edraven Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Taka jest właśnie różnica miedzy mną a frankowiczami ze oceniam ryzyko i nie stawiam w trzy kubki właśnie po to by nie doprowadzić do podbramkowej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Taka jest właśnie różnica miedzy mną a frankowiczami ze oceniam ryzyko i nie stawiam w trzy kubki właśnie po to by nie doprowadzić do podbramkowej sytuacji. Dlatego rozmawiamy o dwóch rożnych kwestiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Panowie oglądałem dzisiaj w ASO b9 i muszę przyznać robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Panowie oglądałem dzisiaj w ASO b9 i muszę przyznać robi robotę Od roboty to jest koń i traktor...zapamiętaj to w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Pytał cię ktoś o coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Ja wiem ze jest po 17...ale.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Ja wiem ze jest po 17...ale.... Nie był przed dobranocką w domu? No to Papa Karol będzie musiał ukarać biednego Ramzesa... Będzie szlaban na wstęp do ASO :-( ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Pany dwa bikety na dzis na KSW sektor A8 250 zeta za dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz eS. Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Kurde gdyby nie to ze zona w pracy do 21 to bym kupil Edytowane 28 Listopada 2015 przez Lukasz eS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 juz poszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 juz poszły kolega... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Ja wiem ze jest po 17...ale.... Ale co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 da da da da da eta Kaukaz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 witam http://www.topgear.com.pl/garaz/fascynacje/trabant-1-8-turbo-quattro-satelita-o-mocy-270-km/pv0zn4#fp=tg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Czy byłby ktoś chętny na wspólne oglądanie meczu derbowego?? ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Panowie komórkowcy , poratuje kto kodem odblokowującym simlocka do Samsung Alpha? Wszystko ładnie działąło i się wys#$%ło z niczego. Ktoś coś może pomóc ? Jak coś to PW poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Hi Panowie komórkowcy , poratuje kto kodem odblokowującym simlocka do Samsung Alpha? Wszystko ładnie działąło i się wys#$%ło z niczego. Ktoś coś może pomóc ? Jak coś to PW poproszę.Pablo? Edytowane 29 Listopada 2015 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Hmmm Pablo to już z rok robi ale w AGD No chyba że na dniach wrócił do komórek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Pewnych rzeczy pewnikiem nie zapomniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi