie
gruszka Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 musiałem usunąć wszystkie obudowy silnika pod autem, bo jak otwarłem maske to widziałem tylko śnieg zamiast silnika . Lenistwo kręcenia gwintem niekiedy zastanawiam się czy TY do szkoły chodziłeś Teeee, profesorze otwarłem jak i otworzyłem jest poprawnie więc najpierw wygoogluj a nie mądraluj . Tak ale kiedyś "otwarłem" mówiły tylko chłopy ze wsi. Wypraszam sobie, to nie kwestia wsi/miasta a raczej regionu polski z ktorego pochodzisz W gorach czesto slysze "otwarlem", jak wiemy obie formy sa poprawne. Jak ktos puka do drzwi a tobie sie nie chce schodzic, to jak krzyczysz? Otwarte czy otworzone? No, kontynuujcie Ja nie znam tego problemu, mam lokaja
bodowp Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 musiałem usunąć wszystkie obudowy silnika pod autem, bo jak otwarłem maske to widziałem tylko śnieg zamiast silnika . Lenistwo kręcenia gwintem niekiedy zastanawiam się czy TY do szkoły chodziłeś Teeee, profesorze otwarłem jak i otworzyłem jest poprawnie więc najpierw wygoogluj a nie mądraluj . Tak ale kiedyś "otwarłem" mówiły tylko chłopy ze wsi. Wypraszam sobie, to nie kwestia wsi/miasta a raczej regionu polski z ktorego pochodzisz W gorach czesto slysze "otwarlem", jak wiemy obie formy sa poprawne. Jak ktos puka do drzwi a tobie sie nie chce schodzic, to jak krzyczysz? Otwarte czy otworzone? No, kontynuujcie Ja nie znam tego problemu, mam lokaja mnie jeszcze nie stać ale jestem na etapie trenowania psa do tego zadania
ruks Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Mógłby ktoś pożyczyć czujnik grubości lakieru?
Rekomendowane odpowiedzi