KERCZI Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 CUBER z ciekawości teraz z Toba stanę passiorem
-RamzeS- Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zakleiłem kontrolkę izolacjąAmator...trzeba było diodę szpilką przebić Myślałem o tym ale żona wszystkie szpilki pozabierała
Cuber Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Opublikowano 6 Lipca 2015 CUBER z ciekawości teraz z Toba stanę passiorem Hmmm nie wiem czy bede w stanie stawac ☺
gruszka Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 CUBER z ciekawości teraz z Toba stanę passiorem Tylko po co ?
Wąski Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 CUBER z ciekawości teraz z Toba stanę passiorem tylko k i e d y .... z takim pakietem to Cuber na pewno nie ma szans
KERCZI Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 CUBER z ciekawości teraz z Toba stanę passioremTylko po co ? Żeby osiągnąć wartości które Ty widziałeś tylko w filmie Szybcy i Wsciekli CUBER z ciekawości teraz z Toba stanę passioremHmmm nie wiem czy bede w stanie stawac [emoji5] To nie pij tyle CUBER z ciekawości teraz z Toba stanę passioremtylko k i e d y .... z takim pakietem to Cuber na pewno nie ma szans I co? Zadup*a teraz??Musze jeszcze filtr wymienić
gruszka Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 CUBER z ciekawości teraz z Toba stanę passioremTylko po co ?Żeby osiągnąć wartości które Ty widziałeś tylko w filmie Szybcy i Wsciekli CUBER z ciekawości teraz z Toba stanę passioremHmmm nie wiem czy bede w stanie stawac [emoji5]To nie pij tyle Nie znam tytulu. Opowiesz mi kiedys
KERCZI Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Was jade do Cie z Eosem, mam zabrać kierownika czy bede miał czym wrócić?
gruszka Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Was jade do Cie z Eosem, mam zabrać kierownika czy bede miał czym wrócić? Wez se rower
KERCZI Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Was jade do Cie z Eosem, mam zabrać kierownika czy bede miał czym wrócić?Wez se rowerW sumie
Wąski Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Was jade do Cie z Eosem, mam zabrać kierownika czy bede miał czym wrócić? rano !! to jest 8 !! po drugie miała być Skoda !! po trzecie jest MPK PKP rower bus i zawsze z buta możesz wrócić
Homiczek Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Panowie seria w Moim Audi to 266 KM i 568 NM ( wiec dobrze mówiłem że seria jest zajefajnie mocna u mnie ) Czekam na finał a baza to 245 na 500 czy 580 ? ale 300+ to już jest klasa WRC
Yoghurt Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Panowie seria w Moim Audi to 266 KM i 568 NM ( wiec dobrze mówiłem że seria jest zajefajnie mocna u mnie ) Czekam na finał a baza to 245 na 500 czy 580 ? ale 300+ to już jest klasa WRC no gdyby jeszcze waga byla troche inna...
Wąski Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Fucha -potrzebny na weekend kierowca /prawko laweta/ znający się trochę na mechanice - obsługa wyścigówki na GSMP Magura
edraven Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 http://allegro.pl/audi-a4-b5-stylizowana-na-a6-c6-slicznotka-i5486604348.html taką perłę dziś znalazłem...
ruks Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Fucha -potrzebny na weekend kierowca /prawko laweta/ znający się trochę na mechanice - obsługa wyścigówki na GSMP MaguraPrzejechałbym się ale w ten weekend akurat nie dam rady
Rekomendowane odpowiedzi