Radekst Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 10 godzin temu, Cuber napisał: Pozdrowienia z Bukowiny Pozdrowienia z Krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Pozdrowienia z drogi między Krakowem a Bukowina :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Kerczi tylko Finlandie trzymaj za oknem jak bedziecie jechac aby była schłodzona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Kerczi tylko Finlandie trzymaj za oknem jak bedziecie jechac aby była schłodzona [emoji6] Ale ja wziąłem Absoluta :-) Mam wracać po Fińska?!? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Ważne by było zimne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Ważne by było zimne [emoji6] Dokładnie :-)Grzegorz na letnich oponach będzie przypał jechać? Jaka tam aura po drodze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Pozdrowienia z pokoju 109 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Łukasz, wyjedź sobie trochę wcześniej bo się nie dotoczysz na 19.00, nawet na lawecie. To juz sie zbieram co by ba jutro zdążyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 A my już prawie na miejscu...tylko THEMON coś nie wyraźny :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Themon musi wypić zeby był wyraźny Zawartość dodana 1 minute later Pany Ci co jutro jadą ? Umawiamy sie jakos ? Ja sie dostosuje mam cały dzień wolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 CUBER, THEMON zgodnie z życzeniem chłodzi wódkę .... Zawartość dodana 16 minutes later On board Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Nie pic tam za dużo dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 8 godzin temu, KERCZI napisał: Pozdrowienia z drogi między Krakowem a Bukowina :-) 46 minut temu, KERCZI napisał: CUBER, THEMON zgodnie z życzeniem chłodzi wódkę .... Zawartość dodana 16 minutes later On board co Wy przez Berlin jechaliscie do tej Bukowiny ze Wam 8 godzin zeszlo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 2 godziny temu, KERCZI napisał: CUBER, THEMON zgodnie z życzeniem chłodzi wódkę .... Zawartość dodana 16 minutes later On board Podobno dobrze jest przez chleb przepuścić wtedy już nie jest taka fioletowa pewnie brzozową też nie gardzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 potwierdzam chłopaki zimną przywieźli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 potwierdzam chłopaki zimną przywieźli [emoji4] Czyli jednak maraton [emoji4] Zawartość dodana 0 minutes later To ja nie pije jutro dla odmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 potwierdzam chłopaki zimną przywieźli [emoji4] Hahahah :-)Już nie ma...anobody taxi ...:-). ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Jak by ktoś był na kupnie https://www.otomoto.pl/oferta/volkswagen-passat-b5-fl-1-9-tdi-180km-felga-18-gwint-super-stan-100-sprawny-prywatn-ID6yOKsN.html#97eff95de9 Auto jest w 100 procentach sprawne, Mam je 8 lat i zmieniam obecnie auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Nex co kupujesz tez paska ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Jak sprzedam to bmke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi