FANTOMAS Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Jako jeden z tych którzy zawsze twierdzili ze automat jest do bani , diametralnie zmieniłem zdanie ...... i twierdzę ze żyłem w nie świadomości ludzka rzecz to błądzić nie przejmuj się nikt nie jest doskonały
Shadow Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Nikt jeszcze nie wstał czy zmieniacie koła na zimowe ?
OGr Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Jako jeden z tych którzy zawsze twierdzili ze automat jest do bani , diametralnie zmieniłem zdanie ...... i twierdzę ze żyłem w nie świadomości ludzka rzecz to błądzić nie przejmuj się nikt nie jest doskonały Dobre ;-)
bodowp Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 kurna musiałem omieść ze śniegu auto... ciężkie klejące gówno
FANTOMAS Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 przyznać się u kogo już wleciało lato no u kogo
boseron Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 nex do garazu i winda w ruch nazat hehe przykoksujesz troche
bodowp Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 siema pogoda kox Cieszysz się bo KERCI założył już lato co spowodowało, że nie dojechał do roboty i panuje bezkrólewie?
-RamzeS- Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 siema pogoda kox Cieszysz się bo KERCI założył już lato co spowodowało, że nie dojechał do roboty i panuje bezkrólewie? Dokładnie tak jak mówisz
KERCZI Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 siema pogoda kox Cieszysz się bo KERCI założył już lato co spowodowało, że nie dojechał do roboty i panuje bezkrólewie? Dokładnie tak jak mówisz Ale wszystko kur....widzę... Godzinę siedzenia na forum tez...
Wąski Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 siema pogoda kox Cieszysz się bo KERCI założył już lato co spowodowało, że nie dojechał do roboty i panuje bezkrólewie? Dokładnie tak jak mówisz Ale wszystko kur....widzę... Godzinę siedzenia na forum tez... jak coś szukam pracy
PABLO Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Rano fajna była śnieżyca, teraz wiosna Panowie kto by miał pożyczyć na kilka razy dobry aparat typu lustrzanka?? Potrzebny jest na 4-5 zajęć na warsztaty.
Cuber Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Opublikowano 3 Marca 2015 skoro dziś spot to trza jechać furkę umyć
-RamzeS- Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 skoro dziś spot to trza jechać furkę umyć Umaj bo będę oglądał
KERCZI Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 skoro dziś spot to trza jechać furkę umyć Umaj bo będę oglądał BAN !!!!!
Cuber Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Opublikowano 3 Marca 2015 skoro dziś spot to trza jechać furkę umyć Umaj bo będę oglądał Ale musisz mieć czyste buty
Rekomendowane odpowiedzi