_Gabriel_ Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 zadzwoń do auto speciala do działu części, jak trafisz na miłą Panią (czasem siedzi tam pan, któremu się mało chce) to przez telefon Ci wszystko powie, kiedyś wisiałem na telefonie ze 20min, a miła Pani szukała mi nr pinów do jednej z wtyczek. Szukała nr mimo tego, że jej powiedziałem, że i tak ich u nich nie kupie bo są drogie. Ty to potrafisz oczarowac kobiete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 zadzwoń do auto speciala do działu części, jak trafisz na miłą Panią (czasem siedzi tam pan, któremu się mało chce) to przez telefon Ci wszystko powie, kiedyś wisiałem na telefonie ze 20min, a miła Pani szukała mi nr pinów do jednej z wtyczek. Szukała nr mimo tego, że jej powiedziałem, że i tak ich u nich nie kupie bo są drogie. Ty to potrafisz oczarowac kobiete no proste a co do mojego wałka, o który wczoraj pytałeś to przejechałem już na nim ponad 6000km i jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Takie cos przyplynelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 widzieli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 czyj to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 ostatnio nie ma dnia żeby pyty na A4 u nas nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 widzieli? Gaśnice samochodowe to do gaszenia tortu się nadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 zadzwoń do auto speciala do działu części, jak trafisz na miłą Panią (czasem siedzi tam pan, któremu się mało chce) to przez telefon Ci wszystko powie, kiedyś wisiałem na telefonie ze 20min, a miła Pani szukała mi nr pinów do jednej z wtyczek. Szukała nr mimo tego, że jej powiedziałem, że i tak ich u nich nie kupie bo są drogie. Ty to potrafisz oczarowac kobiete no proste a co do mojego wałka, o który wczoraj pytałeś to przejechałem już na nim ponad 6000km i jest git cierpliwości.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 cierpliwości.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 jak juz sie rozpali na dobre to tylko straż boseron tam to u Was tylko dziwki koks i tajski boks? o przepraszam bardzo, koksu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 widzieli? Gaśnice samochodowe to do gaszenia tortu się nadają to juz nastepne renault ktore sie tak zaczelo palic. na zakopiance pod salonem fiata to samo tylko ze tam zaczal sie palic espace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 widzieli? Gaśnice samochodowe to do gaszenia tortu się nadająZgodzę się...dziwię się ,że u nas jest konieczność posiadania tych małych ...odpalał ktoś , kiedyś i widział jak "długo" one działają ?? Dramat :/Ja kiedyś przed bramkami widziałem megankę w ogniu .. ..właściwie jej szkielet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homiczek Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Takie cos przyplynelo mmmmm magiczny R34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 lepsze to drugie niebieskie co tam stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) RS6 ? czy mi się wydaje... Edytowane 10 Czerwca 2015 przez edraven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) RS6 sam zes jest rs6 o, widze ze sie juz poprawiles wydaje wydaje Edytowane 10 Czerwca 2015 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lopezzz Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) lepsze to drugie niebieskie co tam stoi Trudno się nie zgodzić. Też tak uważam, nawet jeśli to nie RS. Edytowane 10 Czerwca 2015 przez Lopezzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 A6 3.0 BiTd competition Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 czyj jest ten sky?jest na sprzedaz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi