gruszka Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 dobry przepis, niech wyłapią szaleńców Tez jestem za, najgorsze sa wioski w nocy bez zabudowan, ale teren zabudowany jest.
Shadow Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Pierwsze prawka zabrane...http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/krakow-policja-ostro-karze-kierowcow-kobieta-w-ciazy,3388288,artgal,t,id,tm.html
Wąski Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 dobry przepis, niech wyłapią szaleńców PIS wygra wybory i zrobi z nimi porządek
gruszka Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Ja tylko jestem zachwycony tym jak nasza wspaniala policja dba teraz o nasze bezpieczeństwo, tak jakby wcześniej szybka jazda po miescie byla bezpieczna. I bardzo mi sie podoba jak wciaz chowają sie po krzkach, oczywiscie wszystko w imię bezpieczeństwa.
_Gabriel_ Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Ja tylko jestem zachwycony tym jak nasza wspaniala policja dba teraz o nasze bezpieczeństwo, tak jakby wcześniej szybka jazda po miescie byla bezpieczna. I bardzo mi sie podoba jak wciaz chowają sie po krzkach, oczywiscie wszystko w imię bezpieczeństwa. statystyki
gruszka Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 http://www.bh-finance.pl/gotowe_od_zaraz/zobacz/29 Kumpel sprzedaje. Boseron?
_Gabriel_ Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Cracoviacy dzisiaj spotuja czy ida na mecz?
Cuber Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Opublikowano 19 Maja 2015 Cracoviacy dzisiaj spotuja czy ida na mecz? Ida na mecz
boseron Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 prawda jest taka ze niestety nowe przepisy ostudzą co po niektórych kierowców, byc moze wplynie to na bezpieczeństwo, niestety jestesmy spoleczenstwem kija i marchewki, jak nas sie nie kara surowo nie potrafimy sami sie zdyscyplinowac, dlaczego Polak przejezdzajacy granice z Niemcami jedzie przepisowo zawsze..... bo wie ze jak go złapią to zaplaci krocie,
edraven Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 a jest w ogóle spot dzisiaj pomimo braku cracoviaków ?
boseron Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 i to nie kwestia panstwa policyjnego, na zachodzie juz dawno są takie sankcje ale tam widac kulture jazdy i do tego to zmierza u Nas, wyrobic świadomość w spoleczenstwie, co przyniesie efekty za nascie lat. Narodowy Program poprawy bezpieczeństwa w ruchu drogowym zaklada zmniejszenie ilosci zabitych o 50 % i ciezko rannych o 40 % do 2020 roku, bo nasze statystyki plasują nas na koncu Europy
fantowski Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 i to nie kwestia panstwa policyjnego, na zachodzie juz dawno są takie sankcje ale tam widac kulture jazdy i do tego to zmierza u Nas, wyrobic świadomość w spoleczenstwie, co przyniesie efekty za nascie lat. Narodowy Program poprawy bezpieczeństwa w ruchu drogowym zaklada zmniejszenie ilosci zabitych o 50 % i ciezko rannych o 40 % do 2020 roku, bo nasze statystyki plasują nas na koncu Europy prawo powinne być równe dla wszystkich a nie immunitety itd http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-karambol-w-krakowie-tir-taranowal-wszystko-co-bylo-na-drodze,nId,1736212
edraven Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 to ja może tez się zjawię, będziemy szukać gdzie mi skrzypi kanapa z tyłu
gruszka Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 i to nie kwestia panstwa policyjnego, na zachodzie juz dawno są takie sankcje ale tam widac kulture jazdy i do tego to zmierza u Nas, wyrobic świadomość w spoleczenstwie, co przyniesie efekty za nascie lat. Narodowy Program poprawy bezpieczeństwa w ruchu drogowym zaklada zmniejszenie ilosci zabitych o 50 % i ciezko rannych o 40 % do 2020 roku, bo nasze statystyki plasują nas na koncu Europy Paczku róży wbrew temu co mówią Wam na odprawach, w wiekszości wypadków głównym problemem są nasze drogi lub ich brak. Powiedz mi ile wypadków śmiertelnych było w polsce w zeszłym roku na autostradach. I jak juz tak sie porownujemy do zachodu, to strasznie bym chcial by w Polsce tak jak u naszych zachodnich sąsiadów policja nie łamała przepisów i przestała być bezkarnaz No chyba, że dzielimi się na tych co mogą i na tych na których się poluje.
fantowski Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 i to nie kwestia panstwa policyjnego, na zachodzie juz dawno są takie sankcje ale tam widac kulture jazdy i do tego to zmierza u Nas, wyrobic świadomość w spoleczenstwie, co przyniesie efekty za nascie lat. Narodowy Program poprawy bezpieczeństwa w ruchu drogowym zaklada zmniejszenie ilosci zabitych o 50 % i ciezko rannych o 40 % do 2020 roku, bo nasze statystyki plasują nas na koncu Europy Paczku róży wbrew temu co mówią Wam na odprawach, w wiekszości wypadków głównym problemem są nasze drogi lub ich brak. Powiedz mi ile wypadków śmiertelnych było w polsce w zeszłym roku na autostradach. I jak juz tak sie porownujemy do zachodu, to strasznie bym chcial by w Polsce tak jak u naszych zachodnich sąsiadów policja nie łamała przepisów i przestała być bezkarnaz No chyba, że dzielimi się na tych co mogą i na tych na których się poluje. czego mogę Panu polać bo Pan bardzo dobrze prawi
_Gabriel_ Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 boseron,ale tylko u nas policja stoi w przyslowiowych "krzakach"nie ma kompletnej wiedzy nt pomiarow, czesto pakujac goscia na mine(do sadu) i potem mowiac, ze sie nie pamieta.gdbyby tak zaczac egzekwowac te nowe przepisy, to okazaloby sie, ze przez 3 miesiace policja na interwencje bedzie jezdzic rowerami
boseron Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 stan drog zgadzam sie, ale i stan techniczny pojazdów, zlomow sciaganych zza zachodniej granicy... nadmiernej predkosci, infrastruktory, swiadonosci pieszych tez, odnosnie immunitetow tez sie zgadzam ze powinni podlegać przepisom na zasadach ogolnych.
Yoghurt Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 i to nie kwestia panstwa policyjnego, na zachodzie juz dawno są takie sankcje ale tam widac kulture jazdy i do tego to zmierza u Nas, wyrobic świadomość w spoleczenstwie, co przyniesie efekty za nascie lat. Narodowy Program poprawy bezpieczeństwa w ruchu drogowym zaklada zmniejszenie ilosci zabitych o 50 % i ciezko rannych o 40 % do 2020 roku, bo nasze statystyki plasują nas na koncu Europy ja pamietam jak pierwszy raz pojechalem do niemiec. kilkaset kilometrow grzalem autostrada a pozniej zjechalem z "autobahn'a" i 14 kilometrow dojechalem do miejsca docelowego przez wioski - oczywiscie rowno trzymajac sie limitu predkosci. w weekend pojechalem odwiedzic rodzicow - smignalem A4 do rzeszowa (pomimo tego, ze rodzicow mam w stalowej woli czyli troche nie w tym kierunku) jadac w okolicach 140-160, pozniej zjechalem na S19 i przejechalem nia cale 7 kilometrow a pozniej sie skonczyla bo tyle wybudowali drogi rzeszow-lublin. nastepnie tluklem sie 60 km wiochami i gdybym mial jechac cala ta droge 50 km/h to by mnie ku%^&*ica strzelila. fajnie ze panowie na wiejskiej w wawie uchwalili nowe przepisy, szkoda tylko ze w tym samym czasie zapomnieli zniesc dla siebie imunitet od mandatow drogowych (bo z jakiej racji one sa?). gdyby jednemu i drugiemu pare razy zabrali prawko to sie ogarneli - a tak - te przepisy sa dla wszystkich tylko nie dla panow poslow
Rekomendowane odpowiedzi