gruszka Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Jest tu ktoś lub macie kogoś ze szkoły jazdy? potrzebuje zrobić B+E 602 279 619 janusz
Radekst Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Ruks Akurat tym Ruks się nie zajmuje... Owszem, szkoli, ale nie kandydatów na kierowców... Zatem nie wprowadzaj ludzi w błąd przepraszam
miodzio Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Ruks oczywiście też szkoli kandydatów na kierowców z tym że tylko/przeważnie C+E
-RamzeS- Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Dzieki za spota panowie :-) Kto z krk ma ramki klubowe na sprzedaz ? :-) Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2 Zapraszam kolego na następnego spota będę miał ramki ;-)
Bieniek B7 Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Dziękuję wszystkim którzy wczoraj pomogli mi w ustaleniu przyczyny źle działającego wyłącznika. Mam założony do B7 8E0941531A a powinien być 8E0941531C, zamówiłem taki zobaczę jak przyślą czy będzie działać tak jak trzeba. Edytowane 30 Września 2015 przez Bieniek B7
ruks Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Ruks oczywiście też szkoli kandydatów na kierowców z tym że tylko/przeważnie C+E Czym to ja się nie zajmuje ;-) Okazuje się że wszyscy mieliście po kolei racje :-) Fanta na B+E osobiście nie szkolę bo brakło by doby :-) ale współpracuje z firmą która szkoli. Jak masz jakieś pytania to wal telefonicznie.
gruszka Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Tak to jest jak sie ma BMW Prawda. Sprawdzali wszystko, numery, stan opon, xenony.... Tak to jest jak sie ma BMWPrawda.Sprawdzali wszystko, numery, stan opon, xenony.... I gdyby nie zwłoki w bagażniku to nie mieliby sie do czego przyczepić
fantowski Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Ruks oczywiście też szkoli kandydatów na kierowców z tym że tylko/przeważnie C+E Czym to ja się nie zajmuje ;-) Okazuje się że wszyscy mieliście po kolei racje :-) Fanta na B+E osobiście nie szkolę bo brakło by doby :-) ale współpracuje z firmą która szkoli. Jak masz jakieś pytania to wal telefonicznie. będę dzwonić
OGr Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Tak to jest jak sie ma BMW Prawda. Sprawdzali wszystko, numery, stan opon, xenony.... Tak to jest jak sie ma BMWPrawda.Sprawdzali wszystko, numery, stan opon, xenony.... I gdyby nie zwłoki w bagażniku to nie mieliby sie do czego przyczepić Zostawili Ci chociaż prawko ?
Lukasz_mk2 Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Siema, na ostatnim spocie rozmawiałem z jednym z kolegów o biedronkach 16', był bym wdzięczny jak by się do mnie odezwał na PW, bo zapomniałem jego nicka
KERCZI Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Kerczi musiałem :-D A potem minka skruszona i " Siefie Siefie nie zauważyłem go...wyrósł z podziemia"
bodowp Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Dmuchnięte z pąpki od materaca.
boseron Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 Kerczi musiałem :-D a juz mialem go kupować.... bry Ekipa
Rekomendowane odpowiedzi