OGr Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Fanta około 17-stej widziałem Cię na IKEI. Dobre te fele i dobrze siedzi teraz ;-) Muszę Cię kiedyś dorwać i oblukać z bliska ;-) Jak się jeździ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Fanta około 17-stej widziałem Cię na IKEI. Dobre te fele i dobrze siedzi teraz ;-) Muszę Cię kiedyś dorwać i oblukać z bliska ;-) Jak się jeździ ? możemy sie ugadać jakoś ŻAŁUJE że nie kupiłem 19tek wcześniej. komfort ten sam a może nawet lepszy niż na 18. nie przyciera a spasowany na tyle ile chciałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Te altualne mają 8.5j ? Jakie opony zapodałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Te altualne mają 8.5j ? Jakie opony zapodałeś ? letnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Te altualne mają 8.5j ? Jakie opony zapodałeś ?letnie Heh Kolega skonczył remont? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Te altualne mają 8.5j ? Jakie opony zapodałeś ? 9J et60 a oponki tak jak Wąski napisał letnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Te altualne mają 8.5j ? Jakie opony zapodałeś ? 9J et60 a oponki tak jak Wąski napisał letnie To dystanse masz teraz niezłe. Nie leżą Ci czasem 20mm i 25mm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Te altualne mają 8.5j ? Jakie opony zapodałeś ? 9J et60 a oponki tak jak Wąski napisał letnie To dystanse masz teraz niezłe. Nie leżą Ci czasem 20mm i 25mm ? teraz mam adaptery. przód 24mm a tył 27mm dystansów takich co sie kurzą nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Te altualne mają 8.5j ? Jakie opony zapodałeś ?letnie Heh Kolega skonczył remont? -A chcesz pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Waski a w zasadzie Jego fura widziana w K2-TECHu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 od piątku tam stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 od piątku tam stoi WIELKIEGO Kolega miał sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Nie ma kiedy - w tym tygodniu go ogarne, ale za to BMW masz zarejestrowane i gotowe do odbioru, mam nadzieje ze nie bedziesz zły za ramki firmowe... Edytowane 23 Czerwca 2015 przez KERCZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 hi, Kerczi wrzuc jakies foty tej b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 hi, Kerczi wrzuc jakies foty tej b7 Ale serio krok w tył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 hi, Kerczi wrzuc jakies foty tej b7 BOSERON nie wiesz jak wyglada b7 avant w sline?? Czarny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 hi, Kerczi wrzuc jakies foty tej b7 BOSERON nie wiesz jak wyglada b7 avant w sline?? Czarny? nie wie jak wyglada bez szpachli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi