boseron Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 dzis kradziez auta to zakodowanie transpondera w kluczyku. obejscie immobilizera ktore trwa.... max 20 sekund, szkoda b7
Coltrane Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Witam przerabia ktos w krk małopolsce lampy zwykle na bixy ? (pomijam narazie samopoziom) na kloszu mam h7 lub d2s ps piekna ta b7 Edytowane 2 Czerwca 2015 przez Coltrane
edraven Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 nie ma co przerabiac tylko kupić nowe lampy bixy, inaczej rzeźba i efekt może być różny. Chyba że masz jakieś graty które chcesz wykorzystać.
Cuber Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2015 Witam przerabia ktos w krk małopolsce lampy zwykle na bixy ? (pomijam narazie samopoziom) na kloszu mam h7 lub d2s ps piekna ta b7 Dokłądnie Jak przedmówca też twierdzę ze lepiej kupić ori bixy niż coś przerabiać w kloszach na H7.... ps. Dzien Dobry
Lopezzz Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Będzie miał ktoś dzisiaj VAG-a na spocie? Potrzebuję wykasować wszystkie błędy. http://moto.onet.pl/aktualnosci/fotoradary-beda-blyskac-na-potege-posypia-sie-mandaty/5t9dxr Edytowane 2 Czerwca 2015 przez Lopezzz
boseron Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 nie przerabiaj bo zle to bedzie wyglądać, no chyba ze to mega okazja cenowa
arek_cccp Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 A namiary jakieś na tego Patryka z Kielc od liczników można prosić kerczi ? To osoba z forum czy nie?
Booster Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Panowie jest bardzo gorąca prośba z mojej strony, chcę zakupić auto z poniższej aukcji: http://allegro.pl/audi-a-5-abt-310-ps-zamiana-i5388816871.html czy jest z okolic Krakowa ktoś kto by mógł rzucić na niego okiem? ja mam do przejechania prawie 700 kilometrów po niego i nie chciał bym jechać w ciemno, jestem w stanie za pomoc odwdzięczyć się konkretnie Edytowane 2 Czerwca 2015 przez Booster
Coltrane Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Witam przerabia ktos w krk małopolsce lampy zwykle na bixy ? (pomijam narazie samopoziom) na kloszu mam h7 lub d2s ps piekna ta b7 Dokłądnie Jak przedmówca też twierdzę ze lepiej kupić ori bixy niż coś przerabiać w kloszach na H7.... ps. Dzien Dobry http://allegro.pl/audi-a4-b7-8e-bi-xenon-drl-montaz-oryginal-bosch-i5329830032.html tutaj robia to w ten sposob ... jezeli chcialbym sam ogarnac temat bixenonów (narazie bez samopoziomowania to czego bede potrzebiwal (jakie lampy skrętne cyz nie?) jest w stanie ktos mi pomoc z malopolski w tym temacie ? Edytowane 2 Czerwca 2015 przez Coltrane
KERCZI Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Jeśli chcesz zalozyc xenon to potrzebujesz lampy, najlepiej przejściówkę kufatec do podpięcia xenonu, mały włącznik drl i troche narzędzi, vcds do zakodowania i to wszystko ) Edytowane 3 Czerwca 2015 przez KERCZI
Wąski Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Panowie jest bardzo gorąca prośba z mojej strony, chcę zakupić auto z poniższej aukcji: http://allegro.pl/audi-a-5-abt-310-ps-zamiana-i5388816871.html czy jest z okolic Krakowa ktoś kto by mógł rzucić na niego okiem? ja mam do przejechania prawie 700 kilometrów po niego i nie chciał bym jechać w ciemno, jestem w stanie za pomoc odwdzięczyć się konkretnie ok załatwione
KERCZI Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Kurrrr Kolejny Edytowane 3 Czerwca 2015 przez KERCZI
Lopezzz Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Witam. Panowie dziękuję za wczorajszego spota, jak zwykle było bardzo sympatycznie i wesoło. Specjalne podziękowania za VAG-a
KERCZI Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 only yanosik mówisz W Jagu nie mam ale chyba kupie
boseron Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Karol daj spokój bo za niedlugo Ramzes awansuje na Twojego osobistego kierowce. ja jak wiecie jezdze co tydzien trasy po tysiac km i tylko yanosik mi dupe ratuje, jezeli chodzi o samą navi to nie ma go co sluchac bo czasem pier.. i głupoty, ale fotoradary ma obcykane. wlasnie zaraz startuje do kochanego Krakowa.
Rekomendowane odpowiedzi