-RamzeS- Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 No dwa tygodnie bez Karola. Ale wcisnął mi do portfela swoje zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 No dwa tygodnie bez Karola. Ale wcisnął mi do portfela swoje zdjęcie Taki ekwiwalent wypłaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 No dwa tygodnie bez Karola. Ale wcisnął mi do portfela swoje zdjęcie Taki ekwiwalent wypłaty? Wraz z premia Panie i Panowie glosować !!!!!! Będziemy mieli swój tor.... http://motoautostrada.pl/tor Ja nie wiem czy nie powinienem głosować na ten projekt )) https://budzet.dialoguj.pl/projects/1251-centrum-mechatroniki-i-robotyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 No dwa tygodnie bez Karola. Ale wcisnął mi do portfela swoje zdjęcie I wycieczkę do Tunezji Wysłane z mojego Galaxy S6 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 tam podobno napadaja na hotele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Dla tego tam mnie wysyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 tam podobno napadaja na hotele Dlatego tam jedzie trzeba inwestować w firmę...teraz to On bedzie napadał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Pany mam kupca na b8..... co robic, wszystko porobilem ale juz bym cos zmienil.... i kasa godziwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Sprzedać i sie nie zastanawiać, drugiego nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Sprzedać i sie nie zastanawiać, drugiego nie bedzie ale auta, czy kupujacego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 hm..... jutro przyjeżdża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Jak możesz zarobić to sprzedaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Pany mam kupca na b8..... co robic, wszystko porobilem ale juz bym cos zmienil.... i kasa godziwa sprzedawaj, kolejne ulepy czekają na odratowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SharkS Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Kerczi jak Tobie cene przez tel powiedział 400 zł to od razu przez tel umawiałeś się na termin tak? A na miejscu mówiłeś że jesteś z forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Jak możesz zarobić to sprzedajpytanie co dalej bo nic ciekawego nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 A6 c6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Boseron, nie wiem tak szczerze kto chce kupić ale jak dla mnie pierwszy kupiec to głupiec...... ps. co dalej hmmmm moje zdanie znasz cokolwiek..... W Poniedziałek ponoć prezentacja Nowej B9 ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 pytanie co dalej bo nic ciekawego nie widze zawsze sie znajdzie jakas okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Kerczi jak Tobie cene przez tel powiedział 400 zł to od razu przez tel umawiałeś się na termin tak? A na miejscu mówiłeś że jesteś z forum ? czekał na czerwony dywan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi