KERCZI Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Dzięki Pancie za spota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Dzieki za spota. Boseron ładne ci tatuś kupił auto. Cuber jak bede chciał zonę zabrać do kina to wpadnę do ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Dzieki dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Boseron dzieki za spota 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homiczek Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Dzięki również za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) A ja zaopatrzyłem się w takie urządzonko do wymiany oleju i pherdole wchodzenie pod auto Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez nex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 No to jestes w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Czemu nie spisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 dzieki za spota, Ramzes dzieki za browarek, praca praca :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Ramzes dzieki za browarek, Też bym kiedyś chętnie jakiegoś bronka obalił... 10 na Hutnika nie będę już sępił, obiecuję Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez jarko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 3SDM 0.06 Miękki lakier, więc polerował będę co miesiąc. ja miałem 0.01, jeździłem rok i po roku miałem tylko jedną ryskę.. kup sobie kwarc i będzie ok aaa to jeszcze masz lakierowane bezbarwnym ? ojjjj Kółko fajne ale generalnie chyba miękkie. taaa miękkie boseron ciekawa fota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dzięki za spocika wczorajszego Smerfy w Q5 bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ramzes dzieki za browarek, Też bym kiedyś chętnie jakiegoś bronka obalił... 10 na Hutnika nie będę już sępił, obiecuję to dawaj cynka.... ja zawsze jestem chętny trzeba zrobić imprezke przed moim wyjazdem Powiem Wam ze 150 koni w Q5 to troche mało jest......nawet porównując z moim to bidnie jedzie, program by sie prosił tylko co na to gwarancja ? Fantowski ....... to była próba przed układem tanecznym z Kerczim vel Nabitym Ruskiem Gabriel wielie podziękowania za cierpliwośc i poświęcony czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Panowie, potrzebuję gruszki do turbiny BRD, albo całe turbo BRD. Nikomu nie leży pod strzechą ? ;-) Ewentualnie jakieś inne turbo ;-) Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez OGr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 cos mi od wczoraj wyje tak przy predkosci 60-90 km/h pozniej nie słychac , łozysko to chyba nie jest bo by wyło coraz głosniej ze wzrostem predkosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) A może piszczy...bida:D A tak serio jak nie lozysko to może skrzynia być:/ Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez edraven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ztytus Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Wniosek jest prosty musisz jeździec szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi