darek6636 Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Dzięki za spota :-) Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
Wąski Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Karol jaka decyzja ??????????????
Cuber Opublikowano 14 Października 2015 Autor Opublikowano 14 Października 2015 Karol jaka decyzja ?????????????? Kupować
Wąski Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Karol jaka decyzja ?????????????? Kupować jechać
boseron Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Fanti tak, maj Twoj czujnik ten forumowy p. s. auta jeszcze nie ma więc fot tez nie ma
edraven Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 nowe kupiles? Jeszcze Jurgen jeździ, ale zamówienie już złożone.
boseron Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 hehe, cos w ten deseń Gabriel ja i nowe..... jak zacznę zarabiać jak Nasi niebiescy koledzy na zachodzie Europy to moze kupie nowe czyli nigdy
Cuber Opublikowano 14 Października 2015 Autor Opublikowano 14 Października 2015 Mała rzecz a cieszy ps. mam dwie takie lampki na zbyciu Dante Tobie by spasowały
KERCZI Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Ja wezmę CUBER te lampki...tylko powiedz czemu je odwrotnie wsadziłeś?
D4NTE Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Powitać Mała rzecz a cieszy ps. mam dwie takie lampki na zbyciu Dante Tobie by spasowały żarnik mi weź do pracy to podjadę a co do lampek to nie widzą one mi się
boseron Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 widze ze gadżetomania wchodzi do gry.... a nie chcesz neonów na koła i dywaników alu od Pabla Cuberku " nie widzą one mi się" ciekawa konstrukcja zdania Seba czyli ślepe są z tego wynika BTW Wszystkim bez wyjątku milego dnia życzę
fantowski Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 widze ze gadżetomania wchodzi do gry.... a nie chcesz neonów na koła i dywaników alu od Pabla Cuberku " nie widzą one mi się" ciekawa konstrukcja zdania Seba czyli ślepe są z tego wynika BTW Wszystkim bez wyjątku milego dnia życzę dziękuje i wzajemnie
Cuber Opublikowano 15 Października 2015 Autor Opublikowano 15 Października 2015 za rok jak nie wcześniej będzie to seryjnie montowane pewnie w Audi Na razie chcą 100 euro za dwie lampki Karolu nie da się tego inaczej zamontować niestety...... mam dwie wolne bo do tylnych drzwi nie wchodzą ps. Dante lepsze są lampy clear na tył ze stronki Audi
D4NTE Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Kurcze 100 euro za 2 szt. kosmos o jakich lampach mówisz Grzesiu?
KERCZI Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Ale da sie obrócić grafikę w projektorze. Wez dzisiaj na pilke to przytule...
D4NTE Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 " nie widzą one mi się" ciekawa konstrukcja zdania Seba czyli ślepe są z tego wynika Nudzi Ci się że poprawną składnie zdania sprawdzasz
fantowski Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 " nie widzą one mi się" ciekawa konstrukcja zdania Seba czyli ślepe są z tego wynika Nudzi Ci się że poprawną składnie zdania sprawdzasz eee no psu jak się nudzi to se jaja liże boski
D4NTE Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) " nie widzą one mi się" ciekawa konstrukcja zdania Seba czyli ślepe są z tego wynika Nudzi Ci się że poprawną składnie zdania sprawdzasz eee no psu jak się nudzi to se jaja liże boski eee pewnie części na allllegro szuka albo zasłony szyje Edytowane 15 Października 2015 przez D4NTE
fantowski Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 " nie widzą one mi się" ciekawa konstrukcja zdania Seba czyli ślepe są z tego wynika Nudzi Ci się że poprawną składnie zdania sprawdzasz eee no psu jak się nudzi to se jaja liże boski eee pewnie części na allllegro szuka albo zasłony szyje
Rekomendowane odpowiedzi