KERCZI Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 ps. Kerczi w VW MFA oszukuje o 2 litry i wynik Ci zdecydowanie zaniżył Taaa...a w Audi zawyża ) P.s. Jest cos takiego jak kalibracja FISa/MFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) może ktoś potrzebuje posuwadełko na codzień??? http://allegro.pl/audi-a6-2-4-avant-xenon-skora-pdc-climatronic-igla-i6176760207.html Edytowane 6 Maja 2016 przez KERCZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 może ktoś potrzebuje posuwadełko na codzień??? http://allegro.pl/audi-a6-2-4-avant-xenon-skora-pdc-climatronic-igla-i6176760207.html Kto wam te auta tak pucuje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Kto wam te auta tak pucuje ?? Mają jednego murzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 może ktoś potrzebuje posuwadełko na codzień??? http://allegro.pl/audi-a6-2-4-avant-xenon-skora-pdc-climatronic-igla-i6176760207.html Kto wam te auta tak pucuje ?? Photoshop )))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Panowie pytanie mam , jak wyglada sprawa z odszkodowaniem jak ktos ci auto pod blokiem przerysuje , wiesz kto bo widziales ale jest problem z panem bo skubany ma z 80cos lat i ma wszystko w d*pie , prawdopodobnie nie ma ani oc ani przegladu a auto jego ledwo zyje , ja mam samo oc jest jakas szansa ? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Panowie pytanie mam , jak wyglada sprawa z odszkodowaniem jak ktos ci auto pod blokiem przerysuje , wiesz kto bo widziales ale jest problem z panem bo skubany ma z 80cos lat i ma wszystko w d*pie , prawdopodobnie nie ma ani oc ani przegladu a auto jego ledwo zyje , ja mam samo oc jest jakas szansa ? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka http://www.escaro.pl/kontakt/ Gadaj z Kamilem i wszystko ci powie . Ja dobrych parę lat korzystam z ich usług i jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Panowie pytanie mam , jak wyglada sprawa z odszkodowaniem jak ktos ci auto pod blokiem przerysuje , wiesz kto bo widziales ale jest problem z panem bo skubany ma z 80cos lat i ma wszystko w d*pie , prawdopodobnie nie ma ani oc ani przegladu a auto jego ledwo zyje , ja mam samo oc jest jakas szansa ? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Zgłaszasz sprawe na Policje. Następnie Policja ustala to co zeznasz, czyli sprawdza czy tamto auto uczestniczyło w kolizji. Następnie wręcza sprawcy mandat a Ty bierzesz numer polisy i likwidujesz szkode z OC sprawcy. Tyle w teorii. W praktyce - masz możliwość samodzielnego sprawdzenia czy auto ma OC na stronie www.ufg.pl Jeśli jest - zgłaszasz sprawe na Policje i po problemie. Jeśli nie ma - to jesteś w d... bo z UFG nie dostaniesz nic, bo nie było rannych a od właściciela? Sam napisałeś że ma wszystko gdzieś więc chyba szkoda zachodu... W razie czegoś pisz do mnie na PW to pomogę w miare możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Wiesz facet jest aspoleczny , twierdzi ze wszystko mu sie nalezy ze on ma medale zaslugi itp on ma miejsce parkingowe bo tam parkuje od 30 lat i yo jest jego , mialem z nim spinke bo stanolem audi na jego "miejscu" i widzialem z okna jak podszedl i mazial po masce , na szczescie palcem ale potem zobaczylem ze sa drzwi przerysowane , moze sie uda polerka to sciagnac , a ze zajolem mu miejsce audi parkowal gdzie indziej i jak sie okazuje przed moja astra , i mam caly zderzak obdarty do plastiku u halogen uszkodzony , problem a tym ze jego auto jest tego samego koloru i pobijane poryaowane masakrycznie z kazdej strony , chlop ma ponad 80 lat i jezdzi tym autem obijajac sie o wszystko kurde , stwarza realne zagrozenie dla otoczenia Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Transit , dzwonilem i mam w pon jechac zgloszenie zlozyc na komisariat z racji tego ze to bylo wczoraj , zobaczymy porobilem zdjecia itp i pojade w pon moze cos wskoram jak nie to moze uda sie zeby mu prawko zabrali itp moze nie bedzie jezdzil wtedy i nie stwarzal zagrozenia Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Witam Dante kiedy pojawisz się na spocie furę pokazać po tych wszystkich modach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Transit , dzwonilem i mam w pon jechac zgloszenie zlozyc na komisariat z racji tego ze to bylo wczoraj , zobaczymy porobilem zdjecia itp i pojade w pon moze cos wskoram jak nie to moze uda sie zeby mu prawko zabrali itp moze nie bedzie jezdzil wtedy i nie stwarzal zagrozenia Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka No to trzymam kciuki za powodzenie akcji. Choć nie jestem pewny, czy jest to podstawą zatrzymania uprawnień. A nawet gdyby, to czy brak kawałka plastiku w portfelu powstrzyma przed ewentualnym wsiadaniem do auta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Witam Dante kiedy pojawisz się na spocie furę pokazać po tych wszystkich modach? Jak skończy - czyli nie tak szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Witam Dante kiedy pojawisz się na spocie furę pokazać po tych wszystkich modach? Jak skończy - czyli nie tak szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Panowie , kto w Krakowie ma szybkie terminy i dobrze usuwa wgnioty ??? akcja..... zona prowadzi godzina 23-30 ulica Marii Dabrowskiej , kątem oka patrze a wilczur goni zajaca.... nagle zajac ucieka przed kolami a wilczur uderza w tylne drzwi od strony pasazera .....stajemy kawalek , sprawdzam a tu wgniota na drzwiach.... dalej podchodze do wlasciciela a gość długa..... gonilem go dobre 2 km.... w koncu dopadlem ...... ehhhh dal jakas kase w ramach rozliczenia istad tez moje pytanie....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Panowie , kto w Krakowie ma szybkie terminy i dobrze usuwa wgnioty ??? akcja..... zona prowadzi godzina 23-30 ulica Marii Dabrowskiej , kątem oka patrze a wilczur goni zajaca.... nagle zajac ucieka przed kolami a wilczur uderza w tylne drzwi od strony pasazera .....stajemy kawalek , sprawdzam a tu wgniota na drzwiach.... dalej podchodze do wlasciciela a gość długa..... gonilem go dobre 2 km.... w koncu dopadlem ...... ehhhh dal jakas kase w ramach rozliczenia istad tez moje pytanie....... Kiedyś robiłem pod Krakowem tu tego pewnego gościa i byłem zadowolony:http://audi.pacula.eu/audi-a4-b5-wyciaganie-wgniotek-parkingowych-bez-lakierowania/ Naciapane z bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi