gruszka Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 po 1 nie mam czasu a po 2 funduszy bo pakuje siano w mieszkanie Co na to straż?
boseron Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 no to z Nami smiga Dante jeszcze ........no i dobrze na ori zawiasie bedzie wyglądała jak obniżona jak tyle Chłopa wejdzie
fantowski Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 po 1 nie mam czasu a po 2 funduszy bo pakuje siano w mieszkanie Co na to straż? mówią że jak znam Gruszkę to ni ma problema
Radekst Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) fanta mnie sie podoba tylko trzeba zejsc w dół i wystarczy to jednak zostaje 18"? Edytowane 16 Marca 2015 przez Radekst
Wąski Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 fanta mnie sie podoba tylko trzeba zejsc w dół i wystarczy szkoda lakieru na automat no to z Nami smiga Dante jeszcze ........no i dobrze na ori zawiasie bedzie wyglądała jak obniżona jak tyle Chłopa wejdzie a Grucha w bagażniku ?
Transitpower Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) Panowie, bede oddawac auto do lakiernika na malowanie kilku elementow i przydałoby sie odświeżyć tez elementy ktore nie beda malowane, wiec szukam kogos kto ogarnie korekte lakieru, ktos cos? tak tak, wiem - Gruszka. Juz do niego pisalem ale jest zawalony terminami, wiec szukam kogos innego. Nie prościej byłoby lakiernikowi, który będzie malował Ci auto - zlecić polerke niemalowanych elementów? Koniecznie trzeba do kogoś innego auto oddawać? Chyba że szkoda Ci tych kilku złotych dołożyć komuś, kto się na tym zna i szukasz okazji jak jeden z naszych kolegów? Edytowane 16 Marca 2015 przez Transitpower
Arturoo Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 tym bardziej ,że po malowaniu i tak będzie polerkę robił
gruszka Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Panowie, bede oddawac auto do lakiernika na malowanie kilku elementow i przydałoby sie odświeżyć tez elementy ktore nie beda malowane, wiec szukam kogos kto ogarnie korekte lakieru, ktos cos? tak tak, wiem - Gruszka. Juz do niego pisalem ale jest zawalony terminami, wiec szukam kogos innego. Nie prościej byłoby lakiernikowi, który będzie malował Ci auto - zlecić polerke niemalowanych elementów? Koniecznie trzeba do kogoś innego auto oddawać? Chyba że szkoda Ci tych kilku złotych dołożyć komuś, kto się na tym zna i szukasz okazji jak jeden z naszych kolegów? Grozisz mu?
Transitpower Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) Grozisz mu? Nie... Chciałem obrazić lakiernika Edytowane 16 Marca 2015 przez Transitpower
boseron Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Wąski u mnie lakiero do renowacji więc myje na automatach gąbkowych......na szczotki nie wjeżdzam, Gruszka a co powiesz o tym http://allegro.pl/bmw-330-cd-286-km-611-nm-mgmotorsport-carbon-csl-i5167333452.html
Radekst Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Nie prościej byłoby lakiernikowi, który będzie malował Ci auto - zlecić polerke niemalowanych elementów? Koniecznie trzeba do kogoś innego auto oddawać? moze i prosciej ale nie o to chodzi, polerka ma byc zrobiona tak jak sie należy a watpie zeby lakiernik zrobil to dobrze. Chyba że szkoda Ci tych kilku złotych dołożyć komuś, kto się na tym zna i szukasz okazji jak jeden z naszych kolegów? tego juz komentowac nie bede.
fantowski Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Panowie regenerował ktoś turbinę w Jaworznie? u kogo? Turbotec?
Arturoo Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) Panowie regenerował ktoś turbinę w Jaworznie? u kogo? Turbotec? gdzieś kiedyś Kerczi pisał chyba i ich polecał Edytowane 16 Marca 2015 przez Arturoo
KERCZI Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Panowie regenerował ktoś turbinę w Jaworznie? u kogo? Turbotec? Dla mnie najlepsi w Małopolsce
boseron Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 potwierdzam , tez u Nich regenerowałem w B7 koszt 1200 zł ze zdaniem starej natomiast w BMW regenerowałem w Mielcu , koszt 900 zł i tez byłem bardzo zadowolony
fantowski Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Panowie regenerował ktoś turbinę w Jaworznie? u kogo? Turbotec? Dla mnie najlepsi w Małopolsce u kogo??
Rekomendowane odpowiedzi