fantowski Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Szybkie pytanko, potrzebny magik od wymiany rozrzadu w naszym miescie. Czesci mam :-) kto mi ti tanio ogarnie w moim awx?gruszka Zadzwon jeszcze kiedys, że coś potrzebujesz
boseron Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 w końcu dzień przerwy od nauki.... mazury
D4NTE Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Hejka zmieniasz z czarnego na srebrny?
gruszka Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Hejka zmieniasz z czarnego na srebrny? Chodzi mi to po glowie
gruszka Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 na takiego strucla Siekierka na kijek Jeste u Ciebie za godzine
fantowski Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 na takiego strucla Siekierka na kijek Jeste u Ciebie za godzine kolega.. a do mnie to nie łaska?
KERCZI Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Taki mały wyjazd do Laponii... Najśmieszniejsze ze bez koła zapasowego bo w nim żarcie )
fantowski Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Taki mały wyjazd do Laponii... Najśmieszniejsze ze bez koła zapasowego bo w nim żarcie ) ja już raz wakacje mialem bez kola.. historie znasz wez sobie chociaż dojazdówke
Yoghurt Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 zepsulo mi sie CB, ktos tu kiedys podrzucal namiar na jakiegos goscia, ktory sprzedaje CB. polecicie kogos?
KERCZI Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Taki mały wyjazd do Laponii... Najśmieszniejsze ze bez koła zapasowego bo w nim żarcie ) ja już raz wakacje mialem bez kola.. historie znasz wez sobie chociaż dojazdówke Juz za pozno zostało 400km do Świnoujścia...jest wypasiony zestaw naprawczy...<lol>
KERCZI Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Nie kracz ) Kuba, mozesz spróbować naprawiać na 29listopada w radiomanie , sa dobrzy ale stosunkowo drodzy...
Yoghurt Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 nie wiem czy mi sie oplaca. tamto ma juz chyba z 8 lat i tak sobie pomyslalem ze moze kupie sobie cos nowszego, lepszego.
Wąski Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 nie wiem czy mi sie oplaca. tamto ma juz chyba z 8 lat i tak sobie pomyslalem ze moze kupie sobie cos nowszego, lepszego. Rawis Brodowiacza -Pan Piotr sprzeda lub naprawi
KERCZI Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 To tez tam, maja wiedzę, można pomacać , pooglądać i potemu kupić u nich albo na Allegro Wysłane z VW
Wąski Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Taki mały wyjazd do Laponii... Najśmieszniejsze ze bez koła zapasowego bo w nim żarcie ) TYPOWY POLAK
KERCZI Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 nie wiem czy mi sie oplaca. tamto ma juz chyba z 8 lat i tak sobie pomyslalem ze moze kupie sobie cos nowszego, lepszego.Rawis Brodowiacza -Pan Piotr sprzeda lub naprawi +100 Wysłane z VW
Wąski Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 To tez tam, maja wiedzę, można pomacać , pooglądać i potemu kupić u nich albo na Allegro Wysłane z VW W laponi to chyba nie mają zasięgu ??????? co ??
Rekomendowane odpowiedzi