Mad_MAX Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 No popatrz nie spodziewales sie co... Eno tego to ja nie powiedzialem
Gość Murzyn Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Trzenislaw - spocik jak najbardziej. Akurat bede w KR
Cuber Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2008 Panowie :polew: Ales ty spostrzegawcza heheehe ikonka ----> :> No popatrz nie spodziewales sie co... Ale robicie spam hahahhahahahaha i kto tu robi spam.....
mega13 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 bo nie kumam Twoich żartów i nie wiem cz mówisz wtedy poważnie czy robisz sobie jaja :th: skads to pamietam.......... a jak ty zartowales z kogos innego Dobra finito Piątusia ziomus Jeszcze tylko odniosę się do tego i kończę Mówiłem Ci już że nie Twoja sprawa jakie relacje są między mną a Pablo ! i czy tak ja do niego lub on do mnie może tak mówić. Koniec kropka A Tu ikonka ---> :> choć to nie żart :th: Panowie a może dziś jakis spocik ok 21? Trzeniu Ty to jakbyś okres miał czy cuś :tongue4: :polew: Nie obraź się ale wracacie 1975raz do tego samego, i ma to sens??
Gość kulig Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Cuber nie badz taki sztywniak...
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 bo nie kumam Twoich żartów i nie wiem cz mówisz wtedy poważnie czy robisz sobie jaja :th: skads to pamietam.......... a jak ty zartowales z kogos innego Dobra finito Piątusia ziomus Jeszcze tylko odniosę się do tego i kończę Mówiłem Ci już że nie Twoja sprawa jakie relacje są między mną a Pablo ! i czy tak ja do niego lub on do mnie może tak mówić. Koniec kropka A Tu ikonka ---> :> choć to nie żart :th: Panowie a może dziś jakis spocik ok 21? możesz przełożyć ionki na słowa?[br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 15:58 _________________________________________________mega 13 przecież to nie ja do tego powróciłem ...
Cuber Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2008 21-sza? ale wymyśliliscie godzine..... Cuber nie badz taki sztywniak... sztywniak? czasem Twój post mnie poprostu rozwala...... nie wiem kto jest bardziej sztywny
Gość kulig Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ja dzisiaj slucham cho ka ka o wiec nie mow o sztywnosci... dzisiaj jestescie wyjatkowo zabawni
mega13 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 No jak tak czytam to inaczej mi to wygląda, ale zmieńmy temat. Może na nagie kobiety co?? :decayed: :kox:
Gość Murzyn Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Chyba trzeba wyraznie powiedziec KONIEC dajcie na luz, trzeniu, max koniec spinki, a reszte prosze o nie komentowanie.... chyba ze mam zaczac strzelac z bananowca Co z tym spotem
Tukan Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 No jak tak czytam to inaczej mi to wygląda, ale zmieńmy temat. Może na nagie kobiety co?? :decayed: :kox: No wiesz....dawaj jak cos masz ciekawego
Mad_MAX Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Chyba trzeba wyraznie powiedziec KONIEC dajcie na luz, trzeniu, max koniec spinki, a reszte prosze o nie komentowanie.... chyba ze mam zaczac strzelac z bananowca Co z tym spotem Zeby ci z portek nie wylecial ten bananowiec buahahahaahahahahahahaha [br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 16:02 _________________________________________________ :kox: :kox:
Cuber Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2008 wyjatkowo no tak bo ogólnie jesteśmy zjebanym i nudnym towarzystwem :gwizdanie:
Mad_MAX Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 wyjatkowo no tak bo ogólnie jesteśmy zjebanym i nudnym towarzystwem :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 jest na forum opcja "ignoruj" ?
Gość kulig Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 wyjatkowo no tak bo ogólnie jesteśmy zjebanym i nudnym towarzystwem :gwizdanie: skoro masz takie zdanie o Was...
Cuber Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2008 skoro masz takie zdanie o Was... co Ty wygadujesz teraz? nie bede pisał na forum kto takie słowa wypowiedział ...... wiec nie cytuj mi tutaj takich rzeczy OK?
Mad_MAX Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 jest na forum opcja "ignoruj" ? Eno Trzenislaw , daj mi jeszcze szanse
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 jest na forum opcja "ignoruj" ?
Rekomendowane odpowiedzi