boseron Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Pablo dobrze wiedziec, szkoda ze miesiac temu TV kupiłem bo moze bysmy obaj byli zadowoleni, Ty z premii ja z ceny zycze Ci dobrych zarobków i milej atmosfery na nowym.
PABLO Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 to zaproponuj mi pralkę, lodówkę, zmywarkę bo niebawem muszę coś kupić Fanta zgadamy się Pablo dobrze wiedziec, szkoda ze miesiac temu TV kupiłem bo moze bysmy obaj byli zadowoleni, Ty z premii ja z ceny zycze Ci dobrych zarobków i milej atmosfery na nowym. Spoko jak coś to masz teraz blisko do mnie
fantowski Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 to zaproponuj mi pralkę, lodówkę, zmywarkę bo niebawem muszę coś kupić Fanta zgadamy się a w którym oddziale praca?? btw powodzenia
PABLO Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Na zakopiańskiej, ruch tutaj faktycznie wielki stąd najsilniejszy sklep ze wszystkich w Krk, robiłem po drugiej stronie ulicy w Media to tam ruch nieporównywalnie mniejszy ze względu na zły dojazd na Solvay. Dziękuje Panowie Edytowane 5 Lutego 2015 przez PABLO
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Powodzonka w nowym miejscu wysłane z lte
bodowp Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Panowie pytanko do Amatorów TeDeIków w B5 po ilu km mniej więcej jazdy wskaźnik temp. jest na 90 ( pion) ? U mnie to zajmuje np jadąc z Kościuszki na Skotnicką przez Kapelanke (jakieś 9km nie stojąc nigdzie w korku) To jakoś dużo czy w normie? Temperatury na zewnątrz koło 2-3`C
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) To wszystko zależy jak długo jadę na 2 biegu z obrotami 3,8k wysłane z lte Edytowane 5 Lutego 2015 przez Arturoo
bodowp Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 hehe... ostatnio jechałem galaxy i w szoku że po 5 min full temp. ale tam dogrzewanie na webasto jest jak w sharanie... może jestem przewrażliwiony
OGr Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Panowie pytanko do Amatorów TeDeIków w B5 po ilu km mniej więcej jazdy wskaźnik temp. jest na 90 ( pion) ? U mnie to zajmuje np jadąc z Kościuszki na Skotnicką przez Kapelanke (jakieś 9km nie stojąc nigdzie w korku) To jakoś dużo czy w normie? Temperatury na zewnątrz koło 2-3`C U mnie przy FMICu, wyciętym egrze, większą chłodnicą oleju itp itd ... przy jeździe po mieście nigdy nie miałem 90C przy takich temperaturach zewnętrznych ;-)
Radekst Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Panowie pytanko do Amatorów TeDeIków w B5 po ilu km mniej więcej jazdy wskaźnik temp. jest na 90 ( pion) ? U mnie to zajmuje np jadąc z Kościuszki na Skotnicką przez Kapelanke (jakieś 9km nie stojąc nigdzie w korku) To jakoś dużo czy w normie? Temperatury na zewnątrz koło 2-3`C u mnie tez okolo 10km zajmuje nagrzanie do pionu
bodowp Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Dobra... to już nie szukam dziury w całym bo już dość póki co wydałem na padakę Dzięki Panowie
Transitpower Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Panowie pytanko do Amatorów TeDeIków w B5 po ilu km mniej więcej jazdy wskaźnik temp. jest na 90 ( pion) ? U mnie to zajmuje np jadąc z Kościuszki na Skotnicką przez Kapelanke (jakieś 9km nie stojąc nigdzie w korku) To jakoś dużo czy w normie? Temperatury na zewnątrz koło 2-3`C Nic sie nie martw. Wszystko w normie. Teraz mój Mietek z silnikiem 3,0 nagrzewa się dużo szybciej niż 1,9 TDI. ABG
OGr Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zawsze możesz zastosować dokładkę i kratki z benzyny i stłumić trochę przepływ powietrza na smica.
KERCZI Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Na zakopiańskiej, ruch tutaj faktycznie wielki stąd najsilniejszy sklep ze wszystkich w Krk, robiłem po drugiej stronie ulicy w Media to tam ruch nieporównywalnie mniejszy ze względu na zły dojazd na Solvay. Dziękuje Panowie Dobrze wiedzieć..... ....mogę Cię zwolnić jak będziesz niegrzeczny
PABLO Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Dobrze wiedzieć..... ....mogę Cię zwolnić jak będziesz niegrzeczny A ja Ciebie też Wczoraj tankowałem gaz na Makuszyńskiego stacja Bliska 1,57zł Edytowane 5 Lutego 2015 przez PABLO
KERCZI Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Dobrze wiedzieć..... ....mogę Cię zwolnić jak będziesz niegrzeczny A ja Ciebie też Wczoraj tankowałem gaz na Makuszyńskiego stacja Bliska 1,57zł Z ta mała różnica ze ja faktycznie... Pozdrów kierownika Marcina ode mnie
Radekst Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Dobrze wiedzieć..... ....mogę Cię zwolnić jak będziesz niegrzeczny A ja Ciebie też Wczoraj tankowałem gaz na Makuszyńskiego stacja Bliska 1,57zł Z ta mała różnica ze ja faktycznie... Pozdrów kierownika Marcina ode mnie nie zebym Cie podpuszczal, ale na bank go nie zwolnisz
KERCZI Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 PABLO a dlaczego nie pracujesz już w komórkach?!?
nex Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Powitać Panowie jak ktoś będzie chciał tv, pralkę, lodówkę, telefon a nawet depilator to pisać bo zacząłem nową pracę w RTV EURO AGD. jak to przecież byłeś szefem szefów w sprzedaży tel kom
Wąski Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Fanta, Wąski… jutro 16 na Zabieżowie aktualne? JA jestem w Zabierzowie Powitać Panowie jak ktoś będzie chciał tv, pralkę, lodówkę, telefon a nawet depilator to pisać bo zacząłem nową pracę w RTV EURO AGD. a ile dajesz rabatu ??
Rekomendowane odpowiedzi