FANTOMAS Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) Powitać ze Stolicy Generalissimus Edytowane 15 Lipca 2016 przez FANTOMAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 http://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/ujawniamy-plany-terrorystow-chcieli-rozjechac-tlum-na-sdm/bes4gbm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 siema wszystkim potrzebuje kilka zarowek led do srodka, znacie jakis dobry sklep w Krakowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) siema wszystkim potrzebuje kilka zarowek led do srodka, znacie jakis dobry sklep w Krakowie? Tomek Zajączkowski [email protected] 510 719 221 on robi ledy do środka, wysyłkowy temat. bedziesz zadowolony Edytowane 15 Lipca 2016 przez fantowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 spalily mi 2 zarowki, a potrzebuje ich do niedzieli ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 spalily mi 2 zarowki, a potrzebuje ich do niedzieli ;/ aha no to łap led-labs.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Powitać ze Stolicy Obrzydliwe sa te mundury Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) Rozbitki Tesli są nic nie warte bo na chwilę obecną ciężko będzie znaleźć magika który ogarnie takie auto i zagwarantuje że się nie zjara dnia następnego... hmmm..... może ale jak na nic nie warte to się szybko sprzedało bo auta już nie ma Pewnie jakiś napalony elektryk łyknął i szaleje z lutownicą Myślę , że gdzieś za dwadzieścia lat będziemy jeździć tylko takimi autami bo na "spalinówki" wymyślą takie myta , że mało kogo będą jeszcze interesować Myślę , że kiedyś będzie to tak wyglądać jak na tym zdjęciu poniżej tyle , że fotovoltanika będzie np. w postaci farby którą będzie pokryty dach domu lub np. okna będą pokryte specjalną folią która będzie wytwarzała prąd. Jednym słowem czysta jazda praktycznie za darmo. To już są technologie które są testowane. Edytowane 15 Lipca 2016 przez FANTOMAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Rozbitki Tesli są nic nie warte bo na chwilę obecną ciężko będzie znaleźć magika który ogarnie takie auto i zagwarantuje że się nie zjara dnia następnego... hmmm..... może ale jak na nic nie warte to się szybko sprzedało bo auta już nie ma Pewnie jakiś napalony elektryk łyknął i szaleje z lutownicą Myślę , że gdzieś za dwadzieścia lat będziemy jeździć tylko takimi autami bo na "spalinówki" wymyślą takie myta , że mało kogo będą jeszcze interesować Myślę , że kiedyś będzie to tak wyglądać jak na tym zdjęciu poniżej tyle , że fotovoltanika będzie np. w postaci farby którą będzie pokryty dach domu lub np. okna będą pokryte specjalną folią która będzie wytwarzała prąd. Jednym słowem czysta jazda praktycznie za darmo. To już są technologie które są testowane. Koncerny paliwowe i szejkowie bankowo się na to zgodzą i z kozami w pałacach będą się cieszyć, uśmiechać z postępu i to jak nikt nie wydaje pieniedzy, a polski rząd będzie się ładnie cieszy jak to wiele pieniędzy zostaje w kieszeniach obywateli i na jak wiele może sobie pozwolić przeciętny obywatel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) Rozbitki Tesli są nic nie warte bo na chwilę obecną ciężko będzie znaleźć magika który ogarnie takie auto i zagwarantuje że się nie zjara dnia następnego... hmmm..... może ale jak na nic nie warte to się szybko sprzedało bo auta już nie ma Pewnie jakiś napalony elektryk łyknął i szaleje z lutownicą Myślę , że gdzieś za dwadzieścia lat będziemy jeździć tylko takimi autami bo na "spalinówki" wymyślą takie myta , że mało kogo będą jeszcze interesować Myślę , że kiedyś będzie to tak wyglądać jak na tym zdjęciu poniżej tyle , że fotovoltanika będzie np. w postaci farby którą będzie pokryty dach domu lub np. okna będą pokryte specjalną folią która będzie wytwarzała prąd. Jednym słowem czysta jazda praktycznie za darmo. To już są technologie które są testowane. Koncerny paliwowe i szejkowie bankowo się na to zgodzą i z kozami w pałacach będą się cieszyć, uśmiechać z postępu i to jak nikt nie wydaje pieniedzy, a polski rząd będzie się ładnie cieszy jak to wiele pieniędzy zostaje w kieszeniach obywateli i na jak wiele może sobie pozwolić przeciętny obywatel Naukowcy alarmują, że przy tym zużyciu ropy naftowej ZABRAKNIE ... już za 65 lat (a zużycie ropki ciągle rośnie) / ciach Edytowane 15 Lipca 2016 przez Sensei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Powitać ze Stolicy Obrzydliwe sa te munduryWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wiem ale póki co nic nowszego nie wymyślili wiec ..... Tu nie o mundur chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Powitać w ten pochmurny poranek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) Powitać w ten pochmurny poranek Lepiej witać się tutaj w pochmurny poranek niż pośród czołgów na ulicach w pełnym słońcu jak w Turcji... Masakra co się dzieje na świecie... f*ck MUSLIM Edytowane 16 Lipca 2016 przez Transitpower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Powitać w ten pochmurny poranek Lepiej witać się w pochmurny poranek niż widzieć czołgi na ulicach w pełnym słońcu jak w Turcji...f*ck MUSLIM Zgadza się :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Uprzedziłeś mnie, bo troszke edytowałem posta :-) f*ck MUSLIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 A co się dzieje w Turcji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Jak by ktoś szukał fajnej sztuki to polecam. http://allegro.pl/show_item.php?item=6346848272#thumb/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Chlopy, ktos od nas ma b8 KR 304SV? Bo cos mi sie wydaje znajoma ta rejka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 A co się dzieje w Turcji ? Wczoraj myślałem, że jaja. A dziś jednak ludziska wygrały, poprostu podoba im się zachodnie życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) Jakby ktos byl chetny to mam do sprzedania S6 Edge Black, S6 Edge Gold, S7 Edge Black, S7 Edge Gold. Wszystko z polskiej dystrybucji, z pierwotnymi dowodami zakupu (od operatora), nowe, fabrycznie zaplombowane. Poważnie zainteresowanych zapraszam na pw lub tel Edytowane 16 Lipca 2016 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi