boseron Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 cześć wiecie ile kosztuje w ASO czujnik deszczu do Q5.......... 730 zl hahahaha pojebalo ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 cześć wiecie ile kosztuje w ASO czujnik deszczu do Q5.......... 730 zl hahahaha pojebalo ich A myślisz ze do b8 Twojego ile??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 W Bielsku ponoć wczoraj śnieżyca... dobrze, że jeszcze lata nie zdążyłem wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 cześć wiecie ile kosztuje w ASO czujnik deszczu do Q5.......... 730 zl hahahaha pojebalo ich MASZ nr ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Muszę tu oficjalnie podziekowac Gabrielowi za pomoc na spocie. Jak zwykle prawdziwa i szczera bezinteresownosc poparta wiedza Bardzo Ci dziekuje, choinka na zegarach mega wkurza Cuber Twoj Bang sni mi sie w nocy Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez pawel1380 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 zaczerwienilem sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Cuber Twoj Bang sni mi sie w nocy no żona Cubra też mówiła że ma sprzęt że ho ho Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez FANTOMAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Cuber Twoj Bang sni mi sie w nocy no żona Cubra też mówiła że ma sprzęt że ho ho A Ty skąd wiesz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Dobry Panowie… Awaria… potrzebuję na teraz jakiegokolwiek dystansu. Brakuje mi grubości lakieru przy nowych klockach między zaciskiem a felgą. Ma ktoś zalegającą parę? Do oddania wkrótce, ale samochód mam na windzie bez koła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Dobry Panowie… Awaria… potrzebuję na teraz jakiegokolwiek dystansu. Brakuje mi grubości lakieru przy nowych klockach między zaciskiem a felgą. Ma ktoś zalegającą parę? Do oddania wkrótce, ale samochód mam na windzie bez koła. 2x5mm i 2x12mm mam jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Dobry Panowie… Awaria… potrzebuję na teraz jakiegokolwiek dystansu. Brakuje mi grubości lakieru przy nowych klockach między zaciskiem a felgą. Ma ktoś zalegającą parę? Do oddania wkrótce, ale samochód mam na windzie bez koła. Miałem to samo... na Katowickiej dostaniesz 5mm ze śrubami od ręki za 100zł mnie ta zabawa kosztowała jak dobrze pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Cuber Twoj Bang sni mi sie w nocy no żona Cubra też mówiła że ma sprzęt że ho hoA Ty skąd wiesz???No przecież pisał ,że Cubra Żona mówiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Cuber Twoj Bang sni mi sie w nocy no żona Cubra też mówiła że ma sprzęt że ho hoA Ty skąd wiesz???No przecież pisał ,że Cubra Żona mówiła dobrze ze CUBER zajęty jest nowymi modami i tu nie zaglada bo nie byłby zadowolony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 cześć wiecie ile kosztuje w ASO czujnik deszczu do Q5.......... 730 zl hahahaha pojebalo ich MASZ nr ?8K0955559 to taki sam jak do b8 choc są jeszcze o nr 8U0955559B i nie wiem czym sie różnią Muszę tu oficjalnie podziekowac Gabrielowi za pomoc na spocie. Jak zwykle prawdziwa i szczera bezinteresownosc poparta wiedza Bardzo Ci dziekuje, choinka na zegarach mega wkurza Cuber Twoj Bang sni mi sie w nocy flaszke musisz postawic jak nic aha.... u mnie wyło łożysko prawa strona, wlasnie sie wymienia na nowe SKF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 BOSERON, znalazłem drugiego Matejkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 o f*ck, a To nie Krakers? u mechanika taka sytuacja przeczytalem dopiero po tym jak pomagać chciałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jestem i czuwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Dobry Panowie… Awaria… potrzebuję na teraz jakiegokolwiek dystansu. Brakuje mi grubości lakieru przy nowych klockach między zaciskiem a felgą. Ma ktoś zalegającą parę? Do oddania wkrótce, ale samochód mam na windzie bez koła. Miałem to samo... na Katowickiej dostaniesz 5mm ze śrubami od ręki za 100zł mnie ta zabawa kosztowała jak dobrze pamiętam Przymiarka 5mm (dzięki Ogr raz jeszcze) wykazała, że za mało pierścienia centrującego piasty wystaje, by na to nałożyć jeszcze plastikowy i bezpiecznie osadzić felgę. Znalazło się inne rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Coś wymyślił ;-) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi