edraven Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Nie poszukuje ktoś kiery 4 ramiennej w idealnym stanie do a3 8P z 2012r, multifunkcja w chromie , uprzedzając pytania nie pasuje do A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Witam Na spocie będzie miał ktoś do odsprzedania ramki klubowe? Pzdr. Powinienem być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Bry To co Panowie, pizza hut dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychoo0 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Witam Na spocie będzie miał ktoś do odsprzedania ramki klubowe? Pzdr. Powinienem być Przeglądam dłuższą chwile ten post, i nie zauważyłem Twojego podpisu, gapa ze mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Nie mogłeś go wcześniej zobaczyć bo ogarniałem go wczoraj [emoji6] Radek jedz już i zamawiaj bedzie w sam raz na wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Ja jak coś to dziś Kurczaki pizzy długo nie zamówię ps. w sumie to Transit mógł by w ramach rekompensaty za straty moralne , stracony czas coś postawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Ja jak coś to dziś Kurczaki pizzy długo nie zamówię ps. w sumie to Transit mógł by w ramach rekompensaty za straty moralne , stracony czas coś postawić a co sie podziało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 jak cos to sa kupony w kfc Ja jak coś to dziś Kurczaki pizzy długo nie zamówię ps. w sumie to Transit mógł by w ramach rekompensaty za straty moralne , stracony czas coś postawić a co sie podziało? przyprawil Cubra o kilka siwych wlosow wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 jak cos to sa kupony w kfc Ja jak coś to dziś Kurczaki pizzy długo nie zamówię ps. w sumie to Transit mógł by w ramach rekompensaty za straty moralne , stracony czas coś postawić a co sie podziało? przyprawil Cubra o kilka siwych wlosow wiecej szczegóły mnie interesują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) Transit nie zarezerwowal w tamtym tygodniu stolika w pizzy hut i Cuber musial jesc na zewnatrz dopoki sie miejsce nie zwolnilo a ze czekalismy na pizze ze 2 godziny to chlopoczyna zmarzł troche Edytowane 12 Stycznia 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 łooo to faktycznie niefajnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 łooo to faktycznie niefajnie.. gorsze jest to ze Transit nie poczuwa sie do winy i wszystko zwala na chu*owa obsluge pizzy hut, po czesci ma racje, ale i tak zj***ł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 ale pierdu pierdu... Muszę Was w końcu nawiedzić ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 ale pierdu pierdu... Muszę Was w końcu nawiedzić ;-) ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Transit nie zarezerwowal w tamtym tygodniu stolika w pizzy hut i Cuber musial jesc na zewnatrz dopoki sie miejsce nie zwolnilo a ze czekalismy na pizze ze 2 godziny to chlopoczyna zmarzł troche Chyba Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 ale pierdu pierdu... Muszę Was w końcu nawiedzić ;-) ja też i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 ja chyba tez wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Ja poproszę zonę żeby mi kanapki na spota zrobiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 łooo to faktycznie niefajnie.. gorsze jest to ze Transit nie poczuwa sie do winy i wszystko zwala na chu*owa obsluge pizzy hut, po czesci ma racje, ale i tak zj***ł Za to Ty zamiast użyć swojego uroku osobistego latino alvaro czekałeś na kolejny kawałek pizzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi