lennox Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 bry dzionek pany Ruks, nie założyłem. Czeka w kolejce. Czy jakiś telefonista może mi przywieźć na spota jakiegoś kondona do LG L7 II? Pomarańczowy, ładny, cienki.
edraven Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Żeby można było się lewą nogą dohamować Napis na pw o co dokładnie chodzi.
FANTOMAS Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Ma ktoś w B6 lub B7 klimatronik z czujnikiem jakości powietrza? LENNOX A założył go już? Generalnie chciałem się dowiedzieć czy w trybie ECO też działa automatyczny obieg zamknięty? "Jeżeli sprężarka jest wyłączona (np. w trybie pracy „Econ“), maksymalny czas trwania „automatycznego trybu obiegu zamkniętego“ jest ograniczony przez jednostkę obsługi i wskazań sterownika układu Climatronic do ok. 15 sek., aby nie doszło do zaparowania szyb. Aby uniknąć częstego przełączania „klap zamkniętego obieg powietrza / świeżego powietrza“, przy małym wzroście stężenia substancji szkodliwych w powietrzu przełączenie nie następuje od razu (czujnik jakości powietrza nie wysyła polecenia do jednostki obsługi i wskazań sterownika układu Climatronic ). W takim przypadku wystarcza działanie filtra przeciwpyłkowego z wkładem z aktywnego węgla ." Jednym słowem w trybie ECO uja ci daje układ jakości powietrza bo i tak się nie włączy na dłużej ni 15s.
bodowp Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Żeby można było się lewą nogą dohamować Napis na pw o co dokładnie chodzi. kiedy wciskasz gaz i na zakręcie chcesz się "wspomóc" "lewą nogą" to naciskasz delikatnie hamulec jednocześnie wciskając gaz. Niestety w kopciuchach jest tak, że w momencie wciskania jednocześnie gazu i hamulca, komp odcina mieszankę i zamiast ładnie wejść boczkiem kierowca zaczyna się lekko stresować Jak się przesiadłem z Clio to prawie właśnie bym skasował Audi przez to. Edytowane 27 Stycznia 2015 przez bodowp
FANTOMAS Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Żeby można było się lewą nogą dohamować Napis na pw o co dokładnie chodzi. żeby mógł przed zakrętem deptać lewą hampel a prawą gaz
nex Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 ino że ja jezdem z wsi więc otwarłem.
edraven Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Żeby można było się lewą nogą dohamować Napis na pw o co dokładnie chodzi. kiedy wciskasz gaz i na zakręcie chcesz się "wspomóc" "lewą nogą" to naciskasz delikatnie hamulec jednocześnie wciskając gaz. Niestety w kopciuchach jest tak, że w momencie wciskania jednocześnie gazu i hamulca, komp odcina mieszankę i zamiast ładnie wejść boczkiem kierowca zaczyna się lekko stresować Jak się przesiadłem z Clio to prawie właśnie bym skasował Audi przez to. nie robiłem nigdy czegoś takiego i raczej nie podejmę się tego Kuzyn też pierwsze słyszy a robi w tym już 13 lat
Yoghurt Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Żeby można było się lewą nogą dohamować Napis na pw o co dokładnie chodzi. kiedy wciskasz gaz i na zakręcie chcesz się "wspomóc" "lewą nogą" to naciskasz delikatnie hamulec jednocześnie wciskając gaz. Niestety w kopciuchach jest tak, że w momencie wciskania jednocześnie gazu i hamulca, komp odcina mieszankę i zamiast ładnie wejść boczkiem kierowca zaczyna się lekko stresować Jak się przesiadłem z Clio to prawie właśnie bym skasował Audi przez to. nie robiłem nigdy czegoś takiego i raczej nie podejmę się tego Kuzyn też pierwsze słyszy a robi w tym już 13 lat czesto tunerzy to robia opisujac jako "odblokowana lewa stopa" albo "lewa stopa" https://www.facebook.com/RperformancePL/posts/784516051608044?comment_id=787866661272983&offset=0&total_comments=22
edraven Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Może troche jestem zacofany, ale jakoś nie moge zakumać sensu robienia tego moda :/ Jaka jest wartość dodana, zacieśnia wejście w zakręt?
Yoghurt Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) wciskajac na chwile hamulec powodujesz dociazenie przodu samochodu. jesli nie masz "odblokowanej lewej nogi" to wcisniecie hamulca powoduje odciecie paliwa a w samochodach z turbo (nie tylko w dieslach) jest pozniej chwilowy lag po zwolnieniu hamulca i wcisnieciu gazu a w FWD wcisniecie hamulca i gazu jednoczesnie spowoduje zablokowanie tylu Edytowane 27 Stycznia 2015 przez Yoghurt
edraven Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Nie robilismy tego jeszcze, musiałbym najpierw przetestować to na swoim ECU;)
ruks Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Żeby można było się lewą nogą dohamowaćNapis na pw o co dokładnie chodzi. kiedy wciskasz gaz i na zakręcie chcesz się "wspomóc" "lewą nogą" to naciskasz delikatnie hamulec jednocześnie wciskając gaz. Niestety w kopciuchach jest tak, że w momencie wciskania jednocześnie gazu i hamulca, komp odcina mieszankę i zamiast ładnie wejść boczkiem kierowca zaczyna się lekko stresować Jak się przesiadłem z Clio to prawie właśnie bym skasował Audi przez to. nie robiłem nigdy czegoś takiego i raczej nie podejmę się tego Kuzyn też pierwsze słyszy a robi w tym już 13 lat No właśnie problem w tym że nikt tego nie chce zrobić :/
Yoghurt Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Żeby można było się lewą nogą dohamowaćNapis na pw o co dokładnie chodzi. kiedy wciskasz gaz i na zakręcie chcesz się "wspomóc" "lewą nogą" to naciskasz delikatnie hamulec jednocześnie wciskając gaz. Niestety w kopciuchach jest tak, że w momencie wciskania jednocześnie gazu i hamulca, komp odcina mieszankę i zamiast ładnie wejść boczkiem kierowca zaczyna się lekko stresować Jak się przesiadłem z Clio to prawie właśnie bym skasował Audi przez to. nie robiłem nigdy czegoś takiego i raczej nie podejmę się tego Kuzyn też pierwsze słyszy a robi w tym już 13 lat No właśnie problem w tym że nikt tego nie chce zrobić :/ Nie wiem jak w Krakowie ale Aligator to na 100% robi... tylko to za maly mod zeby jechac do Katowic tylko po to Edytowane 27 Stycznia 2015 przez Yoghurt
Arturoo Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Może troche jestem zacofany, ale jakoś nie moge zakumać sensu robienia tego moda :/ Jaka jest wartość dodana, zacieśnia wejście w zakręt?Rajdowcy to mają w serii....chodzi o to by na pełnej mocy wyjść z łuku....auto wyhamowujesz ,a jednocześnie na wyjściu nie czekasz aż zacznie ładować w optymalnym zakresie.....tylko już to masz wysłane z lte
edraven Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Poczytałem już o tym, ciekawa technika mysle że przydatna w rajdach itp ale na codzień chyba słabo, nie mówiąc o ryzyku ze na drodze popier..olą się pedały Nie miałem nigdy zapytania o to dlatego na początku wywaliłem gały.
ruks Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Żeby można było się lewą nogą dohamowaćNapis na pw o co dokładnie chodzi. kiedy wciskasz gaz i na zakręcie chcesz się "wspomóc" "lewą nogą" to naciskasz delikatnie hamulec jednocześnie wciskając gaz. Niestety w kopciuchach jest tak, że w momencie wciskania jednocześnie gazu i hamulca, komp odcina mieszankę i zamiast ładnie wejść boczkiem kierowca zaczyna się lekko stresować Jak się przesiadłem z Clio to prawie właśnie bym skasował Audi przez to. nie robiłem nigdy czegoś takiego i raczej nie podejmę się tego Kuzyn też pierwsze słyszy a robi w tym już 13 lat No właśnie problem w tym że nikt tego nie chce zrobić :/ Nie wiem jak w Krakowie ale Aligator to na 100% robi... tylko to za maly mod zeby jechac do Katowic tylko po to Masz do niego jakiś namiar?
Arturoo Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Poczytałem już o tym, ciekawa technika mysle że przydatna w rajdach itp ale na codzień chyba słabo, nie mówiąc o ryzyku ze na drodze popier..olą się pedały Nie miałem nigdy zapytania o to dlatego na początku wywaliłem gały.Luz ......co by sie miało popier....ć ? ...mam tylko 2 wysłane z lte Żeby można było się lewą nogą dohamowaćNapis na pw o co dokładnie chodzi. kiedy wciskasz gaz i na zakręcie chcesz się "wspomóc" "lewą nogą" to naciskasz delikatnie hamulec jednocześnie wciskając gaz. Niestety w kopciuchach jest tak, że w momencie wciskania jednocześnie gazu i hamulca, komp odcina mieszankę i zamiast ładnie wejść boczkiem kierowca zaczyna się lekko stresować Jak się przesiadłem z Clio to prawie właśnie bym skasował Audi przez to. nie robiłem nigdy czegoś takiego i raczej nie podejmę się tego Kuzyn też pierwsze słyszy a robi w tym już 13 lat No właśnie problem w tym że nikt tego nie chce zrobić :/ Nie wiem jak w Krakowie ale Aligator to na 100% robi... tylko to za maly mod zeby jechac do Katowic tylko po to Kompoty też wysłane z lte
gruszka Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Żeby można było się lewą nogą dohamowaćNapis na pw o co dokładnie chodzi. kiedy wciskasz gaz i na zakręcie chcesz się "wspomóc" "lewą nogą" to naciskasz delikatnie hamulec jednocześnie wciskając gaz. Niestety w kopciuchach jest tak, że w momencie wciskania jednocześnie gazu i hamulca, komp odcina mieszankę i zamiast ładnie wejść boczkiem kierowca zaczyna się lekko stresować Jak się przesiadłem z Clio to prawie właśnie bym skasował Audi przez to. nie robiłem nigdy czegoś takiego i raczej nie podejmę się tego Kuzyn też pierwsze słyszy a robi w tym już 13 lat No właśnie problem w tym że nikt tego nie chce zrobić :/ Nie wiem jak w Krakowie ale Aligator to na 100% robi... tylko to za maly mod zeby jechac do Katowic tylko po to Masz do niego jakiś namiar?W Compoście Ci powinni zrobic
Yoghurt Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Nie wiem jak w Krakowie ale Aligator to na 100% robi... tylko to za maly mod zeby jechac do Katowic tylko po toMasz do niego jakiś namiar? DYNOSOFT Wojciech Gołąbek (Aligator) Katowice, ul. Józefowska 6 (dojazd ulicą Energetyków) Telefon: +48 606 34 11 44 (Pn - Pt 10-18)
ruks Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Powinni byli a nie zrobili. Dzięki Yoghurt za namiar
Rekomendowane odpowiedzi