Shadow Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Paweł odebrałeś już furę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Dzień do f*ck MUSLIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Tegoroczne OC mnie powalilo Spodziewalem sie podwyzki 10 czy 20%, ale to jest kuzwa rozboj w bialy dzien - 60% podwyzki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Dzień do f*ck MUSLIM Szanowny Panie, będzie Pan dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Tegoroczne OC mnie powalilo Spodziewalem sie podwyzki 10 czy 20%, ale to jest kuzwa rozboj w bialy dzien - 60% podwyzki. Ja teraz zapłaciłem 100zł więcej niż w zeszłym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Paweł odebrałeś już furę ? Zobaczysz na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 To dziwne...ja w tym roku płace mniej niż w zeszłym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Tegoroczne OC mnie powalilo Spodziewalem sie podwyzki 10 czy 20%, ale to jest kuzwa rozboj w bialy dzien - 60% podwyzki. Ja teraz zapłaciłem 100zł więcej niż w zeszłym roku to sie ciesz ze tylko stowke wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Dzień do f*ck MUSLIM Szanowny Panie, będzie Pan dzisiaj ? Jeszcze nie wiem. A dlaczego pytasz? f*ck MUSLIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman146 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Witam mam prośbę jak by mógł ktoś zabrać dzisiaj na spot kompa i mi te światła dzienne uruchomić i ew sprawdzić resztę byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Zdradzisz co wybaczyłeś żonie ? Edytowane 20 Września 2016 przez FANTOMAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Zdradzisz co wybaczyłeś żonie ? Padłem...mamy policjanta, mamy aktora...No No :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 To nie pierwszy raz Dominika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 dzieki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Dzięki za spota - szydera jak zawsze na światowym poziomie Dominiku, gratuluję debiutu i świetnie zagranej roli pierwszoplanowej. Tylko czekam aż ogolisz się na łyso i będziesz siedział w rakiecie gotowy do odlotu poza orbitę żeby zagrać swoją życiową rolę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Zdradzisz co wybaczyłeś żonie ? Bardziej mnie zastanawia i chciałbym żeby zdradził nam dlaczego ma na imie Tomasz a nam przedstawia się jako Dominik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redjasper Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Zdradzisz Musisz obejrzeć cały odcinek http://player.pl/seriale-online/szpital-odcinki,1171/odcinek-547,S00E547,66349.html?atpl#play Zdradzisz co wybaczyłeś żonie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Zdradzisz Musisz obejrzeć cały odcinek http://player.pl/seriale-online/szpital-odcinki,1171/odcinek-547,S00E547,66349.html?atpl#play Zdradzisz co wybaczyłeś żonie ? Kurka nieźle ;-) PS: Szukam auta. Macie coś sprawdzonego, nie kombinowanego i taniego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi