boseron Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Dzięki za spota który przeniósł się na rybitwy Cuber jutro tam zadzwonię z ciekawości zapytam o VIN zobaczymy co chłop powie, pewnie jest gdzieś haczyk bo gdyby nie to cena wielce promocyjna Kerczi widzę że Wrangler daje radę
miodzio Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Cuber jutro tam zadzwonię z ciekawości zapytam o VIN zobaczymy co chłop powie, pewnie jest gdzieś haczyk bo gdyby nie to cena wielce promocyjna pewnie wał na VAT
KERCZI Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Cuber jutro tam zadzwonię z ciekawości zapytam o VIN zobaczymy co chłop powie, pewnie jest gdzieś haczyk bo gdyby nie to cena wielce promocyjna pewnie wał na VAT Jak ja to słyszę....BOSERON miałeś nie zmieniać... Przecież tego auta nie ma Tacy starzy a tacy głupi Miodku jakby był wał na VAT to auto kosztowałoby 90 Jak ja widzę torta auditeam
D4NTE Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 no to się zacznie za kilka dni.................. http://www.gazetakrakowska.pl/motofakty/a/krakow-za-kilka-dni-czesc-krakowa-zostanie-sparalizowana,9478701/ Będzie hardcore
miodzio Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Cuber jutro tam zadzwonię z ciekawości zapytam o VIN zobaczymy co chłop powie, pewnie jest gdzieś haczyk bo gdyby nie to cena wielce promocyjna pewnie wał na VAT Jak ja to słyszę....BOSERON miałeś nie zmieniać... Przecież tego auta nie ma Tacy starzy a tacy głupi Miodku jakby był wał na VAT to auto kosztowałoby 90 Jak ja widzę torta auditeam Ten tort to twoja produkcja??
KERCZI Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Ta nie mów ze nie poznajesz ) Edytowane 9 Marca 2016 przez KERCZI
-RamzeS- Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Sam widziałem jak Karol układał te koraliki
boseron Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Pany dzwoniłem o tą C7......i...... Nie ma takiego numeru ha ha ha
Me.how Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 dzięki za spota , następny wtorek zapowiada się słonecznie, zapowiada się kolejny drag race rybitwy ? Radek jak lampa ? świeci ?
Radekst Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) na razie swieci cleaner pomogl, dzieki ja juz sie nie scigam objechalem bawarie i tyle mi wystarczy mam nadzieje ze nie bede mial przez to czestszych kontroli Edytowane 9 Marca 2016 przez Radekst
Cuber Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Opublikowano 9 Marca 2016 Pany dzwoniłem o tą C7......i...... Nie ma takiego numeru ha ha ha
Vixen Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 1 DTC's Found:01560 - Passenger Door 61-00 - Won't De-Safe1 DTC's Found:01547 - Sensor for Parking Aid: Rear Mid-Right (G205) 30-00 - Open or Short to B+No DTC's Found, or DTC's not supported by controller2 DTC's Found:01366 - Opened via Crash Signal 35-00 - -01560 - Passenger Door 61-00 - Won't De-Safe1 DTC's Found:01560 - Can't Decode, CODES.DAT File Not Loaded! 61-00 - Can't Decode, CODES.DAT File Not Loaded! rozkoduje mi to ktos ?
OGr Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 na razie swieci cleaner pomogl, dzieki ja juz sie nie scigam objechalem bawarie i tyle mi wystarczy mam nadzieje ze nie bede mial przez to czestszych kontroli A co Ci się krzaczy z lampą ?
_Gabriel_ Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 pierwszy to zamek w drziwach pasazeradrugi to czujnik parkowania- prawy/srodkowyreszta to testy centralnego zamkna, ktore wykonuje, ale masz cos uwalone w drzwiach pasazera
boseron Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 na razie swieci cleaner pomogl, dzieki ja juz sie nie scigam objechalem bawarie i tyle mi wystarczy mam nadzieje ze nie bede mial przez to czestszych kontroli Objechales fakt o jakąś długość auta ale weź pod uwagę że mój jest 300 kg cięższy i z pełnym bakiem paliwa pod korek a twój 1/3 paliwa. Do tego opory powietrza u mnie większe, za to na rybitwach nawet nie ruszyłes a ja już byłem daleko z przodu, co 4 buty to nie dwa P.s. Przygotuj się na częste kontrolę
Vixen Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 pierwszy to zamek w drziwach pasazera drugi to czujnik parkowania- prawy/srodkowy reszta to testy centralnego zamkna, ktore wykonuje, ale masz cos uwalone w drzwiach pasazera aa bo wkleiłem wszystko , ale przy zamknięciu auta zamyka mi drzwi pasażera , ale po otwarciu nie wyświetla się na fisie ze drzwi otwarte i lampka się nie zaświeca ani na drzwiach lampka tez nie świeci, szyba działa. a co do sensoru to ciekawe bo wszystkie pykają na ucho, ale to dobrze balem sie ze sterownik.
Radekst Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) jaka dlugosc auta? ze 3-4 dlugosci, wrzucic filmik? no ja rozumiem ze masz ciezsze auto, wieksze opory, ale tez i wieksza moc wiadomo ze na mokrym nie mam zadnych szans, nawet jakby mial pierdyliard koni odwiedz Boseron hamownie, od stowki nie zbiedniejesz a przynajmniej bedziemy wiedziec co to za program masz wystrugany i ile jest w rzeczywistosci mocy Edytowane 9 Marca 2016 przez Radekst
D4NTE Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Radziu wrzuć filmik nie pękaj zawstydzisz Boskiego
Rekomendowane odpowiedzi