ruks Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 widze że było grubo nasi KrKwiacy ;D Panowie, czy ktoś u nas na krakowskich ma w B6 założony klimatronik z B7 lub taki który ma temperaturę od 16? a może być B6 z takim czymś fabrycznym ?!? Może być, chciałem sprawdzić termometrem czy rzeczywiście jest różnica temperatury między klimatronikiem startującym od 18 i od 16
boseron Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Dzień dobry powrót szarej rzeczywistości, od 7 rano praca
boseron Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Boski wstales na 7? Cuber jeszcze mi się łapy trzesą i dopiero teraz widzę jaki ja wyobijany jestem jakbym co najmniej Gruszke gonił Nie dotykam alko miesiąc!
FANTOMAS Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 no zdecydowanie odradzam ci zamykać oczy jak się odprężasz
gruszka Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Boski wstales na 7? Cuber jeszcze mi się łapy trzesą i dopiero teraz widzę jaki ja wyobijany jestem jakbym co najmniej Gruszke gonił Nie dotykam alko miesiąc! No, mam nagrania pokazujące jak atakuje mnie nieumundurowany funkcjonariusz policji Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Arturoo Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Dzień dobry Boski wstales na 7? Cuber jeszcze mi się łapy trzesą i dopiero teraz widzę jaki ja wyobijany jestem jakbym co najmniej Gruszke gonił Nie dotykam alko miesiąc! No, mam nagrania pokazujące jak atakuje mnie nieumundurowany funkcjonariusz policji Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oni są przecież zawsze na służbie
boseron Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Boski wstales na 7? Cuber jeszcze mi się łapy trzesą i dopiero teraz widzę jaki ja wyobijany jestem jakbym co najmniej Gruszke gonił Nie dotykam alko miesiąc! No, mam nagrania pokazujące jak atakuje mnie nieumundurowany funkcjonariusz policji Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wide że ominęła mnie większa część imprezy
lennox Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Boski wstales na 7? Cuber jeszcze mi się łapy trzesą i dopiero teraz widzę jaki ja wyobijany jestem jakbym co najmniej Gruszke gonił Nie dotykam alko miesiąc! No, mam nagrania pokazujące jak atakuje mnie nieumundurowany funkcjonariusz policjiWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wide że ominęła mnie większa część imprezy A ja ma wrażenie że ominęła Cię większa część weekendu Sz....o!
edraven Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) bo nie każdy Boseron z widłami to Posejdon Lenox, czapki nie zgubiłes? Edytowane 21 Marca 2016 przez edraven
KERCZI Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Edward, kiedy robimy program w A5? Młody już wrocil z nart.
poziek Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Kerczi sweterek Zuzi dotarł ? Zdjęła u mnie w pokoju
KERCZI Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Boski wstales na 7? Cuber jeszcze mi się łapy trzesą i dopiero teraz widzę jaki ja wyobijany jestem jakbym co najmniej Gruszke gonił Nie dotykam alko miesiąc! No, mam nagrania pokazujące jak atakuje mnie nieumundurowany funkcjonariusz policjiWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wide że ominęła mnie większa część imprezy A ja ma wrażenie że ominęła Cię większa część weekendu Sz....o! Lenox, ale z tyłu nie Kerczi sweterek Zuzi dotarł ? Zdjęła u mnie w pokoju dotarł dotarł....dobrze ze tylko sweterek zostawila...
poziek Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 dobrze ze tylko sweterek zostawila... No i tak miała Ci powiedzieć, grzeczna dziewczyna
boseron Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Hehe u Nas w pokoju Zuzia zostawia kurtke
KERCZI Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 dobrze ze tylko sweterek zostawila... No i tak miała Ci powiedzieć, grzeczna dziewczyna Poziek...to tylko Twoja wyobraznia....Ona woli kobiety... Hehe u Nas w pokoju Zuzia zostawia kurtke umyłeś już głowe??? czy z pod czapki policyjnej wystaje Ci BIERZ MNIE?
poziek Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Ona woli kobiety... I koło się zamyka, mężu
FANTOMAS Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 umyłeś już głowe??? czy z pod czapki policyjnej wystaje Ci BIERZ MNIE? Moja córa się pytała co ten Pan ma tam narysowane. Powiedziałem , że ten Pan jest z CBŚ i to jest taki specjalny kod kreskowy do otwierania drzwi na magnes.
Rekomendowane odpowiedzi