-RamzeS- Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Ja bym brał automat. Ileż można machać tym lewakiem
KERCZI Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 niektórzy jadą na zlot inni idą do pracy Życie jest sztuka wyboru LENNOX w końcu zacząłeś po ludzku pisać. Nie słuchaj i kupuj kurę choć przyznam szczerze ze ten Superb co wkleiłeś do drogawy troche. A patrzyłeś za 1.8T w 4x4??
lennox Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 LENNOX w końcu zacząłeś po ludzku pisać. Nie słuchaj i kupuj kurę choć przyznam szczerze ze ten Superb co wkleiłeś do drogawy troche.A patrzyłeś za 1.8T w 4x4?? To był przykład. 1.8 nie chce bo się podobno psuje na potęge. dzieki za spota
gruszka Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Pirońsko nudno Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
boseron Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Ja tam wszystko robię u Kamila i jestem mega zadowolony!!!Kerczi ja tak samo i też mega zadowolony ale czy to zasługa klubu...... W tej branży jak nie zrobi dobrej ceny to pójdziesz do konkurencji tyle w temacie Choć jeszcze się nie zdarzyło Ale kto powiedział ze to zasługa klubu. Kolega zapytał, dostał odpowiedz. A hasło a4-klub jedynie kwestia ze to znajomy znajomego i być może ciut inaczej zostanie potraktowany tylko i aż tyle. Nikt tutaj nie mówi o czymś innym, Kamil jest bardzo profesjonalny nie zależnie od tego z kim działa( znajomym/bądź nie).Ja przeczytałem że na hasło klubu jest zniżka popraw mnie jeżeli nie umiem czytać z resztą się zgadzam
KERCZI Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) LENNOX w końcu zacząłeś po ludzku pisać. Nie słuchaj i kupuj kurę choć przyznam szczerze ze ten Superb co wkleiłeś do drogawy troche. A patrzyłeś za 1.8T w 4x4?? To był przykład.1.8 nie chce bo się podobno psuje na potęge. dzieki za spota )))))))))) Tak psują sie cewki i Ew. Łańcuszek za 250zl Ale fakt, zapomniałem o bezawaryjnej dwulitrowce w 170KM ))) Edytowane 15 Marca 2016 przez KERCZI
gruszka Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Kcesz moje a6? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk FWD ? Pfffff. Te mały, cicho
Cuber Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Opublikowano 15 Marca 2016 Kercziak no jest jeszcze parę innych wad w tym silniku 1,8 ale ogólnie udana w miarę konstrukcja i tania w obsłudze..... Jak dla mnie Kura Superb to auto bez charakteru , takie ot sobie jak każde inne , typu Mondeo, C5 czy Laguna Lennox => https://www.mobile.de/pl/Samochod/Audi-A6-Avant-3.0-TDI-DPF-quattro-S-Line/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:price,sro:desc,ms1:1900_10_,frn:2008,frx:2011,prn:8000,prx:15000,vcg:estatecar,fwd:true/pg:vipcar/223106081.html Chciałeś A6 polifta quattro do 13 tyś euro znajdziesz z przebiegiem do 190 tyś km..... ale najpierw to idź i pojeździł superbem czy Ci pasuje i się dobrze w nim czujesz w sumie teraz przez to że jeździsz Seatem będziesz miał inne odczucia
boseron Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Jeździłem superbem z 2007 roku i miło mnie zaskoczył komfortem i płynnością nie mówiąc o ilości miejsca wewnątrz zwłaszcza z tyłu, jeżeli Lenox patrzy na rocznik bo chce mieć coś młodszego to kure kupi kilka lat do przodu niz c6. P.s. Na marginesie moja córka nie mówi kura tylko co to za auto z ręką w znaczku Tato Cuber wszyscy wiemy że dla Ciebie nie na innych marek ale są i to niejednokrotnie nie gorsze od audi. Za te same pieniądze z podobnym wypasem kupujesz kilka lat młodszego np paska co potwierdził Kerczi i cieszysz się bezawaryjną jazda Lenox patrz co Tobie się podoba......Nie chcesz x3 okazyjnie hehe
Cuber Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Opublikowano 15 Marca 2016 Boski to sprawdź Jaką i za ile można Kupić Kurę Superb II pędzoną na 4 buty w kombi 55 tyś to minimum z minimum z przelotem 170 tyś rok 11/12
boseron Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) P.s. Ja bym brał C6 ale tylko w mocnej benzynie Zgadzam się z Tobą większość tych aut to poflotowki Edytowane 15 Marca 2016 przez boseron
Cuber Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Opublikowano 15 Marca 2016 Boski jak Ja kocham jak wypisujesz Swoje myśli..... Bardzo dobrze wiem że są inne auta, jest ich bardzo dużo i czasem nawet fajne ...... ale Audi jest jedno A tak na serio to Lennox nie chce pasiora bo mu się nie podoba ..... też mu go proponowałem to ma na niego alergię taką samą jak Ja na kurę wedle kryteriów Lennoxa to hmmmm ciękzo 4x4 avant rok 2009-12 , xenon , resztę się wyreza
boseron Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Ty w ogóle mnie lubisz Cuberku elemelku Też chciałem kupić kuro-reke już byłem bliski bo odkąd weszły re modele podobały mi się, Lenox mój szwagier pracuje w skodzie w salonie w Wieliczce kup nowy model dostaniesz rabat duży na hasło a4 klubu
Cuber Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Opublikowano 15 Marca 2016 nie lubię Cię , już sobie nie słodź
boseron Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 nie lubię Cię , już sobie nie słodź Ciekawe kto Ci kiełbasę będzie w Mordorze smażył, chyba Gruszka
boseron Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 No i jak w końcu jedziemy Pany, ustawiamy się na piątek na stacji jak rok temu tylko o której godzinie? Transit A no chyba że tak
Cuber Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Opublikowano 15 Marca 2016 Wurger wyslij mi na pw Swój numer komórki
Rekomendowane odpowiedzi