Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2015 cóż Łukasz niestety ale bywa....... co by się nie okazało że w 2022 roku Qatar wyjdzie z pierwszego miejsca z grupy na Mistrzostwach Świata 2022 roku w Piłce Nożnej.....
PABLO Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Pablo a paragon faktura jest ? Jest faktura detaliczna wystawiona do 24 msc gwarancji.
-RamzeS- Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Siostra ma dzisiaj 19 urodziny wiec zdrowie
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2015 Siostra ma dzisiaj 19 urodziny wiec zdrowie hmmmmm to gdzie ta impreza ?
FANTOMAS Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 To idzie w jakąś paranoje. Za chwilę będą mieli drużynę narodową w nogę wykupioną z FCB i Realu i oczywiście wszyscy będą umieli po arabsku ich hymn śpiewać. Takie drużyny zrobione a'la Frankenstein powinny być zabronione. Zawodnicy powinni mieć co najmniej 5 lat obywatelstwa.
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2015 Fakt , paranoja....... Szkoda ze IHF umywa ręce..... k... a cóz tu taka cisza ?
edraven Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Sędziowie sędziami, ale bramkarze dziś nie mieli dnia i to zaważyło na przegranej. Zła taktyka w końcówce również. A sędziowie trzy grosze eowbiez, mam nadzieje ze Francja honor uratuje.
Transitpower Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Sędziowie sędziami, ale bramkarze dziś nie mieli dnia i to zaważyło na przegranej. Zła taktyka w końcówce również. A sędziowie trzy grosze eowbiez, mam nadzieje ze Francja honor uratuje. Już nie poruszajcie tematu przegranej z naturalizowanymi kozojebcami bo mi sie ciśnienie podnosi. A tak z ciekawości... Wiecie że na zawodnikach z Bałkanów, którzy grają w reprezentacji Kataru, wisi kara wieloletniego więzienia za zdrade kraju? ABG a co jest jutro ? "Bania u cygana do rana... Łoooo" ABG
bodowp Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Szykujemy się na jutro ABG No bo tak jest teraz w Bielsku i idzie do Krakowa W Zatorze tak Tylko strasznie mokry śnieg wiec jest mega ślisko. Na 4 biegu mieli. Dmuchnięte z pąpki od materaca.
Arturoo Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) u mnie też biało ale...do rana pewnie roztopi się wszystko bo temperatura tylko ciut pod kreską wysłane z lte Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Arturoo
D4NTE Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Powitać z rana :hi:kawa: znowu najebało to białe k**estwo...
Zemis Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Hej Panowie:) Mam takie małe pytanko...moze ktoś gdzies ma kogoś w Mercedesie? Potrzeba sprawdzić vin...
ruks Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 ślizganko Kurde a ja mam katar :-/Powitać z rana :hi:kawa: znowu najebało to białe k**estwo... Wyrezaj sobie Q to się będziesz cieszył
Arturoo Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Hej Panowie:) Mam takie małe pytanko...moze ktoś gdzies ma kogoś w Mercedesie? Potrzeba sprawdzić vin... Pisz do siemiana wysłane z lte ślizganko z rańca wysłane z lte
Rekomendowane odpowiedzi