Wąski Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Boseron mam ale 1K0 .... Coś wymyślił ;-) ? zmienił po jednym klocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Przycierało o 0.5mm takim 1mm rantem/nadlewem na zacisku. U****** pilnikiem. Jeśli jeszcze jak się klocek ułoży zejdzie z 0.5mm to będzie cacy. Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez werbel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jeśli jeszcze jak się klocek ułoży zejdzie z 0.5mm to będzie cacy. ale co ma zejsc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jak utrę trochę klocka to mi się tak powierzchnia schowa. Prawda/nie prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 powierzchnia....czego? przypominam, ze dzisiaj jest juz 2gi kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jeśli jeszcze jak się klocek ułoży zejdzie z 0.5mm to będzie cacy. ale co ma zejsc? co ma zejść - nie utonie czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Cuber Twoj Bang sni mi sie w nocy no żona Cubra też mówiła że ma sprzęt że ho hoA Ty skąd wiesz???No przecież pisał ,że Cubra Żona mówiła dobrze ze CUBER zajęty jest nowymi modami i tu nie zaglada bo nie byłby zadowolony... Nie byłby zadowolony ,że Żona go chwali ?? No co Ty ...każdy facet jest zadowolony jak się go chwali ,a co dopiero jak to z ust małżonka wychodzi . Nie czytaj tego KERCZI źle ale taka prawda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Cofnie mi się zacisk w tym miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 nieeeeee... no chyba, ze w cos przypierd***sz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 To czemu przed zmianą klocków było cacy? ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) schowa Ci się schowa...przy 5mm pierścień centrujący możesz sobie całkiem zeszlifować... Nie ma tam takich dużych sił i to służy tylko przy montażu felgi do łatwego osadzenia. Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez bodowp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Panowie jako ze Black Havana metallic nie przekonywał mnie w 100 % wobec powyższego auto zostało oklejone w całości folią Efekt końcowy za kilka dni jak folia siądzie jak należy Kilka fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 S-line już widzę siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Miodzio przed Bukowiną tatrzańską wleciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 MMS od mamy Dmuchnięte z pąpki od materaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Cuber tak sobie glosno mysle ze moze i dla mnie to jest jakies rozwiazanie, zamiast malowac..... napisz na pw jaka kasa mniej wiecej rząd wielkosci? wiem wiem ze indywidualnie ale szacunkowo, aha i wiem ze Ty miales pewnie w gratisie oklejane bo testowe jak z bangiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Panowie jako ze Black Havana metallic nie przekonywał mnie w 100 % wobec powyższego auto zostało oklejone w całości folią Efekt końcowy za kilka dni jak folia siądzie jak należy Kilka fotek Na zywca juz wyglada dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 co Ty sie tam znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi