Vixen Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Panowie , kto to Karol z warszawy , co wie wszystko o audim z audi team , ma jakis warsztat, ogladalem zakup kontrolowany moj pierwszy samochod Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Witam, czy probowal sie ktos kiedys dodzwonić do krakauto ? Ramzes odbieraj! Btw spoko nagranie poczty w sklepie [emoji2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Panowie jest ktoś u nas z Mszany Dolnej i ma czujnik lakieru ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 No to Hop [emoji3] Jest moc panowie, polecam jak by co na aleji pokoju [emoji3] Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Panowie , kto to Karol z warszawy , co wie wszystko o audim z audi team , ma jakis warsztat, ogladalem zakup kontrolowany moj pierwszy samochod Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Karol z warszawy pierwsze slysze, ale wiem kto to jest krzysztof jarzyna ze szecina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Powitać No to Hop [emoji3] Jest moc panowie, polecam jak by co na aleji pokoju [emoji3] Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Szacun Mi to się kręci w głowie jak na pierwszym piętrze z okna wyglądam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Powitać , powiem Ci Dante, że ta Twoja fura robi robotę jak się tak toczy w korku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Hehe ☺️ jedyny pozytyw ze stania w korku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Siemka pany Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukiKRK Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Cześć Panowie ! Smutna informacja z rana: http://www.rmf24.pl/ciekawostki/news-starsza-pani-pomylila-pedal-gazu-z-hamulcem-przebila-sciane-,nId,2263557#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome Biedne Audi ;( Tapniete z SGS7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Cześć Panowie ! Smutna informacja z rana: http://www.rmf24.pl/ciekawostki/news-starsza-pani-pomylila-pedal-gazu-z-hamulcem-przebila-sciane-,nId,2263557#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome Biedne Audi ;( Tapniete z SGS7 Niewiele brakło i babka by dziadka wyprawiła na drugą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Cześć Panowie ! Smutna informacja z rana: http://www.rmf24.pl/ciekawostki/news-starsza-pani-pomylila-pedal-gazu-z-hamulcem-przebila-sciane-,nId,2263557#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome Biedne Audi ;( Tapniete z SGS7 Niewiele brakło i babka by dziadka wyprawiła na drugą stronę Albo to dziadek miał dość babki. Kierował ją i krzyczał " jeszcze .... jeszcze.... więcej gazu.... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Pany do sprzedania iPhone 6s PLUS 128GB space gray. Nie ma nawet pol roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Pozdro dla czarnej esy b6 srebrne lusterka , rejka nie wiem jaka , siedzial mi na d*pie poczym wyprul do przodu bo mu sie chyba spieszylo xD Jechalem czerwona astra G , kolo MORDu 5 min temu Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Dzięki za spota. Jak zwykle było, delikatnie mówiąc, zabawnie. P.S. Dawid, coś tak nagle uciekł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Hej i też dzięki Dzięki za spota. Jak zwykle było, delikatnie mówiąc, zabawnie. P.S. Dawid, coś tak nagle uciekł? Było mi głupio, że uraziłem Łukasza Mam nadzieję, że mi wybaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Hi Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Hi Wysłane z mojego LG-G3 przy użyciu Tapatalka Dojechałeś spokojnie czy na czerwonych tarczach ;-) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Dawno mnie nie było, więc się grzecznie przywitam Edytowane 7 Września 2016 przez bodowp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi