KERCZI Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 jak to zawsze bywa mialem zostac w domku a tu domoweczka sie trafiła u znajomych, tanczylem z Córką całą noc p. s. sprzedam samsunga s3 stan idealny nowa bateria, biały Ile??
Transitpower Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Ktoś coś dziś? Flaszkie jakąś? ABG
Vixen Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Siemka panowie Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
boseron Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Ktoś coś dziś? Flaszkie jakąś? ABG Może być coś...... Jestem za Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Transitpower Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Ktoś coś dziś? Flaszkie jakąś? ABG Może być coś...... Jestem za Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Teraz? Jak już po drinku jestem? Ech... ABG
tomasz-gorz Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 specjalista od telefonów potrzebny, PW :-)
Radekst Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Hejo, jak tam fury? Odpalajo? U mnie jak na razie pali od strzala, ale teraz stala przez 3 dni nie ruszana i za chwile bedzie test czy nie bede musial na bombardiera leciec.
OGr Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Hejo, jak tam fury? Odpalajo? U mnie jak na razie pali od strzala, ale teraz stala przez 3 dni nie ruszana i za chwile bedzie test czy nie bede musial na bombardiera leciec. Nasze A3 w sobotę padło i dzisiaj żona wyjeżdża z pracy i też padł. Chyba trzeba będzie kupić aku :/
Radekst Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) moj dzisiaj na szczescie odpalil po 3 dniach stania, bez zająknięcia, od pierwszego razu. sprawdzilem dzisiaj z ciekawosci co to ja mam za aku a to jakis ori audi centry a tak w ogole jakby ktos cos to mam do opchniecia huaweia p8 titanium grey nowke, Z PL DYSTRYBUCJI, zafoliowanego, 3 lata gwarancji, z dodowem zakupu, szybki temat, 1300zl bez negocjacji. specjalista od telefonów potrzebny, PW :-) co potrzeba? Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Radekst
-RamzeS- Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Mój tez bez problemu odpalił ale 3 dni stał w ciepłym garażu [emoji4]
boseron Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Mój pali nawet na jednej świecy zarowej co prawda dziś rano za czwarty razem ale poszło Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Szczęśliwego Nowego Roku Wzajemnie Pająku Ty Nasz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
fantowski Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Mój pali nawet na jednej świecy zarowej co prawda dziś rano za czwarty razem ale poszło Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Szczęśliwego Nowego Roku Wzajemnie Pająku Ty Nasz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ruks Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Mój pali nawet na jednej świecy zarowej co prawda dziś rano za czwarty razem ale poszło Ja wczoraj odpalałem po tygodniowym postoju ale zagrzałem świece dwu krotnie i start od kopa :-) Dzisiaj rano w pośpiechu zagrzałem raz tylko, no i pół obrotu wał musiał zrobić zanim wystartował. Swego czasu ze dwa lub trzy lata temu jak miałem sprawne dwie świece to startował na raz ale półtora obrotu kręcił zanim załapał z tym ze mnie to wkurzało i zrobiłem porządek :-)
Cuber Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2016 Siemka Wszystkim w Nowym Roku ps. od Środy ocieplenie
Transitpower Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 ps. od Środy ocieplenie Ale spot jest jutro więc zmarzniemy jak cholera :/ Możeby tak zrobić jutrzejszego spota w Pizza Hut? Od jutra podobno zaczyna się festiwal pizzy...
Rekomendowane odpowiedzi