boseron Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 To lecimy do BT Q7 [emoji41] Zawartość dodana 35 minutes later Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Udanej zabawy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Udanej zabawy !Że Ciebie mordo niema... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Dante tez mi brakuje twojej głowy [emoji23] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Widze, że alkohol odebrał umiejętność pisania tym na Zlocie [emoji23] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Jak tam Zlotowicze dotarły w komplecie do domów? Dzięki Panowie za Obecność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Jak co roku, tradycyjnie podziękował Krakusom za ogarnięcie imprezy. Za rok oczywiście mam nadzieję się spotkać znowu, chociaż kilku twarzy w tym zabrakło. Do zobaczenia. Dzięki raz jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Siema. Dzięki Panowie za imprezę. Szkoda że w tym roku ne alko , ale nadrobimy za rok Dancioch, na ile fakturę wystawili za heble? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 'Jeszcze' mi nic nie przyszło... Wygraną Koszulkę mi nie dali, więc może to w ramach zadośćuczynienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 kurde dopiero dziś mam kaca.............. kaca giganta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Powitać Podziękował za epicki event Godzinę temu, Cuber napisał: kurde dopiero dziś mam kaca.............. kaca giganta Od środy.. nie dziwie się, że organizm walczy - standardowy syndrom odstawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 2 godziny temu, Cuber napisał: kurde dopiero dziś mam kaca.............. kaca giganta normalne po prostu wody ci odeszły musisz uzupełnić elektrolity Themona nie ma z piwem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 normalne po prostu wody ci odeszły musisz uzupełnić elektrolity Themona nie ma z piwem ?THEMON był już dzisiaj u mnie rano...oczywiście z piwem w łapie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Powiem że coś tam już mi lepiej ale pić się chce........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Ktoś coś dziś na spocie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Ktoś coś dziś na spocie ? [emoji4] Ale w sensie ze Np. Piwo z sokiem?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Ja będe Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi