werbel Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Dobry, Znowu zniknąłem na trochę, ale szykowałem rzeczy. Czy ktoś ze spotujących nie wozi może żaby w bagażniku? Trzeba gwint w dół kręcić. Sent from my iPhone using Tapatalk proponuję dystans bo to kółko wygląda na bardzo małe-wczoraj LANS na Kazku Felga jest na równo z blachą a dystans min 15mm, bo musi być z kołnierzem. Na razie nie roluję Ale fakt, żałuje, że nie wziąłem 19tek
bodowp Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Dobry, Znowu zniknąłem na trochę, ale szykowałem rzeczy. Czy ktoś ze spotujących nie wozi może żaby w bagażniku? Trzeba gwint w dół kręcić. Sent from my iPhone using Tapatalk proponuję dystans bo to kółko wygląda na bardzo małe-wczoraj LANS na Kazku Felga jest na równo z blachą a dystans min 15mm, bo musi być z kołnierzem. Na razie nie roluję Ale fakt, żałuje, że nie wziąłem 19tek Panie to trzeba prostować nadkola
Cuber Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2015 Felga jest na równo z blachą a dystans min 15mm, bo musi być z kołnierzem. Na razie nie roluję Ale fakt, żałuje, że nie wziąłem 19tek Firma EIBACH ma dystanse 10 mm , 12 mm , 15 mm z centrowaniem Do mnie własnie dotarły 12 mm i jest idealnie teraz Do Ciebie mają 10 mm =>http://www.eibach.pl/eibach-audi-a4-avant-(8ed,-b7)-s90-2-10-027-pi-4706.html Do mnie jedynie jakie najmniejsze to 12 mm
KERCZI Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Właśnie się dowiedziałem że moją poprzednią B7 3.0 zwineli gosciowi.... Skurwiele... gość czekał pod murkiem.... jak wjezdzał do garażu podziemnego to wszedł do garażu.... i 10 minut później wyjechał.... garaż podziemny, monitoring...kosmos....
FANTOMAS Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 ale z tego co pamiętam to ty miałeś jakąś odcinke i co tak szybko ziom dał radę ???
_Gabriel_ Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 ale z tego co pamiętam to ty miałeś jakąś odcinke i co tak szybko ziom dał radę ??? mial... przy 4500rpm na kazdym biegu
KERCZI Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 no właśnie wyłączył gosc tą odcinkę bo Żona podobno nie mogla sobie z tym poradzić...(( być może uratowałoby to życie autku... bo była przed wszystkim... Panowie mam do sprzedania 17" 5x112 - 2 kpl. opon lato + zima - felgi jak nowe, opony na 2 sezony chetny ktos???
edraven Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Właśnie się dowiedziałem że moją poprzednią B7 3.0 zwineli gosciowi.... Kraków? Osiedle?
KERCZI Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 gdzieś okolice orlenu gdzie ostatnio byl KARAMBOL z udziełem TIRA....
werbel Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Felga jest na równo z blachą a dystans min 15mm, bo musi być z kołnierzem. Na razie nie roluję Ale fakt, żałuje, że nie wziąłem 19tek Firma EIBACH ma dystanse 10 mm , 12 mm , 15 mm z centrowaniem Do mnie własnie dotarły 12 mm i jest idealnie teraz Do Ciebie mają 10 mm =>http://www.eibach.pl/eibach-audi-a4-avant-(8ed,-b7)-s90-2-10-027-pi-4706.html Do mnie jedynie jakie najmniejsze to 12 mm Więcej niż 5mm bez rolowania nie wejdzie.
arek_cccp Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Zna ktoś jakiegoś speca od wymiany licznika kodowania itp w małopolsce ? Edytowane 1 Czerwca 2015 przez arek_cccp
KERCZI Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zna ktoś jakiegoś speca od wymiany licznika kodowania itp w małopolsce ? nie ma w Małpolsce nikogo kto ogarnia w B7....najblizej masz Patryka z Kielc...
Arturoo Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 no właśnie wyłączył gosc tą odcinkę bo Żona podobno nie mogla sobie z tym poradzić...(( być może uratowałoby to życie autku... bo była przed wszystkim... Panowie mam do sprzedania 17" 5x112 - 2 kpl. opon lato + zima - felgi jak nowe, opony na 2 sezony chetny ktos??? Avus 3 ??
KERCZI Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 no właśnie wyłączył gosc tą odcinkę bo Żona podobno nie mogla sobie z tym poradzić... (( być może uratowałoby to życie autku... bo była przed wszystkim... Panowie mam do sprzedania 17" 5x112 - 2 kpl. opon lato + zima - felgi jak nowe, opony na 2 sezony chetny ktos??? Avus 3 ?? nie
KERCZI Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Na aucie nie wyglądają złe ) Fajna była...szkoda jej... Pewnie wlasnie na forum kupujemy graty do naszych furmanek z niej...
ruks Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Panowie wężyki podciśnienia mi potrzeba, gdzie szukać, jakie i po ile?
Rekomendowane odpowiedzi