Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wrzucaj jak będziesz miał jakiś ko kretny program. Ciekaw jestem czy opłaca się wziąć udział. W sobotę miałem okazję potestować B8 i C7 w porównaniu do konkurencyjnej marki i powiem szczerze że o ile wnętrze spoko to prowadzenie mizeria. Zero funu z jazdy :-/

przez cala zime Ci mowilem, ze z b8ka tak jest :) na szczęście możesz pozmieniać kilka rzeczy i jest lepiej

taaaaa... najlepiej kierowcę :wink:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W sobotę miałem okazję potestować B8 i C7 w porównaniu do konkurencyjnej marki i powiem szczerze że o ile wnętrze spoko to prowadzenie mizeria. Zero funu z jazdy :-/

przez cala zime Ci mowilem, ze z b8ka tak jest :) na szczęście możesz pozmieniać kilka rzeczy i jest lepiej

Na przykład co? Silnik przełożyć do bagażnika i wstawić magiel z bety? :-D Te B8 co ciekawe miały całkowicie wyłączalne ESP więc nie wiem jak to jest ale może nowsze roczniki maja wyłączalne z tym że niestety były frontem pędzone i powiem szczerze że auto do przetaczania z punktu A do B. Silniki 2,0 TDI dosyć kulturalnie pracują ale ekologię czuć od razu, na plus oprócz jakości wykonania można uznać w miarę dobrze działająca skrzynie i to byłoby na tyle. Może w Q byłoby coś lepiej ale generalnie auto nie dla mnie :-P W C7 było jeszcze gorzej, cięższe, brak możliwości wyłączenia ESP i w tej wersji która jeździłem brak łopatek :-O

Opublikowano

W sobotę miałem okazję potestować B8 i C7 w porównaniu do konkurencyjnej marki i powiem szczerze że o ile wnętrze spoko to prowadzenie mizeria. Zero funu z jazdy :-/

Na przykład co? Silnik przełożyć do bagażnika i wstawić magiel z bety? :-D Te B8 co ciekawe miały całkowicie wyłączalne ESP więc nie wiem jak to jest ale może nowsze roczniki maja wyłączalne z tym że niestety były frontem pędzone i powiem szczerze że auto do przetaczania z punktu A do B. Silniki 2,0 TDI dosyć kulturalnie pracują ale ekologię czuć od razu, na plus oprócz jakości wykonania można uznać w miarę dobrze działająca skrzynie i to byłoby na tyle. Może w Q byłoby coś lepiej ale generalnie auto nie dla mnie :-P W C7 było jeszcze gorzej, cięższe, brak możliwości wyłączenia ESP i w tej wersji która jeździłem brak łopatek :-O

np zmienisz zawias z gornym camberem, ustawić inna geometrie i dac grubszy stab do przodu :)

Opublikowano

Hejka jak by ktoś chciał sobie zarobić parę złotych przy sprzedażny choinek to zapraszam na pv

Opublikowano

Powitać :hi:

Opublikowano

np zmienisz zawias z gornym camberem, ustawić inna geometrie i dac grubszy stab do przodu :)

Ja już jwstem za stary na to i mam dosyć przerabiania aut, lepiej kupić coś co jako wyrób gotowy spełnia wszystkie warunki :)

Opublikowano

Ja już jwstem za stary na to i mam dosyć przerabiania aut, lepiej kupić coś co jako wyrób gotowy spełnia wszystkie warunki :)

nie gadaj - z tego się nie wyrasta!

​chcesz gotowe, to sobie kup fieste R5 :)

Opublikowano

Ogólnie mam na mysli to że zamiatają wszystko pod dywan bo nie 800000 samochodów a 36000, i nie oszukiwali tylko pomylili sie itd. ...a pistolet z którego oddano strzał był zabawkowy i na plastikowe kule ;)

Opublikowano

no mysle, ze z NOx nie pojdzie im tak latwo.

Opublikowano

ale można już wyczuć retorykę jaką sie posługują. Tak na prawdę jak tylko się z UE dogadają to klienci odpuszczą bo nikomu nie zalezy na lataniu do ASO żeby Ci soft wgrywali który nic nie wnosi do samochodu z punktu widzenia uzytkwnika. Nie ma z żadnej strony ssania na taką akcję serwisową.

Opublikowano

Na szczęście jeszcze da się znaleźć dobrze jeżdżące użytkowe auto ale faktycznie jest ich niewiele. Fiesta R5 odpada bo ma słabą navi, najpierw musisz trasę przejechać i podyktować żeby ją zapisała ;-D

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Na szczęście jeszcze da się znaleźć dobrze jeżdżące użytkowe auto ale faktycznie jest ich niewiele. Fiesta R5 odpada bo ma słabą navi, najpierw musisz trasę przejechać i podyktować żeby ją zapisała ;-D

To PABLO Ci wyreza NAVI do fiesty

Opublikowano

Właśnie! Gdzie jest Pablo!? :decayed:

Opublikowano

ktos cos pije oprocz Tych w scandalach?

Opublikowano

Ja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.